22516
FAQ | Mielőtt kérdeznél olvasd el!!!
NFS Carbon Garage Topik
Olvassátok a FAQ-t MINDEN infót megtaláltok ott!!!
Mindennemű warezzel kapcsolatos hozzászólás, kérdés tilos!
Ha warezolsz, intézd magad minden problémáját, vagy max kérdezz valakit PRIVÁT ÜZENETBEN.
Aki ezt nem érti meg elsőre, büntetőpontot kap. Aki másodikra sem, az bannolva lesz.
NE tegyétek fel ugyanazt a kérdést százszor!
Ott a FAQ vagy olvass vissza!
-
#2166 ezt honnan veszed, mondd meg a forrást. egyébként más meg azt mondta, hogy szeptember 3, úgyhogy nem kell kitalálni mindenfélét. -
#2165 #2086
Nézd meg a videót. -
Daveee #2164 ugynézki szeptember 6 demo :D -
Daveee #2163 Jó estét -
#2162 A VW-vel sem bántak valami bőkezűen. Bezzeg egyes márkának több autója is van. Pedig el tudtam volna képzelni egy Passatot vagy Beetle-t :) -
#2161 Basszameg én most látom nem lessz Supra
-
#2160 naja, előre látom a képeket az autókról, jeee :D
Én tuti nem nyúlnék hozzá kívülről... felni, és kész... meg egy sima egyszínű festés... -
#2159 ok mert a Hot Pursuit 2-ben is volt egy Vauxhall... -
#2158 De utána azt írta, h minden ugyanaz... (legalábbis szerinte...) -
#2157 szerintem itt páran a külső jegyekre gondoltak,hogy majdnem ugyanaz,nem pont a motorra! -
#2156 :) nem érdekel hogy milyet sikerül szerezni ( SR5 vagy GTS ) használom egy ideig utána ugyis ujá lesz épitve az egész auto (kasztni, motor, minden) js és persze ha SR5 lesz akkor GTS-é lesz alakitva (motorcsere) -
#2155 Most írta le előtted alien... Kurvára nem ugyan az... Nagyon tévedsz...(van bazzeg vagy 4 féle motor...( -
#2154 Szerintem se, csak nem szeretem ha meggyőződésből hülyeséget ír valaki... Én is beismerem ha tévedek... -
#2153 nem értem mire gondolsz. mi más a különbség? ugyanaz a motor, ugyanaz a hajtás, ugyanaz a futömü, ugyanaz a belsö, hmm, mivanmég ami ugyanaz? -
Szabi1991 #2152 sztem meg nem kéne off-olni , és egymást szidni... -
#2151 vigyáss vele mert nem tudhatod milyen motor lapulhat benne, nagyon cselesek ezek a kis japók XD -
#2150 Akkor kicsit jobban utánanézhetnél a dolgoknak... És nem kéne hülyeséget írni.. -
#2149 hát elég nagy ismeröje vagyok.. reményeim szernt nemsokára egynek a tulajdonosa is... -
#2148 Akkor te is nagy ismerője lehetsz... :P -
Szabi1991 #2147 xD -
#2146 Tehát szabi ismeretei alapján levin, trueno egyre megy... XD -
#2145 a trueno és a levin között annyi a különbség hogy az egyik állolámpás a másik meg bukolámpás -
#2144 persze a Trueno meg a Levin is AE86 meg a 83-s Trueno GT-Apex is AE86 XD -
#2143 hát reménykedjünk benne -
#2142 De a trueno meg a levin nem... Különben ne egyeztesd a levint az ae86-al mer van ae85 is... Drift zseni... :P -
Szabi1991 #2141 levin és ae 86 ugyan az :P -
#2140 Mi a franc lesz ez?
Need For Speed : 3DS MAX ? XD -
#2139 Pontiac GTO! Opel Speedsterhez semmi köze! -
#2138 a Vauxhall Monaro nem az Opel Speedster hasonmása??? Vagy ez a Most Wanted-ban lévő Pontiac GTO hasonmás? :| -
#2137 Na bazmeg sajnálom h ilyen fasza kocsikat pakolnak egy ilyen gyökér játékba... Még jó h levint nem raknak bele... Csak el ne szóljam... :S De amúgy szépen fog kinézni egymás mellett egy lambo meg egy ae86 drift közben.... Még esküszöm nfsu-ba is jobb volt amikor az első kerekes eclipsel driftelt az ember, de ez az nfs évről évre alul múlja magát... Elég lenne bele néhány porsche ha már nem csak a megszokott tuning verdákat akarják belerakni.. De ha már drift gamet akarnak, akkor elég lenne lekoppintani a kaido 2-t... Igaz ez kisgyerekeknek készül... Mind1.. -
Szabi1991 #2136 innen olvastam -
Szabi1991 #2135 az ea nél semmi se biztos ;) -
Szabi1991 #2134 két kedvenc luxus autóm , de tuningott rá ? hát nem tudom :D -
#2133 ez biztos???? -
#2132 Koeing,és Zonda NFS féle tuninggal? erre kíváncsi leszek! -
BIZ0906 #2131 Bár lenne Peugeot is benne! -
Szabi1991 #2130 ezenkivűl lesz ae86 is (Toyota Sprinter TRUENO), jeee ! -
Szabi1991 #2129 3 új autó ami benne lkesz az nfsc-ben :
Koenigsegg CCX
Pagani Zonda S
Vauxhall Monaro
-