22516
10634785601162328892.gif

FAQ | Mielőtt kérdeznél olvasd el!!!

NFS Carbon Garage Topik

Olvassátok a FAQ-t MINDEN infót megtaláltok ott!!!

Mindennemű warezzel kapcsolatos hozzászólás, kérdés tilos!

Ha warezolsz, intézd magad minden problémáját, vagy max kérdezz valakit PRIVÁT ÜZENETBEN.
Aki ezt nem érti meg elsőre, büntetőpontot kap. Aki másodikra sem, az bannolva lesz.
NE tegyétek fel ugyanazt a kérdést százszor!
Ott a FAQ vagy olvass vissza!

• zmeor
    nem lesz PC re
  • Daveee
    lol azcsak elrontotta volna!
  • mardal
    Kár hogy nem raktak bele terepjárókat.A h3 és az új cherokee elfért volna benne.
  • Daveee
    LOL akkor meyiket?:D TDU?
  • Barney Tech
    JA de már nem ezt a játékot várom :|
  • matyi08
    én itt vagyok! :D
  • Daveee
    Kihaltatok :? :D
  • Daveee
    GS oldalán van egy PODCAST, és abba elmodnják miyen a CARBON, közte aztis hogy bezséltek a carbon vezetőjével, vagy elszonokolta már nem is tom, hogy ugynézki a demo oktober eleje, közepe táj fele lehet majd letölteni!
  • matyi08
    igen sok helyen mondják, hogy szeptember 3-a, meg 6-a, én meg mindíg rákérdezek, hogy honnan tudják, de sose jön válasz... :D
  • Daveee
    ááááh, sztem ebből oktober közepe lesz!
    Mi értelme lene kiadni egy demot amikor a full csak két hónap mulva jelenik meg?
    Deh fogok regelni VIP-re, most jokisfiu leszek :D
    A Logo megvan csinálva, csak az srv elvan romolva és ezért nem láccik!
  • DeathJr
    Az a 6.-a az 3.-a.
    Szeptember 3.-án jön demo már mondták itt egy páran.De az lenne a legjobb ha a fullt adnák ki akkor:)
  • matyi08
    mikor lesz megcsinálva a logo?
  • SiteDisagner
    Oktober? Remélem nem, és szerintem nem is valószínű.

[OFF: gondolom többet nem fox VIP-re regelni:D:D :ON]
  • bongo1
    Hát ez lol :D Grat Daveee :D

• Daveee
    énis kiwi vok a game-re már nagyon várom, aztmondják szeptember 6 demo, de vki aztmondja oktober közepe, sztem ebből oktober közepe lesz!
    Hát elmondom meyikvolt az én regeim eddig :D
    Mr.Maffioso
    Mr.Maffioso2
    Mr.Maffioso92
    Dave92
    Dave1492
    Dave9214
    és most Daveee
    :D remélem több nem lesz :D
  • bongo1
    :D Hát valószinű hogy Daveee barátomnak nem az első de nem is a második :D És még hány lessz...
  • SiteDisagner
    Kívancsi vagyok dave-nek ez hanyadik regje. Mar megse próbalom mexámolni:D
  • bongo1
    Daveee uj reg ? :D ! Hát kivi leszek a gamere mit fog nyujtani , mert videok alapján egész jó lessz
  • Daveee
    Hát aztmondják hogy igen, de még képet videot nem láttunk rola, és aki kiprobálta a GC-n azsem szolt semmit a rendőrőkröl csak az autoslucpt tuningolásrol beszélt!
  • SLICK
    igen lesznek, de egyáltalán nem kapnak akkora szerepet mint a Most Wantedban
  • Beni521
    Éjszakai üldözések nem lennének valami rondák.
  • Beni521
    Lesznek benne zsaruk?
  • 12346
    az árkádhoz szokott, ps-n felnőtt unokatesóm is aszonta, hogy fos lett az mw. pedig ő szereti az ilyen "nyomd a gombot, oszt megy" stílusú játékokat.

kik azok a "ti"?^^
  • reaper4
    jóvan le vok szavazva :) elismerem nem emléxek rá :D

jó volt kicsit kötekedni :) ezt az örömöt is elveszitek?
  • ngcsnet
    tényleg, NFS4-ben volt tuning, upgrade néven volt, és ha 3-as szintre tettem akkor a sofőr kapott egy bukósisakot
  • DJ Skyline
    de! volt az NFS4-ben,és az NFS5-ben is tuning! igaz az 5-ben inkább teljesítémyre lehetett hajazni! és mind a kettőben volt rendőr! :)
    még ha az 5-ben csak kóddal lehetett előhozni őket,de volt! bár az 5-ben nem kaptak el,csak jöttek utánnad és kész!
  • ngcsnet
    nfs6 volt a legkésőbbi rész ahol voltak zsaruk, igaz hogy nem volt tuning, de legalább hozzá lehetett férni a 3d autókhoz, lehetett hozzá új autókat (akár tuningolva) csinálni, és szerintem annak sokkal több értelme van.
    azok a játékok amiket lehet modolni, sokkal tovább maradnak életben, mert mindig készülnek hozzá újdonságok...
  • reaper4
    ahol régebben voltak zsaruk ott nem volt tuning... (csak mer 1 mondatban érveltél vele)
  • reaper4
    a "nagyonvártátok" ban nem biztos, h te is benne vagy :D
  • DJ Skyline
    én úgy vártam,hogy tudtam hogy nem lesz nagy durr,de vártam mert régen szerettem az NFS-t,így kíváncsi voltam,hogy mik lesznek az új részben! de nem kellett csalódnom pozitívan,pár hét múlva letöröltem! :) semmi újdonság nem volt benne,semmi ötlet nem volt benne! visszahoztak 1-2 dolgot a régebbi részekből (pl rendőrök),a tuningot lebutították,kapott egy sztorit,amit már ezerszer elsütöttek,és ennyi! nem azt akarom,hogy találjanak ki valami olyan sztorit,ami még soha nem volt sehol,csak ne olyan törénetet kapjon,ami 3 évente benne van egy új filmben!
  • ngcsnet
    mw topikba 0 hozzászólást írtam. javíts ki ha nem így van, legalábbis én nem emlékszem hogy valaha is írtam volna oda.
    szóval én nem "nagyonvártam" az mw-t-.-
  • Daveee
    nem aby akkoris jo kis game volt, tudtommal az mw topikba ti nagyonvártátok az mw-t...
  • DJ Skyline
    ja,sok újdonsággal volt tele! pl mikor a csaj leleplezte magát,és kiderült,hogy zsaru! hány filmben volt ez,hogy valaki a bandában egy beépült zsaru volt?:D
    jaj,kapásból tudok egyet! Halálos Iramban! ^.^
  • ngcsnet
    ejj gyerekek :C
  • SötétBarom
    OH MÁJ GÁD!!!!!

It iz jÚ!
  • matyi08
    végülis a játék (story) eleje jó, csak közben nincs semmi. ugye a elején elbasszák a verdáját, aztán visszaszerzi, ugye a rendőrcsaj meg odaadja a kulcsot, mert jóban lesznek, úgy, mint a filmekben.
  • Daveee
    már bocs jo volt az!
  • 12346
    aha nagyon jó sztorija van sztem is. igazán ötletes és fordulatos.
    bassz.. volt annak sztorija??:DD gyáhh
  • Daveee
    ez a mostwanted foytatása....
  • Beni521
    Én jobban örültem volna ha a Most Wanted-et folytatják (annak jó a storyja)