22516
![10634785601162328892.gif](http://www.media.sg.hu/forum/galleries/1063478560/10634785601162328892.gif)
FAQ | Mielőtt kérdeznél olvasd el!!!
NFS Carbon Garage Topik
Olvassátok a FAQ-t MINDEN infót megtaláltok ott!!!
Mindennemű warezzel kapcsolatos hozzászólás, kérdés tilos!
Ha warezolsz, intézd magad minden problémáját, vagy max kérdezz valakit PRIVÁT ÜZENETBEN.
Aki ezt nem érti meg elsőre, büntetőpontot kap. Aki másodikra sem, az bannolva lesz.
NE tegyétek fel ugyanazt a kérdést százszor!
Ott a FAQ vagy olvass vissza!
-
megnéztem,te hol láttál nappalt? mert én sehol! az ott lévő 3 gameplay videóból lettek összeollózva a jelenetek! az itt lévő Need for Speed Carbon Developer Interview-ra gondolsz? -
láttátok már a gamespoton azt a developer videót?én most néztem meg és úgy néz ki hogy lessz nappal is a játékban.bár nem igazán tetzsett mivel a nappal olyan mint a most wantedben és olyan volt a helyszín is.nameg mutattak egy új játékmódot valamilyen chase (üldözéses)-et de nekem nem jön be mert nagyon hülyén van megcsinálva.neki kell menni a másiknak és kb 5 másodpercig rajta kell maradni lemegy a csík és eltűnik az ellenfél.hogy lehet ilyen baromságot kitalálni?hát kíváncsi leszek a végeredményre nagyon... -.- -
ezen gondolkoztam,hogy mi lesz akkor,ha az ellenfél jön nekem,akkor is én leszek a hibás,és game over? -
Ja az marhajó lesz már látom magam ellőt hogyan fog csalni a gép: Utolsó kanyar a cél előtt nagynehezen első vagy. Kisebb iven fordulsz mint az ellenfél, bumm nekedrongyol kiírja ütközés miatt ki vagy zárva a versenyből... és mindenkinek ilyenkor ezt le kéne nyelnie ,hogy túl agreszív. Áááh! -
"Canyon Racing egyik extrája, hogy nem lökhetjük meg az ellenfeleket"...
na ez aztán tényleg jó ötlet, így legalább nem derül ki, hogy 0 fizika és no sérülés ;) -
na hmiről maradtam le? :o -
Nemtom, de megérdemelte ami kapott. (Szvsz elég durva a rocker magában is).
Sokés ne bánkódj dave!!
-
ZsirosKenyer #661 ki ez az állaT? -
bongo1 #660 Na ennek örülök annak ellenére hogy ismerem a srácot ..... ! De ha csak ez hat..... -
Már bannolták szal mindegy... -
bongo1 #658 Dave9214 kérlek moderáld magad ...... légyszives elöre is köszönöm és megkérném a többi Topic látogatot is hogy a káromkodást és a hasonló dolgokat kerüljük ... Köszönöm !
bongo1
-
hát figy se nos se speedbraker nem volt és még a 250-es tempót se haladták meg.
Viszont tényleg jó lenneha azt a 100km/h-t 100km/h-nak lehetne érezni én nem pedig 50-nem mint a mw-ben bezzeg mikor mentél 380-al azt meg érzeted mint atom -
@ #616:
Hát ha megnézed jobban ahogy kanyarodsz és elengedi az irányt, a gép rögtön vissza is lök egyenesbe...
@ #630:
'nyád a b'zi! Ha csak így minden ok nélkül így beszélsz egy másik stílusról, meg is érdemled, hogy bezárják... :P -
alakulat #653 cikk a pcguru-ból
http://www.sg.hu/galeria/11183140451152464902.jpg
http://www.sg.hu/galeria/11183140451152464934.jpg
http://www.sg.hu/galeria/11183140451152464950.jpg -
nem úgy értettem de mind1,hanem akkor legalább választhassunk karaktert... -
Dave9214 #651 drag nem kell nekem.....
ok...., de inkább azt a 5 képet berakom ide, kibirjátok -
szabadoslajos #650 drag volt beszt bár az mwben már elbaszták
-
Nincs drag, akkor nincs fun. Ez volt az egyetlen gém amiben volt drag.. És feeling volt, bár az MWben többek közt eztis elbazzzták. U1-2ben facca vót. -
hát remélem nem lesznek ennyire hülyék, bár az EA-nél minden kitelik -
Horoszkóp? Életcél?? -
egyébként ha a csapattársainkat sims-szerűen állíthatjuk be akkor remélem a saját karakterünket is mi magunk generálhatjuk... -
Töltsd fel vmi ftp-re majd linkeld be. -
hát remélem hogy nem hagyják ki belőle... -
Dave9214 #643 igen!
Aztirta hogy, lesz benne, curcuit, sprint, speedtrapt,time ....., ujabb drift, de a gyorsulási verseny azaz drag most kihagyták belőle!
helyette kaptunk 3 ujab izgalmasabb verseny formát!
Nemis bánom hogy kivették a dragot, tökszar benne!
mw-be is volt hogy 10 xer megkelet probálnom hogy megtudjam csinálni, mert nem látod hogy kocsi meyik sávszélbe megy, és hába nyomom hogy menejn a jobboldalra nem egy pda, szal a dragot eleve elbaszták! de ha gondoljátok, be rakom képbe azt a 5 oldal cikket amit irnak rola, nah? -
Dave9214 #642 jah az nekemis teccik...
jo kocsik meg grafika is odabasz..... -
a szemetek... nem lesz drag??? a gyökér driftet szedjék ki ne a dragot -.- -
Bocs, TDU lesz október. Keverem, igaz az normális game lesz... -
Október 17? -
Hellosztok
Nem tudjátok hogy mikor jelenik meg PC-re?
elöre is köszi -
én is! -
Hát igen. A kedves vetéjtárs.. Szegény karbont úgy fogja porba alázni hogy rossz lessz nézni O_o -
Egy oldalra leltem. -
-
-
Primitív játékok vonzzák a primkó embereket is :D -
Dave9214 #630 nem tom meyik buzi moderator scukhatta be, de gondolom buzi rocker lehetettt......
én nem égek....
csak te, hogy midennbe akadékoskodsz....
álitom hogyha megjelenik a game, és mondjuk telepitésnél az Install gomb heyet Instal, lesz már lépsz is kifele, mert te oyan maximalista vagy, hogycsak a rendes heyesirásu játékokal jáchacc.....
Nem hittem azt hogy fene mod vicceset irok.....
csak ne kötekedj az én heyes irásommal, mert énis tudnék veled kötekedni..... -
A logopédus a szavak kiejtésével foglalkozik, nem pedig fogalmazászavarral. Lehet azt hitted most fene mód vicceset irtál, de csak égsz itt. De ne 'OFF'-oljunk tovább, írogass a lezárt g-unit topikodba. -
Dave9214 #628 én mégis eltom olvasni....
ha nem tod, forduj logopédushoz -
[OFF]
Például.De lényegtelen, a helyesírás hagyján, de értelmezhetetlen néha a szöveg maga.
[ON] -
Dave9214 #626 9röljél hogy leirtam itt hgy mit olvastam, ne okttas ki heyesirás téren....
leszarom nagyivbe, ugyirok ahogy irok.....
eltod olvasni nem?
vagy te véletlenül szin 5-es vagy nyelvtanbol?