22516
FAQ | Mielőtt kérdeznél olvasd el!!!
NFS Carbon Garage Topik
Olvassátok a FAQ-t MINDEN infót megtaláltok ott!!!
Mindennemű warezzel kapcsolatos hozzászólás, kérdés tilos!
Ha warezolsz, intézd magad minden problémáját, vagy max kérdezz valakit PRIVÁT ÜZENETBEN.
Aki ezt nem érti meg elsőre, büntetőpontot kap. Aki másodikra sem, az bannolva lesz.
NE tegyétek fel ugyanazt a kérdést százszor!
Ott a FAQ vagy olvass vissza!
-
Beni521 #2206 Érdekes, én az Underground 2 folytatásának nézem a játékot. Ez is sötét, belső tuning is van stb... Van ennek a játéknak története? Lehet benne zsarukat irtani? -
#2205 de nem, mert ez charger srt8!!
nézd meg a credits nél is 2 féle charger van (srt8 és r/t) -
#2204 A logo nemegy mert megint megfingott az fw. -
Szabi1991 #2203 -
#2202 meglesed lejjebb a képeket, és megtod^^ -
#2201 nekem egy logitech rumblepad2-m(vezeték nélküli:P) van...mw-t én is azzal játszottam...én úgy oldottam meg hogy az x a gáz, a négyzet a fék az r1 a felváltás l1 a visszaváltás l2 az időlassítás r2 a nitró vagy ezeket megfordítva úgyhogy a váltás egy sorba legyen a kézifék meg asszem a kör volt.így manuál váltóval sokkal jobb ídőket mentem mint automatával,mondjuk automatánál is lehet beleváltogatni, de manuál az feelingesebb:P ,szerintem ezért ne vegyél ps2-t pc- úgyis szebb lesz,meg normálisan megcsinálják a joy irányítást,szerintem :P:D -
#2200 up -
#2199 elviekbe lesz charger r/t is, csak az a kérdés hogy mikori, remélem 69-es... -
#2198 remélem több régebbi muscle autó lesz,mert ez az 1 Camaro SS elég kevéske a régi időkből! :| -
#2197 hát figy
ki hogyan érez rá.
Én pl analóggal tolom szal gázadagolás 0%-100%-ig szal én már vágom nagyon.
és az teccik az egészben hogy kézre esik nekem a váltás is mert én mindig manualon nyomom.
De kinek hogy. -
#2196 Én igazán gamepaddal vagyok jó PS2-n az X a gáz R1 kézifék és bal analóg kar irányítás nitró: L1 felváltás:R2 leváltás:L2 nekem így marhakönnyű! -
Daveee #2195 én az mw-t és az ug2 t gamepadal nyomt,a nem kelelt semmi beálitás, egyből felismerte és lehetett vele menni. -
#2194 lenne 1 abszolut gagyinak látszo kérdésem,de sztem nemcsak én vok igy vele :)
hogy lehet gamepaddal nyomni 1 AUTOs játékot?
mer tulképp én FPS-en és stratégián kivül mindent azzal nyomok (lassan már a winfos desktopom is),de most én vok béna,h nem tok ráérezni,v tényleg lehet irányitani?v vegyek inkább ps2-t,és gyakoroljak azon,mer ott ugyebár nincs más lehetőség,és a kényszer nagy ur,h ráérezzek??? :)))
amugy én csak örülök,h kihagyják a dragot...
v elsőre nyertem,v kb 40x kellett nekiállnom 1-1 pick up, kamion, sima kis csöves mezei jármü miatt,amikor emelkedett a pálya,aztán ugratásbol belezuhantam abba a kaszniba,amit takart az emelkedő :(
a drift se kéne bele,mer anno jo volt hülyéskedni a jo öreg pizsi-pözsóval a drift pályákon (nekem az vált be legjobban az UG-kben),de ha most nem lesz ilyesmi kocsi,akkor én már most nem fogom szeretni :)
aki driftelni akar,vegyen kocsit,és menjen parkolokba gyakorolni :PPP
amugy csak nálam nem jelenik meg a logo? -
#2193 -
Szabi1991 #2192 sry , kicsit nagyok lettek a képek -
Szabi1991 #2191
-
Szabi1991 #2190
-
Daveee #2189 a graff ugyan iyen lesz PC-n is! -
#2188 Ezt csak arra mondtam,hogy ha a graf.-tól lennétel elájúlva ennél azért picit rondább lessz de a tuning na azt el kell ismerni qurva jó lett. -
#2187 Ez nem a pc-s verzió szóval nyugi. -
#2186 és ez alapján biztos hogy van benne ae86 !!! -
#2185 Anyám!!!! -
#2184 ott van a sorok közt a SUPRA is nyugi!:) -
Daveee #2183 Lesz, Barneynak küdltem is képet rola, PS2 -kifog jönni.... -
Szabi1991 #2182 lesz supra , kimondta hogy nem lesz ? -
Szabi1991 #2181 credits -
Szabi1991 #2180 credit -
Szabi1991 #2179 -
#2178 tod mi kéne lada a nfsc ben milyen zsir lene
-
#2177 De akkor most ki fogják adni ps2re mert én mosse tudom mert elvileg az EA 2010ig akarja még ps2 a játékait kiadni. -
#2176 "Jelen pillanatban az optikai tunningolás még nem befolyásolja a verda irányíthatóságát, vagy teljesítményét, de azon dolgozunk, hogy ezt beleépítsük a game-be."
Ho-hó ha ez megcsinálják akkor zsír lessz! -
karajjj #2175 www.nfscarbon.hu
Fentvan 1 új interjú, nézzétek meg! -
Daveee #2174 www.nfshungary.hu
ittvan hogy szeptember 3 demo -
#2173 Én is gamepad-al szúrom.
Csak néha furi volt hogy a mw-ben néha rezgett a pad.de utána húztam egy rendzsert és normálisan rezgett:) -
#2172 ja, én gémpaddal... is :))
-
#2171 Szentem a Mw-ben a drag ritka szar volt.De ki hogy van vele.
Furcsa volt amikor jora akartál menni és nem ment ha ment is 2-őt és bele a forgalomba.Szentem az nfs U1-ben volt a legjobb a drag.
De ki hogy van vele. -
virs lee #2170 Meg Zastava. -
#2169 Az MW-be a dragot imádtam a legjobban, hiszen ott azért figyelni kellett jobbra balra, és nem csak az eszeveszett száguldás volt. Én ezeket szeretem, a tuningolási rendszer pedig tényleg fenomenális:) -
#2168 de érted te hogy én hogy értem:)) Azér a forma egy ben is vannak kanyarok:D -
#2167 itt alapvetöen ott a félreértés hogy ugy gondolod ha más a motor, akkor az már egy teljesen más auto, pl van 1.4es és 1.6os opel astra, most ez két teljsen különbözö auto??
"a trueno és a levin között annyi a különbség hogy az egyik állolámpás a másik meg bukolámpás" ezt irtam, magyarázd el légyszi hogy mi egyébb a különbség a két auto között, lehet hogy nem tudok valamit?
( trueno hatch: 4ac, 4age
trueno coupe: 4ac, 4age
levin hatch: 4ac, 4age
levin coupe: 4ac, 4age ) tudomásom szerint csak ezek a modellek léteznek, most akkor ez 8 különféle auto??