22516
FAQ | Mielőtt kérdeznél olvasd el!!!
NFS Carbon Garage Topik
Olvassátok a FAQ-t MINDEN infót megtaláltok ott!!!
Mindennemű warezzel kapcsolatos hozzászólás, kérdés tilos!
Ha warezolsz, intézd magad minden problémáját, vagy max kérdezz valakit PRIVÁT ÜZENETBEN.
Aki ezt nem érti meg elsőre, büntetőpontot kap. Aki másodikra sem, az bannolva lesz.
NE tegyétek fel ugyanazt a kérdést százszor!
Ott a FAQ vagy olvass vissza!
-
#1562 Szerintem grafikailag az MW 1 rakás xar, nekem nagyon nem tetszett, még az nfsu2é is jobb (persze a csilligásokat kicsit fisszafogva). Azért nem tetszett a MW grafja, mert túl egybemosott mindent, és egyáltalán nem éreztem valósághűnek. Ezt viszont jobbnak találom :P -
Szabi1991 #1561 a kedvenc autom az rx-7-es ! ;)
és kira hogy a hátsó lökös re is lehet tenni matricát:) -
Szabi1991 #1560 hát reméllem jo lesz az mw-s vinyl cserélő , vagy csinálnak hozzá hamar :D -
Szabi1991 #1559
-
Dave9214 #1558 te hüye vagy? a grafika szebb -
Zsoberpapa #1557 Sziasztok. Nos Pumy a HSW-n feltöltött pár képet az új NFS-ről. Szerintem olyan NFSU2-NFSMW keverék lesz, viszont nekem az MW grafikája jobban bejött. Bár ezek csak képek és remélem, hogy az NFS technológia nem fog grafikailag visszafejlődni. Olvastam a FAQ-t és mindenre választ kaptam, amit kérdezni szerettem volna. Én is várom a játékot. Az összes megvan belőle és ez sem fog hiányozni a polcomról :-D Viszont remélem, hogy a játékélmény jó lesz... -
#1556 főleg hogy megnéztem a tokyo driftet is!asszem nemsokár megnézem ma is!:D -
#1555 húúúú én már annyira várom hogy csak a carbonra tudok gondolni!:\ -
#1554 de lennie kell benne!csak nem annyira felkapott már,és ezért nem mutogatják szvsz!:| -
#1553 Én szerettem velük fogócskázni, de csak 3* után volt érdekes.
-
#1552 én örülök neki, hogy nem lesznek annyira előtérben. a mw-ben amikor haza akartam menni, akkoris mindíg kergettek, és miután végigvittem a játékot trainert használtam a rendőrök ellen, hogy tudjak kocsikázni egy kicsit. -
#1551 bár akkor neon már tuti nincs benne? :o -
Richard90 #1550 láttátok a ps3-as képeket? nagypn odab@asz :O
itt -
#1549 Állítólag itt a rendőrök nem nagyon kapnak főszerepet, még csak közelit sem.
Az h a vinyl nem pixeles arr avan 1 tippem, és nem is igazán bánnám ha úgy lenne. UG1, UG2, MW-ben 512X512 volt a vinyl képmérete, és mire visszanagyította csúnyán ki is pixelezte. Ebben talán 1024X1024 lesz ... azt nem cseszi úgy szét. MW-ben megcsináltam a rendőrautók skinjét, az 1024es volt, és nagyon szép sima maradt a játékban is ... ebből merem gondolni. -
#1548 ennyi? jó, elmosódás... ezt még énis tudom a motion blur-ról, de az a baj, h ez itt nem elmosódva van^^ -
Dave9214 #1547 oké, de egy prá szo csak -
#1546 a kép elmosódása! -
#1545 magyarul, mert ha ismerném így, akkor tudnám magamtól is... -
#1544 motion blur efekt -
#1543 Miért van ezen a képen szétcsúszva az ellenfél fölötti karika? :-% -
#1542 de a gamestaron az interjuban volt szó rendőrökről. -
Dave9214 #1541 télleg, egy dolog aggaszt!, egy interjuba semvolt szo rendőrőkről, képetsem láttunk rola még! -
#1540 Az IGN.com-on a mitsubishi-re hirtelen azt hittem, hogy egy rendőrautó :), aztán észrevettem, a nagy képen, hogy az csak az 55dsl reklámja :P -
#1539 Ha tényleg, akkor hasonlóan fog ez is menni szerintünk. -
Dave9214 #1538 nálam az mw maxon ment midenn csilivilivel!, persze 1024.x768 ba! -
Richard90 #1537 hát ha olyan lesz mint a most wanted akkor maxon nem. ( a szűrők nagyon megterhelik ezt a kártyát) -
Dave9214 #1536 Szerintetek, eg y 3200+ as proci ami 64 bites, és egy 6600gt n elfog menni maximumon? -
Szabi1991 #1535 tessék :) -
#1534 valaki küldjön már 1 olyan linket ahonnan a lenti képeket töltöttétek.
-
#1533 Te hülye vagy :D Beképzelt :D Álmodozó :D és Hülye :D Várd meg azt a 18-at és ne meltűzöl hanem rájösz mekkora baromságokat mondtál...
Sry de ez kéééész... -
#1532 kúrva jók amúgy a képeK! -
#1531 ennyire azért nem lehetett belátni hogy a csávó arcát és lásd! -
Szabi1991 #1530 a grafika tiszta MW , a matricák végre nem pixelesek :D és a tuning se oan gagyi mint az mw ben. És őrűlők hogy a NFSC-ben teljesen megcsinálják a 350 Z-t , nem ugy mint az Mw ben hogy csak a texturákat :) -
Szabi1991 #1529 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Akár ez is lehetne a tőrténet :P Végűlis az EA csinálja ezt a játékot , és a Tokyo Drift-et is PS2 re :)Vagy például + ismerkedik egy lánnyal,legyen a neve Nella(:P)akinek mint az Mw ben, itt is RX8 asa lenne , és az ő pasija egy Yakuzzi testvére , és egy autos űldőzés során szétlővik a BMW-t :P -
Szabi1991 #1528 eddig is be lehetett látni :D
azt is eltudnám képzelni,hogy mivel az mw ben visszakaptuk a BMW-t ,itt azzal megyunk ki japánba :D és sztem azzal is lesz egy két versenyenűnk , aztán pl. leszoritanak az útról egy versenyen , és totálkáros lesz, és ezért új autot kell venni :P -
#1527 Csak ez az MW folytatása, és az MWben nem lehetett tuningolni a BMWt! Most már biztos, hogy ez az MW folytatása, hisz a képek közt ott a BMW, amiért ment a küzdelem a játék végéig!..Ugyanaz a festés, meg minden!
-
#1526 Valami normálisabb bmw is jöhetne már ebbe a játékba... pl egy E60-as M5 vagy egy E36-os 320i -
#1525 végre lesz belsőtér is...vagyis be lehet legalább látni -
#1524 ez a játék nem BMW-ről szól, szóval tuti kellemesen lehet tuningolhatni -
#1523 remélem a BMW-t tudjuk már úgy bütykölni mint a többi autót,és nem csak úgy felületesen