22516
FAQ | Mielőtt kérdeznél olvasd el!!!
NFS Carbon Garage Topik
Olvassátok a FAQ-t MINDEN infót megtaláltok ott!!!
Mindennemű warezzel kapcsolatos hozzászólás, kérdés tilos!
Ha warezolsz, intézd magad minden problémáját, vagy max kérdezz valakit PRIVÁT ÜZENETBEN.
Aki ezt nem érti meg elsőre, büntetőpontot kap. Aki másodikra sem, az bannolva lesz.
NE tegyétek fel ugyanazt a kérdést százszor!
Ott a FAQ vagy olvass vissza!
-
#1429 mi a bajod?hiddel leszarom akármit is hisztek nekem elvan döntve ajövőm.És tudod mér?mert én eldöntöttem. -
#1428 -
#1427 Jön valami crazy crack niga és elintézi a kis ficsúrt. -
#1426 nem dolgozok és nem is fogok soha a büdös életbe
én nem dolgozni akarok hanem milliomos akarok lenni
tudod nagy a különbség
és nem apuci intézi el hanem én simán hiddel hogy nem tellik sok időbe h akár azt a mustangot is megvehessem
gondolkozzatokmár mielőtt irtok vmit -
#1425 -
#1424 14 évesen? -
#1423 "kimegyek élni amcsiba nagy dolog"
Lehet hogy nálatok Apuci elintézi,és nem nagy dolog.De nem mindenki teheti meg hogy csak kedve szottyan és kiköltözik az USA-ba.Gondolkozz már.És még egy kérdés!Dolgozol már? -
#1422 jóvan -
#1421 ez most kicsit off, térjünk vissza a játékhoz. -
#1420 azt nem montam
fater is aszonta h mire behozzák stb minimum 10 mill
amugy én nem hiszem h sokáig maradok itt mo-n -
#1419 azt + lehet tenni ... kimenni amcsiba élni. én csak azt vezettem le, gyorsan, h képtelenség 5,3M-ér mustangot venni itthon!
hidd el maffioso, h tisztába vagyok a mustang motorpalettájával ... nem véletlenül írtam 2000ccm-t. de ha már itt tartunk akkor az akácfa hokedli reális ... semmi kivetnivaló benne ? :DDD
úgy fogja ez verdesni a minimum 10M-t ... de inkább 15M ... mint a szél. -
#1418 azér mert nem tucc olvasni meg ősem(te azérnem mermár bocsánatot kértem, őmeg azé nem mert nem tájékozodott) -
#1417 maffioso mé kellett neked leugatni egyböl a másikat?:| -
Dave9214 #1416 lol, akor modnom anyáéknak hogy gyerünk ki amcsiba -
#1415 a legkiseebb mustang is 4ezres de 5,3as a shelby 40ezerdolcsiér
amugy kiakarja behozatni?kimegyek élni amcsiba nagy dolog -
#1414 mijjen mustang lesz az ? 2000 ccm, akácfa hokedli ... stb ? Lengyelországi gyártás ?
kissé hitetlen vok a dologgal kapcs, mert ugyi a mustang amerikai gyártású, ami hozza magával az 1. költséget amit VÁM-nak hívnak, és nem adja ki a 800.000 Ft árkülömbség. következő nem kispénzű tétel a regisztrációs díj, amit nyugisan lehet kb 1,5M-ba számolni.
Ha a dolgokat összeadogatjuk, máris kiderül, h nem jön ki 5,3M-ból.
Ár: 4.500.000 + VÁM (~20%): 900.000 + Regdíj: ~1.500.000 + műszaki vizsga, zöldkártya, remdszám, forgalmi kiváltás, törzskönyv, névreírás: összesen kb 200.000 ... ez minden együtt : 7.100.000 és nincs még rajta a kereskedő haszna aki az autót eladja, és nincs rajta a beszállító haszna sem. bocs, de te sem gondolod komolyan, h az autó ott fog teremni magyar rendszámmal a ford szalon mögötti fán :) azért sztem elég reális számokkal számoltam (némiképp ismerősek a kifizetendő összegek adatai), de senkinek nem vagyok hajlandó elhinni, h 1 kereskedő akkor is forgalmaz, ha minimum 2.500.000 Ft kára van minden eladott autóból :P -
#1413 hát egyből beugattál amugy bocs ha megsértettelek de akkor is néztedvolnameg a ford.comon a shelby gt vagymi olcsobblesz mint a használt sima gt azért vanpofályuk nekik -
#1412 héló! hol és mikor,mivel szóltam én be neked? ha te a #1409-et beszólásnak vetted,mikor csak volt arcom belinkelni egy használt Fordot... -
#1411 ez kissé drága merthogy a shelby lesz 40ezer dollár -
#1410 tájékozodni kéne nem beszolni
szerinted 20ezer amcsi dolllár mennyi te faparaszt? felmész a ford.comra és megnézed mister dj skyline nem pedig beszolsz -
#1409 erre gondolsz? használtan is 11 milla,nem hogy újonnan!
on -
Dave9214 #1408 neeem, 5,3 millio ft ba kerül elörendeültk a Fordnál az uj mustangot -
#1407 Na azt nézd meg, majd ha bekerül az országba, minden kis kukamatyi ráteszi a maga kis hasznát, kiszámolgatják a klíma, bőrfotel, spórkormány stb árát külön-külön, és máris verdesi a minimum 10M-t :( -
Dave9214 #1406 tom, anyumék már elörendelték, -
#1405 tuttátok hogy 4,5 milla(19ezer docsi) lesz az uj mustang? -
#1404 Direkt így írtam no:P -
#1403 Teljesen 1et értek veled. ((csak az e kérdőszócska mindig az igéhez kapcsolódik, bár jelen esetben teljesen felesleges))
Az NFS úgy jó, ahogy van. Ha nem vennék meg a világon kellő példányszámban, akkor változtatnának rajta. -
#1402 És szerinted,azok nem értelmesek akik ilyen játékal játszanak?Fogyatékosnak-e nézel?Ha realitást akarsz üllj'be az autódba és vezess..Egy játék se fogja neked vissza adni azt az érzést!Egypk felesleges hasonlítgatni..Két külön játék,az egyik azért szar mert..a másik szintén. -
#1401 az még nem egyenlő azzal,hogy olyan dolgok legyenek,mint a #1397-ben!
a régi NFS-ek is árkádok voltak,1-2 részben volt tuning,mégsem voltak ilyen dolgok! :\ -
#1400 neharagudj. -
Dave9214 #1399 ez nem szimulátor, hanem arcade -
#1398 sima autó lehet egy Diablo is,nem csak egy Dévó' Tico... -
#1397 Majd ha egyszer vezetsz autót rá fogsz döbbenni hogy nincs mósön blör, meg 320, nem lehett lepattani a szalagkorlátról, meg arra hogy egy rendőrautó nem 150kg..
JA igen és az utak nem 50m szélesek sehol..
Ez az EA + nfs kombó elég száni.. D=
-
Dave9214 #1396 akor mire? egy sima atora és akkor menjél vele 150 el? -
#1395 NFS nem egyenlő U,U2,MW-vel! sokkal több ezeknél,ill lenne ezeknél,ha a készítők nem ilyen tuningmátyásra vennék a figurát -
Dave9214 #1394 hátezt biztos hogy x360ra nem 12 ezeré fogják adni -
#1393 aha persze,
ezek a boltosok olyan értelmesek.. -
Szabi1991 #1392 bár itt is ott van az nfs planet logója :) -
Szabi1991 #1391 a végén tényleg ez lesz a boritó ? -
#1390 sztem tök feleslegesen pörgeted (3400+-ra gondoltál?) a 9600-ot alapon
is maximálisan kihasználja...
Ha jól skálázhatóra csinálják a játékot akkor lelehet venni olyan szintre majd hogy fusson.