22516
10634785601162328892.gif

FAQ | Mielőtt kérdeznél olvasd el!!!

NFS Carbon Garage Topik

Olvassátok a FAQ-t MINDEN infót megtaláltok ott!!!

Mindennemű warezzel kapcsolatos hozzászólás, kérdés tilos!

Ha warezolsz, intézd magad minden problémáját, vagy max kérdezz valakit PRIVÁT ÜZENETBEN.
Aki ezt nem érti meg elsőre, büntetőpontot kap. Aki másodikra sem, az bannolva lesz.
NE tegyétek fel ugyanazt a kérdést százszor!
Ott a FAQ vagy olvass vissza!

• SiteDisagner
    Itt is sok infó van számodra.
  • Dave9214
    képzeljétek, elolvastam mit ir rola a pcguru
    éshát
    azota mindenpercbe várom a uj videokat....
    eszméletlen amit eeről irak nagyon várom!
    áltolag sokal jobban lehet tuningolni
    és kihagyjáka dragot
    de lesz benne 3 uj
    Canyon drift
    canyon deep
    megmég vmi
    a deep vagy melyikre mondták hogy lesz a legjobb, mert ott nagy sebeségel kel lejönni a canyonrol, de nem midnig a canyonon versenyzünk....
    meg jobblesz drift pontozásirendszere, és olyat is olvastam hogy nem szabad lökdösöndni, kül vége lesz!
    és csapatunk azoyan lesz, hogy mondjuk vagy 5 tagu csapatunk, akikeet mint a simsbe megcisnálhatunk jelemezhetünk, stb. és mondjuk egyik versenybe csak 3 társadat iheted, és egyik mondjuk mutatja a levágokat, másik szélirány ba visz. 3.ddik emg segit hogy ne lökdösödjenek a ellenfelek, már nagyonvárrom......
  • DJ Skyline
    hát jó messze,majdnem 5 hónap!
  • SLICK
    sztem tui lesz ez még egy ksi teszt volt, ennél sztem még sokkal jobb lesz a game... hol van még november? addig millió kis cucot belerakhatnak, javíthatnak :o
  • Dave9214
    45 percig tölötte és semmi nem jött be
  • Szabi1991
    Watch it now! - vársz - és nézd a videót :)
  • Szabi1991
    link
  • Szabi1991
    off: láttátok a f&f Tokyo Drift legujjabvideo-t ? jónak néz ki a fizika de kevés az esély hogy legyen PC-re :'(
  • Dave9214
    de adtok egy linket?
  • SötétBarom
    LáL jópofák ezek a videok.. Sztem fejlődik a fizika.. A videókban többször fékezett a tag. Ilyen az MW-ben nem nagyon volt. És ha megfigyeltétek nem 320al mentek végig.. Fokkal értelmesebbnek tűnik mint az MW. /mondjuk ez még mindig nem az igazi
  • alakulat
    télleg semelyik videon nem látszana h lenne neon
    remélem lesz benne
  • Dave9214
    vki adjon már az uj moviekra linket amin rendesen megislehet nézni
  • SNAKE01
    lolmár!!ebben se lesz neon?mert az Mw-ben megértem hogy nemvolt mivel éjszaka sem volt de hogy ebben se legyen....pff... -.-
  • ZsirosKenyer
    most remélem a készítőket butáztad le
  • JaSoN HuNTeR #611
    Ez már next game?Mikor jön ki?
  • Dave9214
    én nekem nem sikerülmegnézni, nem töltödik be!
  • SiteDisagner
    Buutaabuuutaaabuuuutaaaaaaaaaa....

Amugy a fizika megint érdekes... kanyarnal hogy remeg a kasztni, mert rögtön visszavágja egyenesbe ha nem nyomja az iránygombot
  • ZsirosKenyer
    hát elég szar..

kizárólag lejtők lesznek a játékban?
    Semmi belváros, semmi free roam?

Nem azért építek autót hogy aztán 60°-os lejtőn motorfékkel lejöjjek.
  • alakulat
    ö lesz az

http://emmanuellevaugier.com/
  • Dave9214
    jaj nehogy azthidd hogy inenn csorták a bannert.......
    aki csinálta csak levágta a képről és kész....
  • alakulat
    http://www.sg.hu/galeria/11183140451152383746.jpg
  • TothLaci
    Szerintem jó játék lesz ez a NFS: Carbon, végre van egy kis régi NFS hangulata ;) Hajrá ;)
  • Szabi1991
    szép béka ...
  • alakulat
    ezt nézétek:

http://img141.imageshack.us/img141/7919/pcguru3io.jpg
  • Szabi1991
  • Dave9214
    a legnagyobb bug az az, hogy amikor elkezded a ga,et. versenyzel razoral elöször, és amikor már te irányitod akkor hirtelen teszel egy 180O os kanyart, és bemehetsz a városba :D
  • MikX
    meglátjuk...

Csak az nem látsik, hogy ebben is oan hülyén lesz-e megcsinálva, mint az MW-ben, hogy nem lehet rendesen elindulni, mert egy ideig a földhözragad, vagy mi, utána, meg nagy gáz, és kapar mindenfelé...
    Mert az autók irányírása még az utóbbi időkben az U2-ben volt a legjobb...
    Meg még az Mw-ben üresben sem lehetett úgy túráztatni, mint az U2-ben ugye, mert ien furán ment a fordulatszám felfelé...
    Na mind1, ezek apróságok, de nekem pont ezek azok amik mondhatni eladhatóbbá teszik... Mert soxor csak úgy cruisingoltam az U2-ben, amit már az Mw-ben nem tudtam...
    Lehet ez csak engem érdekel, de akkoris leírtam :D
  • SLICK
    sztem jó game lesz, nekem minden új rész bejött, egy két szépség hiba persze mindnen volt.
  • SZilaJMaGGoT
    Tessék, ingame videó után is azt mondom, hogy gagyi a fizika...(még árkádhoz képest is) Úgy néz ki ezt minden résszel butítják majd... :\
  • Senkkik
    hál isten ebbe lesz legalább lámpa :D
  • bepe79
    Need For Speed: Carbon új múvik:

http://www.gamespot.com/xbox360/driving/needforspeedcarbon/media.html
  • DJ Skyline
    HP2 előtti részekkel játszottál?
  • GetRedy
    akárki akármit mond eddig az NFSU és a hot porsuit2 volt a legjobb a többi már nem tetszett anyira és ez is ugyan olyan lesz mint az nfsmw meg az u2
  • SiteDisagner
    Butafijú!! Ez az új NFS!! Info, ha már google használat nehéz..
  • ngcsnet
    Új
  • JaSoN HuNTeR #590
    Sziasztok.Ez milyen NFS?Nem ismerem.
  • soulhunter
    ennél van 1 nagyon LOLabb bug :)

namost ha azt nézzük, röviditeni lehet, stb stb...,akkor még jo is :)
    de a fő versenyeknél ált a legjobb röviditéseket lezárják gagyi terepszinü nyilakkal :)
    namost volt 1 rövidités,és hát behajtottam, majd a rövidités végén keresztül szántottam a terelő nyilakon,merhát másképp nem is lehet visszatérni a pályára :D

há milyen dolog az,h a rövidités 1ik végén bemész,a másik végét lezárják,és emiatt érvénytelenné válik a verseny? :)

remélem nemcsak én találkoztam ezzel :) kb. a 3. embernél tapasztaltam, v a 2.nál :)
  • ZsirosKenyer
    ha nem szántanátok a korlátot, talán bug se lenne. Csak sajnos az nfs az a gém ahol lehet..
  • Szabi1991
    volt még nagy bug :) pl.az utlezárásnál , ha jó szőgben +felelő sebeséggel (kb 320) al belemész az utlezárásba simán áttudsz menni , na ott a hidnál szép nagy BUG parádé van :P
  • Csori
    Onnan, h már sokszor beleakadtam :DDD Az MW térképen tudok jelölni helyet ahol garantált a beakadás. Monnyuk ennek tudatában azt tuti elkerülöm ... de a lényeg, h van ilyen.
    Nekem is bejövősek a NFS játékok, viszont ha ez elmúlna belőle nem hiányolnám :DD