22516
FAQ | Mielőtt kérdeznél olvasd el!!!
NFS Carbon Garage Topik
Olvassátok a FAQ-t MINDEN infót megtaláltok ott!!!
Mindennemű warezzel kapcsolatos hozzászólás, kérdés tilos!
Ha warezolsz, intézd magad minden problémáját, vagy max kérdezz valakit PRIVÁT ÜZENETBEN.
Aki ezt nem érti meg elsőre, büntetőpontot kap. Aki másodikra sem, az bannolva lesz.
NE tegyétek fel ugyanazt a kérdést százszor!
Ott a FAQ vagy olvass vissza!
-
#1482 befejeztem. -
#1481 Ahhoz hogy külföldön tőzsdézhess biza különböző engedélyeket kell beszerezni. egy Brókervizsga kb 2 év egyetem után számvitellel és törvényekkel igencsak képben kell lenni és biza nem kevés érzék kell hozzá. Addig a külföldi tőzsdén való meggazdagodás csak rózsaszin ködös álom. Mellesleg lehet brókerházon külföldi tőzsdével foglalkozni de ott a bróker ajánl valamit és a te fleelősséged hogy mit csinálsz. persze csak akkor ha legalább 1 millás betéted lesz. HOgy lesz egymillás betéted ha nem dolgozol? Meg lehet élni spekulációból. Persze. De a spekuláció olyan zavaros víz aminél egyszer nyersz egyszer vesztessz. ÉS egy valamit biztos nem garantál. biztos megélhetést.
Javaslom figyelmedbe a Tőzsdecápák című filmet. Álmodozni lehet. de ahhoz rengeteget kell tanulni 5-7 évig legalább) mert ilyen hülyegyerekként aminek most mutatod magad én 1 forintot nem bíznék rád nemhogy 1 milliót. -
Dave9214 #1480 ne nekem mond -
#1479 HA nem fejezeitek be a flémet, kénytelen leszek, nem csak törölni. Ugye értitek? -
#1478 szívesen -
#1477 azért párévmulva olvassátok vissz amit irtatok
ja és utolso szavaim ebben a topicban
bucser tőzsdézni nem csak magyarországon lehet és nem is kell kimenni hoggy külföldön csinálhasd
na örültem a beszélgetésünknek és ujabb tapaszttalattal gazdagottam azon téren, hogy meddig láttok el -
#1467 ÉS azt el tudod intézni, hogy írni is megtanulj rendesen?? Mert tudod pénzed lehet de életedvégéig nem nehéz tuskónak lenni.. Mert aki nem akar dolgozni annak azért intelligensnek kell lennie mert a tahó parasztok munka nélkül sehovca sem jutnak az életben... -
Richard90 #1466 Maffioso ismét hozod a formádat :D
bár mit várunk egy tíz évestől aki alig éri fel az asztalt -
Dave9214 #1465 szabadna tudni háyn éves vagy? mert én 14 de azért anyi eszem van nekemis hogy munka nélkül nem leszek sose miliomos!
Sztem neked lelki problémáid leehtnek és rajtunk akarod lefoytani
menj phsziológushoz -
#1464 gazdag is leszek nem kell félteni -
#1461 na nem folytatom ebben a topicban a létezésem amig megnem jelenik a játék mert fölöslegesnek tartom azt hogy ilyen dolgokrol beszélgessek ha nem vagytok képesek felfogni
-
#1460 "nem dolgozok és nem is fogok soha a büdös életbe én nem dolgozni akarok hanem milliomos akarok lenni"
Hogy leszel könyörgök milliomos ha nem dolgozol? Kimész guberálni a Rózsadombra az igazi gazdagokhoz? Csak pl ezt magyarázd meg plz hogy leszel akkor kazdag. És ne avval gyere nekem hogy nézzek szét a világban, mert hidd el hogy ki tudom deríteni az IP-det és akkor kurvára szopni fogsz.
És ha téged olt mindenki és téged mindenki hülyének tart akkor nem lehet hogy igazuk van valamiben? Vagy akkor te vagy a full tökéletes, aki most csoró de nagyon gazdag LESZ és mindenki más hülye, nem tud semmit az életről?
Leszóltad DJ Skylinet, valamilyen szinten Csorit is, SötétBaromnak, TruckDriver-nek, Most engem is lehülyézel. Jó lenne ha visszafognád magadat és elkúrodnál amerikába hogy gazdag lehessél és itt hagynál minket a búsba fórumozni!
-
#1459 mér ne lenne?
aza 600ezer huf az kb a negyede annak amit itt magyarországon összeszedhetnél te is ha lenne eszed
nem kell kimenni amcsiba, nem kell korrupcio.Meglátszik mire gondol a magyarember
csalás,hazugság -
Dave9214 #1458 nem kell pénz hozzá, csak korrupcio ismeretség ami neked sosem lesz amerikában....
énis kifogok menni amcsiba 100 ha kiengednek, ed nem álitom azt hogy dusgazdag leszek ott!
amugyha már ennyire gazdag akarsz lenni, menj ki Kuvaitba! Ha nem dolgozol akkor Munkasegéyt kapsz ami 600.000 HUF és még nem is dolgozol... nah ebben lenne logika, de amit te beszélté abba nincs, -
#1457 én nem belédkötni akartam de látszik a beszéd stílusotokból hogy kik vagytok
egy egyszerű magyar agyban szegény állampolgárok.Ezért, pont ezért nem lehet az ilyen ember gazdag aki igy gondolkodik
odakell figyelni a másikra és elfogadni a stavát nem pedig hitetlenkedni hogy hazudoik meg minden
és ausztráliában az infrastruktura legalább olyan szinten van mint az usa-ban -
Dave9214 #1455 tooom olvastam viszont a graffrol azt irja hogy picivel jobb mint az MW deviszont arrol is irt hogy a tervezők már tudják miyen elsz 2 év mulva az NFS
Maffioso: hüye vagy te, Amerika fontossabb kontinens mint Ausztrália és iyen magyar fasztarisznyák mint te nem kellenek oda! Lehet hogy nemvok nagy angolos, de ha elkezdesz vmit dumálni angolul megértem, és talán válaszolni is tok rá, 14 vok nem kell túlem elvárni midennt, de ezzel az erővel tesem tucc irni mert nem repper, hanem rapper, nah mind1, kijavitom.... -
#1454 Hát maffioso, Jó kis álomvilágban élsz. Nagyon szeretnéd ha gazdag lennél meg ha neked minden tökéletesen menne. Akik gazdagok azok nem dicsegednek avval hogy mennyi pénzük van és hogy mik várnak rá majd az életben. valszeg egy tök átlagos, esetleg pont csoró kis kifusz vagy, és ha már elkezdtél hazudozni akkor folytatod is, majd egyszer úgy bele fogsz zavarodni, hogy ki fog terülni hogy végig csak játszottad az eszedet.
Pl ha annyira gazdag vagy, akkor mért nem vagy előfizetve VIP fórumozóra? Vagy miért nem normális e-mailod van, mért freemail...
De jó kis OFFot csináltál a topicból a saját fasságaid miatt...
Jahát és mily különös hogy az adatlapodon semmit nem adtál meg... -
#1453 delátom az angolt nagyon kened
the best repper is 50cent
igylenne helyes sztem -
Szabi1991 #1452 na de mostrmár tényleg ne offoljunk tőbbet :D
a PCGURU magazin állitólag játszott egy bétával ,és nekik tetszett! -
#1451 ez hülyeség
ausztráliában 160valahány nap asszem
és ahol én akarok számlát nyitni oda kell a 18év -
Dave9214 #1450 Ismered azt a dolgot hogy vizum és állampolgárság?
Nagy nehezen lehet vizumot kapni, de ha megkapod a vizumot csak akkor hogyha van ingatlanod legalább 1, és 1 autód ami a te neveden van, ez az alap ha ez nincs meg búcsut mondhacc, és ha ki is jucc, bármikor hazaküldhetnek vagy kitoloncolhatnak végleg... és ahhoz hogy állampolgár légy legalább 10 évig kinnkell lenned amcsiba, meghuzva magadat... -
Szabi1991 #1449 én 15 vok :) 2 éve van számlám :P -
#1448 attolfügg hogy nézed az észt
figyelj ha oda figyelsz arra amit csinálsz akkor, és tudod mit kell tenned hogy anyagi független legyél nem sok év választ el tőle
én a 18at várom h nyithassak számlát és már tűzök is pénzt csinálni -
Dave9214 #1447 3 nappal :D
Hidd el nem iyen könnyű az élet, mert akokr midneki amcsiba lenne, és nemhiszem hogy neked több eszed lenne mint egy érett felnötnek!
A mafia megtalál mindenkit... :D:D -
#1446 meg találnak ha keresnek
na ezvolt az uccso offom ebbe a topicba
demo hány nappal várhato 10dike előtt? -
Szabi1991 #1445 "A gazdag negyedbe is laknak négerek." Lásd Carl Johnson :P(Gtasa) -
#1444 A gazdag negyedbe is laknak négerek.Meg különbenis,az ilyen embereket úgyis megtalálják!Na elég az OFF-ból:P -
Szabi1991 #1443 ja , és mustanggal menjen el megvenni , mint azok a szerencsétlen amcsi srácok...
(akik az utcán versenyeztek hogy ki ér hamarabb haza , akkor vették meg az ug2-t , és belementek egy taxiba ,a taxis meghalt...) -
#1442 Tehát azok rabolnak,akik ellátják?!:DD [vitszel^.^] -
#1440 mér vernének el?nem gettonegyedbe megyek hanem a gazdak negyedbe amugyg az amcsi dolog csak elmélet de a többi nem -
Szabi1991 #1439 "anyagi függetlenn" magyarul mindent ingyen kap ;) -
#1438 Hát hogy megvehesse a játékot eredetibe?:D -
Dave9214 #1437 lol de hüye vagy te:d amcsiba a niggák téged jol elvernek ha otis iyen hüye elven leszel! -
Szabi1991 #1436 ok , de mikőze az NFS Carbon-hoz ? -
#1435 Tervezed hogy bankot rabolsz a közel jövőbe? -
Szabi1991 #1434 "nem dolgozni akarok hanem milliomos akarok lenni"
nyugi , nem csak te vagy ezzel igy :)
senki sem akard dolgozni , de a pénz mindenkinek jól jőn... -
#1433 csak hogy én azis leszek -
#1432 jolmondod más világban
a gazdagok világában, te csak egy sima átlag ember vagy szerzel melót és onnan mész nyugdijba nem hogy átgondolnád a lehetőségeket és válnál te is anyagi függetlenné -
Szabi1991 #1431 "nem dolgozni akarok hanem milliomos akarok lenni"
nyugi , nem csak te vagy ezzel igy :) -
#1430 Te nagyon más világba élsz.Jézusom.