22516
10634785601162328892.gif

FAQ | Mielőtt kérdeznél olvasd el!!!

NFS Carbon Garage Topik

Olvassátok a FAQ-t MINDEN infót megtaláltok ott!!!

Mindennemű warezzel kapcsolatos hozzászólás, kérdés tilos!

Ha warezolsz, intézd magad minden problémáját, vagy max kérdezz valakit PRIVÁT ÜZENETBEN.
Aki ezt nem érti meg elsőre, büntetőpontot kap. Aki másodikra sem, az bannolva lesz.
NE tegyétek fel ugyanazt a kérdést százszor!
Ott a FAQ vagy olvass vissza!

• KapuBen
    Slick.
  • zoolee
    SKy.
  • zolo15
    szerintem legyen SKY a házigazda!!!
    THX!!!
  • SLICK
    n az új FAQ-t msot tudtam megnézni, szebb lett htx FlashBack :)
  • KapuBen
    fú énis tsinálok új banner jelöltet:D
  • Szabi1991
    és mien jó őtlet :P
  • SLICK
    nah mint látom házigazdaság... én szívesenelvállalom de ha kar Sky lenni akkor ő is lehet hisz fasza srác ;)

na amúyg írni akrtam még hogy csinálhatok esetleg egy új bannert És Flashback ráteheti a FAQ szöveget mert azért van már annyi kép, hogy lehessen egy sezbb bannert is csinálni :) de ez csak egy ötlet...
  • SNAKE01
    akkor énis jelentkezem a feladatra!de előre szólok hogy én nagyon geci leszeK!
  • Eisenhower
    sztem legyek én a házigarázda ^.^ na jó inkább ne, legyek szkájlájn ő ugy is nfshomi ^.^
  • Dave9214
    hát elöször a maffioso buzi gyerek pattogott, most a házigazdát válasszuk meg
  • DJ Skyline
    most épp a kussolás időszaka jött el végre remélhetőleg! :DD
    meg házigazda szavazás!
  • SLICK
    na bocsi kicsit lemaradtam mert bekrepált a netem na miről van szó?
  • Dave9214
    Én skyline ra szavazok, fasza gyeek, meg amugyis szereti az NFS-t
  • DJ Skyline
    több jelentkezőt! :D
    pl te is lehetsz!
  • SNAKE01
    NA FIGYELJETEK!
    döntcsük el ki legyen a házigazda!
    DJ Skyline
    SLICK
    ???
  • moralosan
    Dedótopic.

muszáj
  • SNAKE01
    ezt most muszály volt mi?
  • KapuBen
    :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
  • SNAKE01
    kussoljon midnenki aki csak szenvedésből van itt!:\
  • Dave9214
    lol buzi vagy ? 5 haveral voltam jaj és féltek tőlem, ekkora buziságot, én 4 csajjal mek, és csak egyedül én leszek fiu, ez a buli, enm azamit tecsinálsz hogy 5 buzival mozi meg szarságok
  • maffioso
    én mek haverokkal egy hétre balcsira szal addig nem is leszek itthon és dave örömére nem is fogom látni a forumot
    érdekes nem h másoknak nem irok agresziv, bunko hsz-eket csak dave nak
    na mind1 biztos bennem van a hiba
    na ezzel már befejeztem mert csak este érek hazacsá
  • SNAKE01
    kuss!:)
  • SNAKE01
    jól mondod!:)
  • maffioso
    téged egyszer nagyon megfognak verni a nagy pofádér(ha más nem akk mi)
  • SNAKE01
    na azér!de addig is aludjatok vagy valami,én pl egész éjjel nem leszek itthon majd valamikor holnap jövök haza...
  • maffioso
    hát mer ennyi eszed van
    ha röhögsz az olyanokon mint én akkor tudlak sajnálni
    mi meg pont rajtad röhögtünk a multkor
    moziban is beszolt nekünk két gyerek de a végére már nem találtuk őket
    szerintem felmérték a helyzetet és rájööttek h ők ketten 5ünk ellen nem sokra mennek
    de számos helyen történt már ilyen
  • Dave9214
    nah msotmár nem bezsélek erről a faszrol, uj logoja lett a carbonak sztem nagyon szar, a régebbi jobb volt
  • DJ Skyline
    STFU!
  • Dave9214
    szojj apucinak, megnézi a forumot, és majd beirja hogy ne báncsátok kicsifiam maffiosot
  • Dave9214
    én 7 kor mek, és általába röhögünk oyanokon mint maffioso, szval kb 2 óráig röhögünk ezena faszon, aztán irány pest, buli, fireworks, és coool lesz
  • maffioso
    jolvan bazki nekem még van félorám haverokig addig muszály megvédenem magam
  • SNAKE01
    ebből elég volt!ennyire unatkoztok bázze?mennyetek piálni meg bulizni.mindenhol van most program nem tom mit kell szenvedni itt.énis ezt fogom tenni,megyek nyólckor és jól elhülyülünk...
  • maffioso
    hát ez qrva poénos volt
    járna neked már párdarab büntető pont
    hiddel h reklamáltak már h olvashatatlan az amit irsz
    egy vesztes vagy fogadd el
  • Dave9214
    énmár irtam nekik
  • Dave9214
    látom apuci beléd verte hogy heyesirásbol 5* legyél, de eddig midenki eltudta olvasni..., hidd el én ha modi lennék, apádékat megbaszatnám hogy ne legyen neted :D hehe
  • SNAKE01
    na jólvan megy a moderátoroknak az email!:|
  • maffioso
    jo én bekussolok csak valahogy juttasd el a tudatára davenek h nem kell fikázni a másikat csak mert nem tud irni és mert nem tetszik neki az h mit akarok csinálni
    ráadásul azt sem fogta fel h nem akarok kimenni amerikába de remélem egyszer majd rájön h ezt emlitettem párszor
  • DJ Skyline
    kudcsmár' pliz!
  • maffioso
    jolesz ha visszaveszel
    modi lennék te nem az sg-n forumoznál
  • maffioso
    én meg remélem megtanulsz normálisan írni hogy ne csak az olyan Istenek tudják elolvasni mint te hanem mi átlag halandók is