22516
FAQ | Mielőtt kérdeznél olvasd el!!!
NFS Carbon Garage Topik
Olvassátok a FAQ-t MINDEN infót megtaláltok ott!!!
Mindennemű warezzel kapcsolatos hozzászólás, kérdés tilos!
Ha warezolsz, intézd magad minden problémáját, vagy max kérdezz valakit PRIVÁT ÜZENETBEN.
Aki ezt nem érti meg elsőre, büntetőpontot kap. Aki másodikra sem, az bannolva lesz.
NE tegyétek fel ugyanazt a kérdést százszor!
Ott a FAQ vagy olvass vissza!
-
Dave9214 #1803 lol te ebzsélsz, huzzá anyádba, és apucinak mond el mifoyik a forumon, és utána menjél el amerikába csövezni hogy aztán milliomos légy -
moralosan #1802 [URL=http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1066683042] [/URL] -
#1801 sztem anélkül is megtehetnéd mert nem hiszem h csak nekem nem tetszik a modorod és a viselkedésed -
#1800 Banner jöhet!a faqba az ótókat javítsd légyszíves erre:
BMW M3 GTR
Porsche Cayman S
Nissan 350Z
Lamborghini Murcielago
Ford Mustang GT
Audi Le Mans Quattro
Lotus Elise
Toyota Supra
Alfa Romeo Brera
VW Golf R32
Mercedes CLK500
Chrysler 300C SRT-8
Toyota Supra
Honda S2000
Nissan 300ZX
Nissan 350Z
Porsche Carrera GT
Porsche Cayman S
Porsche 911 turbo
Lamborghini Murcielago
Lamborghini Gallardo
Ford GT
Jaguar XKR
Subaru Impreza WRX STi
Toyota Celica Gt- gt-s
Mitsubishi Eclipse GSX
Mazda Rx-7
Mazda Rx-8
Mazda 3
Volkswagen Golf GTi
Dodge Neon
Dodge Challenger
Mitsubishi Lancer EVO VIII -
Dave9214 #1799 nah akkor én innen elhuzok ha ez a paraszt lesz a házigazda -
#1798 Slick? vagy te -
#1797 legyek?:P
ja átolvastam
ott a jogdijakrol pampogtam:P -
#1796 ki akar házigazda lenni!? -
#1795 ja hogy te ilyen vicces gyerek vagy -
#1794 a gogfathert nem ismerem
a godfathert kitoltam és klafa játék
és én ugy tudom h nem huztam le a gémet javiccsatok ki ha nem igy lenne -
Dave9214 #1793 lol emléyem ő volt az első aki elszarozta a gaet hogy mekkora szar! :D
remélem bannolják végleg -
#1792 kösz
flashback te meg kérdezd meg vmi okostol h mire jo a forum
ahogy elnézem nem tudod
nem arra van h mindenki elmondja pozitiv tapasztalatát, véleményét
negativat is nyugodtan
kérdések is jöhetnek
ha meg te csak azt akarod olvasni h kinek mennyire tetszik a játék(pozitiv határokon belül) akkor szerintem menny fel az nfs oldalára és olvasd le a játék leirást
oda rosszat ugysem irnak -
#1791 2.: ahhoz képest hogy nem ismered a Godfathert, írogattál a topikjába... -
#1790 szerintem ez a fórum, mindenki elmondja a véleményét -
#1789 Szerintem a jöhet úgy a banner
-
#1788 ez -
#1787 és akkor mivan?
Mindenki bejönne ide, aki játszott vele, és beírná, hogy "Hú de szír így, hó de gagyi így"
akkor felésleges a topik
-
#1786 de attól még igaza van -
#1784 ja és tuttommal arra van a fórum h a játékrol beszélgessünk
ha jo, ha nem az a bizonyos vélemény -
#1783 1: te hülyevagy
2:gogfather az melyik game?
3:a godfathert és a fifát nem hordtam le és a carbont sem
4:fogalmazó kézséged még az enyémél is nullább
5:te kinek képzeled magad h itt parancsolgatsz? -
#1782 Megbeszéltem SLICK, el, és kaptam engedélyt, a FAQ megdizájnolására, meg lehet nézni, hogy mijen lett.
Továbbá az a fehér hátteres csaík, benne pirossal a link, elég csúnya, úgyhogy a bannert megcsináltam flashba, és rátettem a linket, ha áment mondtok rá, cserélhetjük -.- :o}
Íme
(Mérettől nem megijjedni, csak a böngésződ húzza szét (ff biztosan :o} ) -
#1781 figyelj. Neked az a hobbyd hogy bejössz játékok topikjaiba, és lehordod őket? Így volt a Fifa-nal, a The Gogfathernél, és enyél. És ki tudja még hánynál, ahol nem voltam it. Menj innen!
-
#1780 szerintem a most wanted egy nagyon gyenge rész lett -
#1779 teljesen igazad van, én elég fiatal vagyok, és barátaim teljesen így gondolkoznak ahogy azt leírtad:)
szerencsére még nem sikerült rámtukmálniuk a níd for szpídet-.- -
#1778 lásd sponygabob
Na, egy szó mint száz, azért az EA odafigyel a játékmenetre, és élvezhetősége, mert, szinte csak azok várják ezt a játékot (is) akik anno a Most Wantedet végigvitték:)
-
#1777 hát azt kell mondanom hogy már megint szép offolás született na de mindegy...
a lényeg:
Nem mondok újat: manapság a legtöbb játéknál, a grafika a játékélvezhetőség rovására megy. Hiába van csili vili grafunk, attól nem biztos hogy sokáig élvezhetjük a gamet... szinte semmi történetük nicns játszok velük pár napot esetleg hetet. a régebbi játékoknál nem volt valami hű de nagy grafika, de mégis olyan történetük és hangulatuk volt hogy sokaknak az 5 6 (ha nem több) éves játék, még msot is ott virul a gépen...
és mondtam már már a Most Wanted topikban is, hogy az EA az szinte csak kis tezenéves gyerekeknek csinál játékot, mert azok úgyis szólnak apunak/anyunak hogy nekik ez a játék kell karácsonyra, meg ilyenek... innen jön bevétel EA-nek. És itt nyílvánul me az üzleti politika a kis hugyosokat kell már megfogni mert nekik tetszik ha egy játékban csili vili garfika van és semmi történet bár egyesek ezt még fel sem fogják csak fú nézd milyen szép ez a kocsi stb...
Szóval csak azt akartam mondani, hogy minket idősebb korosztályt (nem mintha olyan túl idős lennék) már nem tudnak megfogni ilyen dolgokkal, és a kis gyerekekre támaszkodnak, azoknak meg minden hülyeséget el lehet adni...
remélem nem fogalmaztam szarul, csakhát nem győzöm ismételni magam, hogy itt egyesek milyen értetlenek...
Amúgy mostmár tényleg házigazda kéne... -
#1776 nem mindenképp... -
#1775 Nem tudom te hogy vagy vele, de én, úgy, hogy lehet akármijen élvezetes egy játék, a sok apró hiba idegesítővé teszi:|
-
#1774 én nem félek már nagyon az EA grafikájától:) Egyre jobbak lesznek, így egyre jobb gémeket fognak piacra dobni. Hiszen, ha senki nem venné meg őket, akkor nem érné meg (és főleg nem lenne miből) legyártani. Szóval én bizakodó vagyok:)
-
Dave9214 #1773 de ha szar a graff akkor a fellingse nagy -
#1772 ez a baj testvér... a játék feeling 100x többet ér, mint a game grafja... -
#1771 12-15ért sosem veszem meg... szépen letöltöm, játszok vele aztán mikor lemegy az ára szépen megveszem addigra legalább multirol is leszonak a vérpistik és meguszik 3-4 ből (mint most a splinter cell-t) -
#1770 én spec a filmre gondoltam... aztán na mind1, csak ugy megemlitettem -
Szabi1991 #1769 Az EA games csinála a Tokyo Drift játékot is :) -
#1768 nem az itéli meg csak válaszoltam egy hszre
-
#1767 Ez igaz, ez már nem a régi értelemben vett NFS...De hát ez kell a népnek, veszik viszik (letöltik), és mit kell mondjak, az Underground 1 nekem nagyon bejött, nagyot ütött meg minden. A 2 az már nem durrant akkorát, az MW meg sztem egyenesen szánalmas lett, mivel elég nagyot léptek vissza az ug-khoz képest. Úgylátszik a Carbon fog némi pluszt adni, részletes tuning, meg miegymás. Majd meglátjuk mien a végeredmény.
A warezhoz annyit teszek hozzá, h letöltöd, megnézed jóe, és ha bejön megveszed (multimeg ienek miatt). Mert ha megveszed 12-14k ért azsírúj játékot és kiderül h fos, akkor tépheted a hajad (ha mw-t megvettem volna, ma már nem élnék) -
#1766 így igaz, más alapokról indult a sorozat, elhagyatott külvárosi államokat összekötő autópályákon való száguldást a világ legjobb luxus és sport autóival, régen még törés is volt, éjjel pl. lámpa törik és máris nemvolt olyan egyszerű, volt belsőkamera akkoriban egy olyan SZIMULÁTOR VOLT melynek nyomába sem értek, ma meg már régen le lett körözve csak mivel ez a populáris majomnép ezt hype-olja igy mindig az eladások élén lesz -
#1765 megkell védenem sky-t ööö talán onnan tudom hogy az első résszel még akkor játszottam mikor még nemis tudad hogy létezik ilyen hogy nfs, mikor 6évesen minden nap mikor apu megjött a melóból kérdeztem elhoztad? megvan? "nincs" és sírtam és ezt minden nap aztán mikor elhozta végre eltörtem vagy 4-5 joy-t egész nap azzal játszottam aztán a 2-3-4 jobbnál jobbak 5 a ráadás onnantol romlik a széria... ugyanugy ahogy az egész EA -
#1764 nemtudom irták-e már de észrevettétek hogy a tokyo-drift ben a legutolsó nagyverseny a fősárgával ugyan arra alapszik mint az első carbon-os film? értsétek mind2ben ezvan ( éjjel - hegyről le drift - egy sportkocsi vs. oldtimer paripa - kiszakadt kerítés mert ugye a sárga is lepottyan, nem egy kameraállás is ugyan az, szerintem nem véletlen ) -
Szabi1991 #1763 "de videoközbe mégnem" mert még nem volt jó minőségű video :D
(legalábbis én nem tudok róla)