22516
10634785601162328892.gif

FAQ | Mielőtt kérdeznél olvasd el!!!

NFS Carbon Garage Topik

Olvassátok a FAQ-t MINDEN infót megtaláltok ott!!!

Mindennemű warezzel kapcsolatos hozzászólás, kérdés tilos!

Ha warezolsz, intézd magad minden problémáját, vagy max kérdezz valakit PRIVÁT ÜZENETBEN.
Aki ezt nem érti meg elsőre, büntetőpontot kap. Aki másodikra sem, az bannolva lesz.
NE tegyétek fel ugyanazt a kérdést százszor!
Ott a FAQ vagy olvass vissza!

• Szabi1991

• Dave9214
    de te gyik ez nem konfig szerint megy!
  • matyi08
    de van ps3 exkluzív game is, amit megvett a sony egy időre, így csak ps3-ra lesz egy ideig. azokkal mi van? miről írják át? :D tuti, hogy már ismerték a gépet és fejlesztenek rá.
  • Dave9214
    tévedsz! az egy dolog hogy tudják!, de lesz rá játék csak átirat! carbon is átiratlesz!, a játék készitők 2 hete kapták a gépet!
  • matyi08
    attól még tudják a ps3 konfigját. szted ősszel úgy jön ki a ps3, hogy nem lesz rá játék? dehogy. a fejlesztést meg nem lehet most elkezdeni. úgyhogy a játékkészítők már rég ismerik a ps3-at.
  • Dave9214
    nem feltétlen!
    De az mégjobb lenne ha PS3 ra irták volna, de arra nem irhatták mert alig 2 hete szálitottákki a proba példányokat a kiadóknak!
  • Code92
    ha pc-re írták alapból akkor meg mégszebb
  • csoola
    hu de szeretném már tolni ezt is... (csak nehogy mérgembe nehogy ezt is letöröljem mint az MW-t, mert azzal az volt h az utolso rendörös üldözést fél óráig csináltam (!) és mikor beálltam a házhoz, kifagyott, ezután jött az uninstall, bár meg is bántam, ugy unatkoztam mint állat:P)
  • Dave9214
    de reménykedjün hogy alapbol x360 ra készitették és akkor szép game lesz
  • Barney Tech
    Eztmár k*rvára gondoltam...
  • Barney Tech
  • Dave9214
    még elöbb mint a pc-s
  • Dave9214
    lol ellenzed is magad meg heyesled is :D nem bay
    énmár kéccer kijácottam
  • Barney Tech
    Mikorra váerható a PS2 megjelenés?
  • Csabesz6
    off:
    azzal nyomod ami a lokodba van?(ps2)
    möst jött ki....

on
  • Szabi1991
    én most azzal gyakorolok a Carbon-ra :P
  • Zsoberpapa
    Le ne harapd a fejem :-D Egyébként eddig sosem volt igazam a megállapításról. Azt mondtam az MW megjelenése előtt is, hogy nem lesz szebb a grafikája, mint az UG2-nek volt. Erre mégis jobb lett. Most ugyanezt mondom erre is és le mernék fogadni, hogy megint nem lesz igazam. A grafika inkább nagyon is hasonlít az MW-re (hozzáteszem, hogy eddig csak 5 képet láttam belőle), szóval nagyon sokat nem is mondhatnék róla ;-) Majd megnézem a többi képet is. Jah, és a grafika technikája 100%, hogy nem fejlődik vissza, ugyhogy 100%, hogy szebb grafikája lesz, mint az MW-nek. Mondom, mégcsak azt az 5 képet volt időm megnézni :-)
  • Code92
    u2 is jó volt azok a szép napok mikor én azrt toltam az úton mindig volt egy őrült versenyző egy 200 alapsebin szálló audi TT vel
  • CzGobe
    u2-ben nagyon változatosak voltak a drag-pályák, volt ahol már el kellett engedni a gázt, mert különben túlmelegedett a motor, meg nagyon kellett figyelni a forgalomra/akadályokra, de voltak full egyenes pályák is...
  • M@TriX
    hát ezt tiszta MW graf, hajh...
  • Dave9214
    nekemis ez a véleméynem, meg csalnak, neki megyek a teher autonak, az ugy eldől hogy az egész pályát eltorlasztja, és mégis beérnek a célbe!
  • SLICK
    én ezt úgy gondolom, hogy egy ilyen autós játékból nem hiányozhat a drag, hisz a való életben is elengedheetlen egygyorsulási verseny... csak jól kéne kivitelezni... amúgy meg a MW-ban tényleg nem volt jó a drag, és azt sajnálom az U2-ben is hogy sok kanyaros pálya volt és az autót sosem tudtam normálisan maxra kihúzni, nekem csak enyni nem tetszett a dragban, ja emg az hogy hosszabb pályák kellenének, mert 24 mp az fika a végén, alig mentél vmit, de midnegy ez csak az én éleményem :|
  • SNAKE01
    na így kellene mindenkinek kifejteni a véleményét és nem szarozni meg egyebek!ezt tetszett!
  • Dave9214
    én ö9rülök is neki hogy nem lesz!, nekem nem teccet sohasem a drag, mw be is csaltak nagyona draggal!, ug 2 is, az ug ba volt jo a drag! többibe nem!
  • matyi08
    de ő most arra gondolt, hogy lehet olyan lesz, mint a test drive unlimitedben, hogy a márkakereskedéseknél kell megvenni az autódat. ami sztem egy jó ötlet. meg a halálos iramban 3-ban is jó ötlet a drift, úh. nem baj, hogy átvették. csak kár, hogy nem lesz drag...
  • Szabi1991
    :P
  • Dave9214
    lol, halálos iramba 3 , elirtam sry
  • Szabi1991
    Hu3 ?
  • Szabi1991
  • SNAKE01
    ezek a képek nagyon dúrvák!
    az rx7-es az egyik kedvenc verdám amúgy is és hát dúrván néz ki.
    húúú már kúrvára várom a gémet!
  • Dave9214
    inkább a HU3 rol kopintott
  • Peck
    amint látom a Carbont is TestDrive unlimited feelingre akarják megcsinálni a képekből ítélve de lehet hogy csak reklám....A TDU ban bemetsz szalonba pl Mazda szalon és ott tuningolod a géped meg veszel autót,és Mazdánál csak Mazddát...stb...de lehet hogy csak reklám....és így sikerült a fotózás.
  • Szabi1991
    egy PCWORLD-os srác (Krisz)kint van amcsiba , és játszott a Demoval :O (Ps-en)
  • Szabi1991
    :O
  • Dave9214
    nem! pestet :D
  • Szabi1991
    te tuti amcsi várost választottad :P
  • Warsheep
    Szép álmok csipkerózsika
  • Dave9214
    lol azt álmodtam, hogy megvan a carbon, és ide emg bemásoltama cimet, és vki emg letörölte, nah szval oyan volt, a menüje ratyi volt nagyon, fellehetett huzni 1280x1024 re és ugy fasza volt, lehetett várost választani, budapest vagy vmi amcsi város, és akor mentem elöre, nah de felkeltett egy légy :D szval tovább nem tom D:
  • mike0013
    sokkal hangulatosabb az este, mint a nappal, utcai versenynek
  • Szabi1991
    ebben is csak este lesz ? mert még egy nappali képet sem láttam :(