22516
10634785601162328892.gif

FAQ | Mielőtt kérdeznél olvasd el!!!

NFS Carbon Garage Topik

Olvassátok a FAQ-t MINDEN infót megtaláltok ott!!!

Mindennemű warezzel kapcsolatos hozzászólás, kérdés tilos!

Ha warezolsz, intézd magad minden problémáját, vagy max kérdezz valakit PRIVÁT ÜZENETBEN.
Aki ezt nem érti meg elsőre, büntetőpontot kap. Aki másodikra sem, az bannolva lesz.
NE tegyétek fel ugyanazt a kérdést százszor!
Ott a FAQ vagy olvass vissza!

• SötétBarom
    Gamespot Hands On

Van benn pár érdekes dolog.

"Though the team isn't giving up all the details on how this will all work just yet, they did share the different out-of-race abilities and offered some info on what to expect from them, like how mechanics and fabricators will affect how much you'll be able to customize the performance and visual aspects of your car, while influencers will impact how you interact with groups, such as the police, in the game."

"Another returning feature with a fresh twist is customization. This time out, Carbon is poised to offer all the expected features seen in previous games. Although the ability to tune your cars isn't quite as deep as that offered in Need for Speed Underground 2, there's a crazy new aspect to that ability here. The big twist this year is "auto sculpting," a Fight Night-esque method of morphing the elements of your car in reality via sliders and the controller's analog sticks."

... stb. Pár újdonság van benne..
  • SNAKE01
    mégis mit írtak?
  • SötétBarom
    A gamespotos preview-t olvasta valaki? Azalapján már annyira nem is tűnik rossznak a koncepció..
  • bongo1
    OK :) Hétvégére kész , akkor lessz egykis időm
  • SiteDisagner
    Csinálj FAQ-ot, akkor nem kérdezne mindenki ilyeneket!!
  • SZilaJMaGGoT
    Hú de komoly dumád van ecsém!! Le a kalappal előtted!! ;) Nagyon tisztellek!!
  • bongo1
    Na nyugi nem kell ekkora gondod csinálni ebből pls moderálja mindenki magát!!!! THX
  • DJ Skyline
    soha...lelett írva vagy 10x,keress vissza thx
  • Jokk4
    mikor jelenik meg ez a game???
  • DeathJr
    kis palllllle...
  • ngcsnet
    jaj már, összehasonlították az NFS-t és a TDU-t, nyugodjál...
  • bertino
    :DD
  • DeathJr
    kis pali...
  • M@TriX
    mint túráztatod magad, ne itt okoskodjál. olvass vissza
  • DeathJr
    há vazze ez nfs fúrum nem pedig TDU.
    adjak linket a gyengébbek kedvéért?
  • bertino
    attól még engem nem érdekel különösebben, Sykline :)
  • DJ Skyline
    lol már...FÓRUM
  • bertino
    lehet, ettől függetlenül én valamire válaszoltam és téged javítottalak ki, ennyi
  • bertino
    téged ki kérdezett ? :(
  • bongo1
    Bocs félre olvastam sorry :( De ahogy DeathJr mondta arra ott van a saját foruma.........
  • DeathJr
    Arra tudod ott van az a fórum nem ebbe kell írni...
  • Noninnyó
    1440*900-ban szeretném
  • bertino
    TDUról volt szó
  • bongo1
    Nem olyan biztos ha jól lessz optimalizálva akkor semmi para ;) ha nem akkor ugyis mind1....De nem erről híresek az NFS-es srácok
  • bertino
    végülis annak a megcélzott közönsége az XBox360, még szép, hogy erőmű kellesz hozzá akkor PCre is
  • SötétBarom
    Nem muszáj 1600x1200ban mindent maxolva futtatni...
  • SiteDisagner
    Nem feltétlen erőmű:)
  • Noninnyó
    Hááát, a TDU-nak elég brutál jó grafikája van a képek alapján. Gondolom egy erőmű kell majd neki. Ha tényleg ilyen szép lesz, hazavágja a többi gémet.
  • TothLaci
    Ez így igaz. De ha most is Mark Marland lenne a producere a játéknak, nem ilyen sz*r lenne, az biztos...
  • SötétBarom
    TDU az új NFS. Ez van.
  • DJ Skyline
    a kis tizenéves tuningmesterek,majd előveszik a Juicedet,vagy az SRS-t,aztán ott díszíthetik az autót,mint egy karácsonyfát!:D ez már valahol tényleg nem NFS,csak egy NFS néven eladott 26.-dik tuning játék
  • MikX
    Ezzel az a baj, hogy a nagy többség megszokta a tuningolást, meg mindenféle csicsákat, és ezt elhagyni kvázi visszafejlődése lenne a sorozatnak, persze ugye egykét ember tudja, hogy a kevesebb több néha ugyebár...
  • TothLaci
    És hova tűnt Mark Marland?
  • TothLaci
    Jaja, de szerintem nem azok szerkesztik már a játékot, mint régen, ezek meg ehhez értenek.
  • Noninnyó
    Én a régi NFS fílinget sírom vissza (Porsche-ig). Ez a tuningolós, neonos, dragos, underground-os móka jó jó, csak ez már nekem nem NFS. Volt pár kocsi, voltak róluk videók is, mekkora volt, nem? A Porsche Unleashed-ig rengeteget nyomtam velük, aztán azóta a MW-el jáccottam kicsit, de annyira nem jött be. Én arra szavazok, hogy a régi stílust kéne visszahozni, ezt a Halálos Iramban sztájlt pedig kicsit hanyagolni.
  • GetRedy
    igen játszottam a 3al meg a high skates el
  • SiteDisagner
    Hát nagyon remélem hogy nem. Bár nem érint mert biztos nem játszom ki. Kicsit funolni pont jó lesz ezzel, komolyra meg szimulatorok.
  • SNAKE01
    még nem biztos!:)
  • TothLaci
    De az csak PSP-n lesz olyan... :)
  • SNAKE01
    arra gondolok amelyik a főoldalon elérhető.és akkor úgy mondom ikább hogy naplemente szerű volt,szóval félig nappal és egyáltalán nem éjszaka!