22516
10634785601162328892.gif

FAQ | Mielőtt kérdeznél olvasd el!!!

NFS Carbon Garage Topik

Olvassátok a FAQ-t MINDEN infót megtaláltok ott!!!

Mindennemű warezzel kapcsolatos hozzászólás, kérdés tilos!

Ha warezolsz, intézd magad minden problémáját, vagy max kérdezz valakit PRIVÁT ÜZENETBEN.
Aki ezt nem érti meg elsőre, büntetőpontot kap. Aki másodikra sem, az bannolva lesz.
NE tegyétek fel ugyanazt a kérdést százszor!
Ott a FAQ vagy olvass vissza!

• Szabi1991
    amikor ugy érzed , hogy elment a kedved aCarbontol , nézd+ ezt a videot , egyből visszajőn ;)
  • DJ Skyline
    hehe! fórum fogalmát ismered? írd le légyszives mi az,hogy fórum!
  • Dave9214
    oké, akkor abszd el midenkieka kedvét
  • DJ Skyline
    de! nem lehet mindíg csak a jóról, a szépről beszélni! ha észre veszek valamit,akkor nem fogom magamban tartani,csak azért,hogy neked ne vegyem el a kedved!
  • Dave9214
    ne léccike,lécci, ezttsem vettem észre csakmost, de lécci többet nagyon iyet en, elveszitek az emebrtől a kedvet
  • Szabi1991
    Official CARBON Logo
  • Szabi1991
    sry tévedtem , lesz nitro :) az egyik videoban van
  • DJ Skyline
  • Dave9214
    mondjuk én észrese vettem csak tegnap amikor modntátok!, de ez valojában nem iy lesz!, game közbe széplesz ez
  • SLICK
    én nem tom mit mondasz mitkéne látni rajta? :o
  • DJ Skyline
    nem nagyítóval keresem,kibökte a szememet az a baj!
  • roberto
    persze h. jó gém! má majd ki bujok a bőrönből ugy várom
  • Dave9214
    szarokbele, ne vegyétek el a kedvemet, menjetek crysisozni ha enyire minden kisrészt néztek, jo game lesz ez
  • Szabi1991
    sztem nitro se lesz bár nem is kell a drifthez nitro
  • roberto
    én is azt mondtam hogy érdemes megnézni a másik evo-s képet mert azonis baloldalt hátul ki van "dülledve"
  • Szabi1991
    azt én is néztem hogy mi lehet , de nem jőttem rá :)
  • DJ Skyline
    a hátsó szárny alja hogy néz már ki?
  • DJ Skyline
    szerintem body kit! ott van alatta ugyanez az Evo másik szemszögből
  • Szabi1991
    és itt ?
  • DJ Skyline
    ha az Astonra gondolsz ott nem törik sehol! szerintem csak a fények esnek rá rosszul!
  • Szabi1991
    amugy meg sok nfsc-s képen tőrik a kocsi... vagy nagyon bug-os...
  • DJ Skyline
    ja,de carrier módban törhetne,mint ahogy az NFS Porsche Evolution módjában is úgy volt,hogy a kocsit a verseny után javíthattad,de ha egy sima single raceben tört össze,akkor utánna törés nélkül kaptad vissza a kocsit!
    különben nem kell mindíg arra költeni,vigyázni kell az autóra,és nem fog törni!
  • matyi08
    max úgy, hogy versenyen összetörik, aztán a verseny végén megint jó, mert arra költeni folyamatosan a pénzt, hogy javítgasd... én tuti kikapcsolnám.
  • DJ Skyline
    régebben volt erről vita vagy itt,vagy az MW megjelenése előtt,hogy nem kéne! mondjuk én a törés mellett voksolok...
  • cicai
    Én nekem csak 1 bajom van a NFS-ekkel, hogy nem törik benne a kocsi
  • moralosan
    Páran le is írták, amivel szintén egyetértek: ez egy hót amatór munka, összevagdosott képekből meg agyba-főbe használt filterekkel.
  • moralosan
    Szerinted ez a borító marketinges szempontból megfelel?
    Kovácsnéni felismeri, hogy ez egy autós játék, ha meg szeretné venni 10 éves egy szem fiának?

A válasz mindkettő kérdésre: nem.

100%, hogy nem ez a végleges borító. Nem kell egyből a fejedet tenni rá, csak azért, mert részben hivatalos oldalról való.
  • KapuBen
    ez iszonyú jó kép:
  • DJ Skyline
    hagyd abba a másik fikázását!
  • Szabi1991
    ...
  • SötétBarom
    Jólvan kisfiam, a helyedremehetsz.
  • Szabi1991
    nem de egy NewYork-i Játékboltban állitolag lehet játszani vele , egy auto van , egy pálya, egy versenymód :D
  • Csori
    Biztos, h dolgoztak rajta sokat, de nem az autók újramodellezésével :)))) Biztosra vehető, h amik MW-ben benne voltak, és bekerülnek a Carbonba is azok az autók át lettek emelve. Semmi értelme nincs 2X ugyanazt megcsinálni. Azt is elképzelhetőnek tartom, h ha pl lesz Skyline benne akkor U2-ből jön át. Lehet h nem 1 az 1be, mert javítanak rajta vlmit, de nem kezdik 0ról szerkeszteni az fix. 1bként valszeg a javítás is kizárható, mert nem a modellezés miatt szögletesedik ki pl a sárvédőív.
  • Dave9214
    nem én vok a fejlesztő....
    csak nyilvánvaló egykét dolog amit mondtam!, amikor megláttam a BMW-t azhittem vmi unatkozo emberke átrakta PS-el mwből Carbon képre, bevallom hogy egykét autot elsem kezdték csinálni hanem átrakták egyből MWből Carbonba...
    de nem mindet..... azért dolgoztak rajta sokat.....
    A boritora azért modnom hogy fake... mert nézd meg az eddigi NFS boritókat, mindegyiken virit egy auto, ezen meg kék sé vmi mintázat bele vésve hogy carbon....... valszeg fake
    és tom hogy ezek az ujságok nagyon tudnak hazudni, de a technika fejlődik, és valszeg a grafika szebb vmivel
  • SötétBarom
    Az ilyen faszságokkal kíméljük egymást légyszives..
  • Csori
    Más gáma, más élvezet :)))
    Ennek a nyüvesnek nemh a pix méretnek kell stimmelnie, de a fájlméretnek is, és a DDS beállításokank ... stb. Rohatt sok minden bele van építve, aminek meg kell felelni, h a variálást elfogadja. Pl a sima vinyl és a skin máris más DDS beállítás, de ami a legjobb ... a copgto és a copcorvette is teljesen más DDS beállt követelt. Először ugyi a GTO készült el, aztán abból a corvette, nos a corvette skinnel elvoltam egész délután mire eltaláltam a beállításokat, mert v fekete-fehér volt, v csak fehér ... v ezüstre "fújta" az egészet.
  • icespeakyy
    haverod játszott a carbonnal?...tán teszter? :D:D
  • Szabi1991
    ja ismerem :D nem tudom én még nem csináltam az Mw be matricát , csak a GTASA ba , az Mw ből konvertált autókhoz , amik ugyan azok , és ott mükődőt 1024 be rendesen :D
  • Csori
    Ha betehetnéd, de nem engedi. Csak a rendőr skin volt 1024 méretű, "asszem" ismered amit csináltam ... az 1általán nem pixeles. De azt se saját kedvem miatt csináltam + 1024-re ... hanem mert akkora az alap.
    Ha 512 helyett 1024 méretet raktam be akkor kivágott belőle egy részt ami 512, és azt használta vinylnek. Ezáltal átláthatatlan paca lett a matrica helyén. De a lényege nem is ez volt annak amit leírtam, hanem az h csak a matrica van négyzetre szerkesztve ... és talán a többi olyan dolog ami 2D-ben került szerkesztésre.
  • SLICK
    hagyd sok mindent nem ért még :C és sajnos össze-vissza beszél :)