22516
FAQ | Mielőtt kérdeznél olvasd el!!!
NFS Carbon Garage Topik
Olvassátok a FAQ-t MINDEN infót megtaláltok ott!!!
Mindennemű warezzel kapcsolatos hozzászólás, kérdés tilos!
Ha warezolsz, intézd magad minden problémáját, vagy max kérdezz valakit PRIVÁT ÜZENETBEN.
Aki ezt nem érti meg elsőre, büntetőpontot kap. Aki másodikra sem, az bannolva lesz.
NE tegyétek fel ugyanazt a kérdést százszor!
Ott a FAQ vagy olvass vissza!
-
#2127 Tökéletesen egyetértek!Az mw-be kiidegelt párszor a drag.Főleg hogy valóban csak akkor ment a kamion a kereszteződésbe,mikor én értem oda!:D -
#2126 helyette lesz jó kis tuningolási rendszer! nem az,hogy feltolom a matricát az oldalára,és kész...hanem oda teszem ahova akarom,meg úgy forgatom ahogyan akarom,stb! inkább ez,minthogy fél perc alatt elmegyek A-ból B-be,közben 10x újrakezdem a "pont akkor jön a kereszteződésben a teherautó" és társai miatt! -
#2125 sztem is -
#2124 az hát... az volt a legjobb:) -
#2123 De a Dragot mi a f@asznak haggyá ki???Ez bosszant a legjobban. -
Code92 #2122 pedig jó volt az a pálya:DDD -
#2121 U2ben a versenypályán volt azér kanyar szépen.. -
#2120 nfsu kettőben voltak azok a hatkörös, amik 2igazi" versenypáján mentek? Azokat szívből gyűlőltem, csak a száguldás, semmi kanyar meg ilyesmi. Ezért utálom a való életben is az autópályát, és a forma1-et :|
-
Szabi1991 #2119 nem kicsuszni kell :P én csak simán sodrodtam (Drifteltem)... -
#2118 tök szar a tokyo drift gáma!és nem is az EA csinálja mégjóhogy nem lesz pc-re!:) -
#2117 Az azért van mert azok a csapattársai! -
#2116 ehh főleg a 7 körös a vége felé.. Főleg ha megcsúsztál valahol az uccsó körben.. beszteszt -
#2115 Szvsz kaki csak konzolra fog megjelenni. -
#2114 baromira nem bírtam azokat! végre lenyomom a 4 kört,erre bedobja ugyanazt a pályát utánna,csak megtolja 1,5 kilóméterrel!
idő után baromi unalmas volt! -
Szabi1991 #2113 videó -
Szabi1991 #2112 *élményére -
Szabi1991 #2111 ez a versenyről szól , és belső nézettel nehezebb driftelni :D
A vezetés élényére ott a TDU ! -
Szabi1991 #2110 nfsu2 ben én az url eket imádtam !
Teljesen oan volt mint egy D1 Gp :D
Remélem itt is lesz versenypálya , ahol lehet driftelni !
És remélem hogy ezek az autok benne lesznek a játékban : 240SX , AE86 , Silvia S15 , régi supra , R32;)
Ja és valodi nfsc ... -
#2109 Miért nem tudnak összehozni végre egy normális belső nézetet?!? (Ahol a kormány is látszik meg a sofőr keze, stb...) Ilyen utoljára a porschéban volt, ezt azért hiányolom. -
#2108 bazz
ez nem semmi -
Szabi1991 #2107 remélem ien lesz a carbon ;) -
#2106 Amúgy az Underground 1-től kezdve azt hiányolom, hogy miután végigvitted a gamet és pl Quick race-ben versenyzel, akkor a saját autóidat miket te csináltál azok ellen nem lehet verenyezni... csak a gép összetákol egyet az nem olyan jó. Én legalábbis szeretném látni azokat az autókat verseny közben amit én csináltam :) -
BIZ0906 #2105 Na ez már röfi -
Szabi1991 #2104 hát igen ezt a játékot akkor veszem majd elő amikor rámtőr a Tuning mániám :D
És a tőbbi időszakokra ott lesz a Test Drive Unlimited ;) -
#2103 Azt autok nem fognak törni esetleg karcolodni mint a Most Wantedben. -
Szabi1991 #2102 én majd igy fogok driftelni ;) -
Szabi1991 #2101 ;) -
#2100 ezt nem úgy értem. majd ha kijön a Game tuti lesz egy Garage topik is hozzá amiben a saját autóidat mutathatod be... azon a képen csak annyi modell van nem gyártottak le még más autókat meg ellenfeleket, a játékban tuti nem lesz egyforma autó tuningolás terén...
na ez a Vinyl áthelyezősdi is nagyon bejön! -
Szabi1991 #2099 és akkor most még birjátok ki 2 hónapig -
#2098 a legjobb a spoiler méretezés, jobban az autóhoz tudom igazítani... Nem lesz ez a Carbon olyan rossz! -
#2097 Bazeeeeee még a tuning cuccoknak a méretét is tudod álítani -
Szabi1991 #2096 akár 3 is lehet ;) #2069 -
#2095 -
#2094 én mondtam!:) -
#2093 majd a Garage topikban megnézem mi lesz :D viszont az tény, hoyg nem lesz két egyforma autó... -
#2092 ez a videó beszarás! -
Szabi1991 #2091 neonról meg annyit , hogy az első videón is volt neon :P
( ezen ) -
Szabi1991 #2090 azért ez se semmi ;) -
#2089 Nabazz, eddig csak fikázódtam, de ez elég meggyőző.. -
#2088 elég jó ez a tuningolási "rendszer",végre jobban szabadon lehet engedni a fantáziát!