22516
FAQ | Mielőtt kérdeznél olvasd el!!!
NFS Carbon Garage Topik
Olvassátok a FAQ-t MINDEN infót megtaláltok ott!!!
Mindennemű warezzel kapcsolatos hozzászólás, kérdés tilos!
Ha warezolsz, intézd magad minden problémáját, vagy max kérdezz valakit PRIVÁT ÜZENETBEN.
Aki ezt nem érti meg elsőre, büntetőpontot kap. Aki másodikra sem, az bannolva lesz.
NE tegyétek fel ugyanazt a kérdést százszor!
Ott a FAQ vagy olvass vissza!
-
Dave9214 #1389 nekemis a kedvenc játékom az NFS, amikor megjeletn az MW 3 napig logtama sulibol hogy vele jáchassak, és leszartam a fizikát meghogy hogy kanyarodik stb... hanem élveztem hogy száguldok a rendőrők elölö, és ez midenn ujabb részbe igyvan velem, szeretem az NFS-t, attol hogyti nem nem tehetek rola -
#1388 honnan tudod, h milyen a carbon ? én még nem játszottam vele, pár video alapján pedig sem azt h jó, sem azt h nemjó ... nem fogom rá.
a videokba szvsz nem a leggyengébb részek kerülnek be, és nem is a legjobbak. abból, h kanyarodik az autó az úton, nem vonható le semmi. az kétségtelen, h tetszik az alkatrészek egyedi méretezése, de ettől többet nem árultak el a videók ... még. -
#1387 talán mert a többit még nem próbáltad guszti -
#1386 de jó sokat vártam rá mert külföldi oldalrol szettem -
#1385 torrent rulez:) -
#1384 OFF
Enthusiát honnan a bánatból lehet megszerezni? Mindenhol néztem már de semmi eredmény :( -
#1383 ez is egy vélemény
sztem nem
régebbi nfsek rulz:) mostanság az entusiat és a fletótó2 öt szeressem -
ViktorMSC #1382 föleg sztem a carbon
-
ViktorMSC #1381 de sztem a legjobb autós játék a világon
-
ViktorMSC #1380 nekem az egyik kedvenc játékom az nfs -
ViktorMSC #1379 csatok
-
#1378 no problem,ifjú pádáván
-
#1377 Elnézést mester :) -
#1376 McLaren F1 is viszi a 400-at,legalábbis nincs messze tőle! :) -
#1375 Ebbe se lehet maj bmw-t venni? -
#1374 Amíg te egy karácsonyfával fogsz 400zal repeszteni egy X játékban, addig az értelmesebbek, egy élethűbb és reálisabb játékban fognak kb 300-320-al menni szolíd, szép, autónak és motornak nevezhetű járművel.
De valószínűleg ezt is ki fogják próbálni a TDU fanok, hogy tudjanak hasonlítani.
De igazad van, ez itt az NFS:C topic, nem a TDU... -
#1373 biztos hogy nagyon szarul fog... persze hogy normálisan fog :D -
Code92 #1372 hát ezen a konfigon nem maxon de egész szépen fog szaladgálni a gamma -
#1371 Könyörgöm, hagyjuk már a TDUt, meg a többit, ez a fórum nem azokról a játékokról szól. -
Szabi1991 #1370 az ősszes jó ezek közűl :) -
#1369 Szentetek ezen a konfigon hogy fog menni?:)
Asus K8N
Amd Athlon 64 3200+ ami 3400-en pörög
2X512 DDR Dual 400
Ati Radeon 9600 -
#1368 Ezek nagyrésze lesz a TDU-ban is -
cola #1367 sziasztok a nfs c. magunk választunk lökháritot vagy küszöb szpojlert vagy megint az egész kasznit. -
#1366 itt meg egy másfajta borító van! bár lehet ők faragták gyorsan össze,de nem tudom -
#1365 jaa -
Szabi1991 #1364 amugy a kocsi modelje jól nézne ki , de a festés elrontja :( -
Szabi1991 #1363 az 55DSL reklámra gondoltam... -
#1362 óóó a fa**om.. most látom csak megint hogy indult el ez az eleanor mizéria... mikor tanulják mán meg a kispöcsök, hogy NINCS. max az a junikos vagy milyen, film alapján készített "eleanor" koppintás. de azt a bizonyos 67-es shelbyt a valóságban még mindig nem hívták SOHA eleanornak. -
#1361 nincs "eredeti" eleanor... ez csak az eredeti ('74?) filmeben szereplő eleanornak elnevezett mustang^^ -
#1360 Itt van matricázás nélkül :)) -
bongo1 #1359 HElló skacok látom nagyon elkalandoztatok :) -
#1358 ja oks:) -
#1357 félreérted,nem úgy értettem,hogy miért nem szedted le,hanem eleve nem kellett volna feltennie annak,aki kreálta az autót! :) -
#1356 jó éncsak leszettem rola a reklámot:| -
#1355 ez például jól néz ki,de azokat a batár ötven valahányas matricákat leszedném! :\ -
#1354 mánincsreklám:DD -
#1353 -
Szabi1991 #1352 csak az a reklám ne lenne rajta :( -
Csaba #1351 Csak ne töröljétek a szép Mustangos képeket. -
#1350 nem-nem! nincs házigazda,én meg nem vagyok moderátor! :D