22516
FAQ | Mielőtt kérdeznél olvasd el!!!
NFS Carbon Garage Topik
Olvassátok a FAQ-t MINDEN infót megtaláltok ott!!!
Mindennemű warezzel kapcsolatos hozzászólás, kérdés tilos!
Ha warezolsz, intézd magad minden problémáját, vagy max kérdezz valakit PRIVÁT ÜZENETBEN.
Aki ezt nem érti meg elsőre, büntetőpontot kap. Aki másodikra sem, az bannolva lesz.
NE tegyétek fel ugyanazt a kérdést százszor!
Ott a FAQ vagy olvass vissza!
-
Dave9214 #1762 1-2 t láttunk benne lol :D -
Dave9214 #1761 sztem egy játékot nem a boritoja itéli meg.....
Oyan sok bug lenne benne? eddig-12t láttunk benne, de videoközbe mégnem.... -
#1760 (hacsak nem télleg törés volt) -
#1759 hát az eddig látottak alapján nincs is
sok bug
szar boriot stb -
#1758 ez néha (bár ami nagyon szép az sokszor jó is...) tény :) de ha még szépen se lenne becsomagolva... -
#1757 "szépen becsomagolt kutyaszart"
Ezen jót röhögtem majd belegondoltam ,hogy sajnos a mai játékok többsége az:(( -
#1756 én is le fogom szedni :P
ja és 2006ban én is és még nagyon sokan elvárják a fasza graf-ot.... ezt hívják fejlődésnek tudod? -
#1755 lol:D -
gabesz012 #1754 Ez a #1743-ra ment. Sry... -
gabesz012 #1753 Részemről ez az első, és utolsó teljesen off hsz., ha akarod írj privátot, bár nem látom sok értelmét, hogy leálljak veled anyázni.
Megint okosakat sikerült írnod... Szerinted egy 12 évesnek ilyen gondolatai vannak? :D A 012-nek köze nincs a koromhoz (ha érdekel, 22 vagyok).
Szerinted ha egy nyilvános fórumon azt írod, hogy nem veszed meg a játékot, hanem letöltöd, akkor az mi?
Az meg igaz, hogy nem magyar óra a fórum, de nem is cset, itt van ideje az embernek megírni a mondanivalóját. De aki igénytelen, az igénytelen, és nem foglalkozik vele.
"2006 ban elvárom a csili vili graffot" -tudod mit? Karácsonyra kapjál szépen becsomagolt kutyaszart, majd örülhetsz a szép csomagolásnak. -
#1752 és nemtom mért kell neked minden idősebb emberbe belekötni
te ezt élvezed? -
#1751 én csak annyit emlitettem a bórkerségről h nem az leszek
ti jöttetek ezzel
de mint már emliettettem téma lezárva
itt most te vagy a kp-ban
ugy látom sűrgős ápolásra szorulsz -
Dave9214 #1750 ajaj, nem tom ki offolta szét a topikot, a gyerekes szarságaiddal hogy te nagy milliomos leszel, meg broker szarság minden fosságal,
-
#1749 többen mondják,hogy NEM ez az NFS! NEM a csili vili tuningmátyáskodásból állt annó az NFS!! -
#1748 ezt ne kezdjük jo?
amugy igen én beszélek
fogd vissza magad mert sok vagy mára
az h ki h lesz millimos az az ő magánügye de a te szellemi problémáid ránk is hatással vannak -
Dave9214 #1747 nos ittvan egy kép :
2 jo dolgott látok benne, van benne egy emberke, és egykis horpadás törésnek nevezhető dolgocska, ott alul :D -
#1746 ezt öröm nézni -
Dave9214 #1745 te bezsélsz?, aki szerint vki munka nélkül milliomos lesz? az menjen a picsába inenn -
#1744 vegyél vissza dave ezt inkább akko pü-ben -
Dave9214 #1743 vagy te hüye, kis 12 éves pöcs., nem hirdetem a warezt, csak akinek van esze nem veszi emg a gamet,hanem inkább letölti...., sztem a forum nem magyar óra, nem kötökbeel midenkibe csak abba aki hüyeséget beszél mint pl te... Ha lennél, de iyen pöcsöket nem raknak be modinak.
Te 12 évesen mégis ismered őket? én 14 en nem? leszarom azokat, 2006 ban elvárom a csili vili graffot, te honann tudnád mi az NFS? -
#1742 -
gabesz012 #1741 A hülyét leginkább rád lehet mondani. Hirdeted a warezkedést, baromságokat írsz, helyesírásod+fogalmazó készséged nulla, iszonyat alpári stílusban kötsz bele mindenkibe, stb., stb. Ha modi lennék, már rég nem fórumoznál itt...
Arról nem is beszélve, hogy 14évesen marhára ismerheted az nfs1-2-3-4-5öt. Neked az a lényeg, hogy legyen csili-vili grafika, és lehessen minél több szir-szart aggatni a kocsikra. Ez NEM Nfs (bár az adott kort megelőző grafika régen befigyelt)! Igaz páran már leírtuk ezeket a dolgokat. Ilyen jó lett az MW is, hogy 4hétig nyomtátok (én kb. 5 napig bírtam). Nfs Porsche a mai napig a gépemen figyel... Szóval ennyit az új Nfs-ekről. -
#1740 Mozi egy ezres és 2 óra.. Ez 10 és elvagy vele 4 hétig.. -
Dave9214 #1739 én imádom az NFS_eket, de nem adok ki 12 et hogy kb 2-3 hétig ellegyek vele, mw nél is mivolt? midenki ot szaladozott utána meglett, skyline asszem 2 hét alatt kinyomta, aztán végül ugy 4 hétig nyomultunk az MW vel és lelett szarva!
nemvok büszke rá hogy enyiidő alatt szedem le, de ha már ennyire názüzk hogy vki kiad érte 12 t, és ugyanaz az élmény lol :D arra csak hüyét lehet mondani!
-
#1738 Ez így ebben a formában elég helytelen magatartás. Ha már ennyire pörögsz erre a szerencsétlen gémre, legalább vedd meg.. Az hogy büszke vagy rá, hogy milyen hamar levakarod netről, elég szánalmas..
Más kérdés, hogy nekem eszem ágában sincs pénzt adni érte.. Nyilván leszedem a warezt, ha van rá lehetőségem, de ha nincs, nem fogom kaparni a falat.. -
Dave9214 #1737 lehet csoro, de mirete megkapod a gamet, fellesz törve a nfs szervere is, éswarezos gamel is tunk onlinozni, szval, nekem 4 óráig trat mig leszedem a carbot- ingyen, neked meg megjelenés után küldik ki egy hétel 12 ezerért....
és ugyanaz miden.. csak ugye borito egyébmás... de ere is van megoldás,
kinyomtatod a boritot, és nekem oyan nyomtatom van, ami nyom a lemezre is, nos az 1 perc, és 5 óra alatt megvan a játék nyomtatott boritoval, lemezzel, és ugyanaz az élmény, csak te 12 e t fizecc érte, énmeg 0 ft t.... -
zoolee #1736 Nekem könnyebb ha el buszozok az 576 ig meg vissza nem hogy várjak 2 esetleg 4 napot. -
A warez a takarékos gyermek játéka.. Hameg egy ilyen 1x-edik rókabőrér kicsengecc 12 creditet, akkor érzed jól magad. -
zoolee #1734 Na mind1 én bozt challengerrel tolom ajd.:)) -
zoolee #1733 Lol a warec a csoro gyerek játéka.
És így legalább multizni is tdok. :) -
#1732 de ennyire? mintha tükörből lenne,vagy lelenne krómozva,meg felpolírozva mint a franc! :D -
Dave9214 #1731 lol hát enynire nem tökrözödhet -
#1730 nem lehet hogy csak az út tükröződik ? -
Szabi1991 #1729 őőő , de ;) -
moralosan #1728 A rövid "ö"-t nem ismered? :) -
#1727 -
Dave9214 #1726 lol mire neked kiviszik :D addigra már egyessek kiis jácották :D
novembe 2 elött lesz párnappal az aranylemez és akkor már lesz warez szval jolesz :D -
zoolee #1725 Na előrendeltem az 576 tól.:)
NAgyon teccik. -
Szabi1991 #1724 remélem is :D
csak az a vicces , hogy ezeket a képeket biztos sokszor átnézték , mielőtt kiadták volna , hogy egy hiba se legyen benne... -
#1723 tök mindegy, a játékban biztos, hogy nem lesznek ekkora bugok.