22516
10634785601162328892.gif

FAQ | Mielőtt kérdeznél olvasd el!!!

NFS Carbon Garage Topik

Olvassátok a FAQ-t MINDEN infót megtaláltok ott!!!

Mindennemű warezzel kapcsolatos hozzászólás, kérdés tilos!

Ha warezolsz, intézd magad minden problémáját, vagy max kérdezz valakit PRIVÁT ÜZENETBEN.
Aki ezt nem érti meg elsőre, büntetőpontot kap. Aki másodikra sem, az bannolva lesz.
NE tegyétek fel ugyanazt a kérdést százszor!
Ott a FAQ vagy olvass vissza!

• Szabi1991
    NFS C: PS2 Demo Video Size: 160 MB Length: 19:46
  • Szabi1991
    akkor már 2 jegy a Tokyo Drift-re ;)
    vagy dvd-n a film :P
  • SötétBarom
    Zsír, lesz kollektorz edissön. Mi lesz benne? Ajándék sportkipufogó? Esetleg neon szett bizonyos matchboxokhoz ;DDD
  • k8bal
    A Collector's Edition "csak" 40 dollár lesz?
  • Szabi1991
    Need for Speed™ Carbon Collector's Edition (pc) Price: $39.95
  • Szabi1991
    ha nem lesz silvia , meg mustang(régi) , akkor nem :P
  • k8bal
    hát arról az UHQ képről lejön, hogy teljesen Tokyo Drift! :)
  • mike0013
    én 13 vagyok és remélem engem sem utál a nép:P (bocsi az OFF-ért)
    ON: Már nagyon várom a játékot és szerintetek valamennyire építenek a Tokyo Driftre?
  • k8bal
    mostmár nagyon idegesít ez a téma... Mé kell általánosságba beszélni "a kis 14 éves szarosokról"?? Én is 14 vagyok mégse utál a fél fórum, asszem... Mert nem szólok be minden hülyeséget.
    De ha nem így van akkor világosítsatok fel.

Bocs, hogy ilyen hülyeségen fennakadtam, de már irritáló számomra és sértő...
  • Cukros
    ebe van igaz hogy a ps2 meg a pc graf nem lesz maajd egyelöre mert igy most tök ranyit mikor megyek gyorsan elég csunya csikok vanak a kocsi után jah amega a driffelésre mondva én 250000 pontot értem el lehet hogy nem hiszitek de igy volt nálam
  • VRSDM
    már értem sky visszalépését :D

énmár most szégyenlem magam párotok nevében is :) ezértis nemirok :) meg csak nézem igy néha a banner-t... ennyi

ja az uj kép alján látjátok? "GAMEWALLPAPPERS.COM" ergó háttérnek készült, mégjohogy szarrá van soppolva...

bye
  • gman
    Semmi baj csak erről beszélünk 1 napja, hogy NINCS hozzá működő emulátor.
  • Tomsteel
    Honnan tudnék leszedni ps2-es emulátort, és melyik lenne az amelyik jó lenne??
  • Sland
    Nah maffioso megint hozod a formád. Ismét a színvonalat mutatod...
    Ha jól emlékszem azt írtad, hogy ide többet nem írsz, amíg nem jelenik meg a játék.
    Akkor mért vagy itt? :O

1. Ezt is nézd meg!

2. Hány éves is vagy még mindíg? 14? Ezt is nézd meg akkor. Minden negatív jelző pontosan illik rád.

3. Ne sértegess, te kezdtél megint mindent

4. Neked ilyenkor már aludnod kéne. Anyuci nem szólt?

5. Jah és egy kis matek! 2.64 GB = 2835621339 bytes A RAR fájban a bájtokat láttad nem a gigágat. Arra gondoltál hogy 28-cal kezdődik a számsor, akkor az 2.8 giga. Pedig nem!

Na ki a majomfejű?
  • SLICK
    nem törölném ha normálisan válaszolnál!

amúgy egy kis off:

a Discovery-n van Drift verseny... van olyan verseny stílus is ami az NFS Carbonban a kanyon duel, csak itt drifteve követik egymást, és itt is ha a 2. autó megelőzi az elsőt és előtte tud maardni az nyert...
    ezt csak azért mondtam mert tényleg sok a hasonlóság az NFS Carbonban...
  • Sawyer 01
    Ok :) Ma láttam a most wantedban slick nevet.
  • Sland
    Innen
  • SLICK
    NFS HP2-ből van, de abban csak simán Slik volt, én még "c"-t tettem bele :)
    de az NFS-ekben sűrűn előfordul ez a név...
  • urbijoe
    hol lehet leszedni a ps2-es demot?
  • Sawyer 01
    Slick, neked valamelyik undergroundból van a neved? Valamelyikbe láttam slick nevet.
  • matyi08
    de ez egy másik elvileg...
  • Sland
    te mekkora hülye vagy hallod!

© Crazy Mate is próbálta énis próbáltam mát volt aki emulátorral próbálta

kérj bocsánatot!
  • soulhunter
    köszi a választ,de ebből még nem derült ki számomra,h mi is ez :D
    segáz, hülye maradok :DDD
    (de legalább nem titkolom) :DDD
    aszittem,legalább van vmi jelentése is netalántán véletlenül a "take" kifejezésből,aminek ugyan van jelentése,de itt nem igazán érthető számomra,h lenne jelentése...
    nah, további jo NFSC fikázódást, én még várok a kiadásig,addig meg csak olvasgatok tovább,ah eddig is tettem,ha nem volt érdemi megnyilvánulásom :)
  • DJ Skyline
    próbálta már,mind1!
  • SLICK
    minden 50 kommentre esik a ték, máshol meg csak úgy beírják h ték...
    de az ilyen tékeléseket be is fejezhetitek!
  • soulhunter
    OFF

mi a rák az a "TÉK"???
    évek óta forumozok,de egész számú hsz-es hülyeségnél (ahol 00-ra végződik a hsz sorszáma) többet senki nem irt, pedig láttam már ilyet pl. 584-nél is (igaz,h nem itt,de láttam)
    válaszokat köszönjük

ON :)
  • Crazy Mate
    Van ps2-s játék ami mdf és ,ds fileokból áll,de te biztos nagyon tudod ezt.Van egyáltalán ps2-d?Ha van akkor chippelt,szoktál játékokat kiírni?
  • maffioso
    miből gondoljátok h az is ps2es demo?senki sem mondta h kiprobálta csak egy vki aszongya h ps2es akkor az?először kikéne probálni nem gondolod?
    ha az lenne akkor nem mds meg mdf filebol állna hanem isobol
  • Sland
    tegnap demot felraktam el-slre úgyan úgy ahogy letöltöttem. erre kaptam egy wart amiért be volt tömörítve. szopjanak faszt
  • Crazy Mate
    Igen demo,de lehet rapidsharról is tölteni,nem muszály torrentről.4filez.org-ról szedd le.És demo,3 pálya,3 kocsi van benne.
  • attilaswf
    ami a #2579-be van azt már leszedte vki? a ps2-es demo?
  • bongo1
    Ez is igaz :) Reméljük igy lessz .
  • SLICK
    a demonál sokkal szebb lesz, azért az EA ennyire nem süllyed le h a grafikán is spóróljanak...
  • bongo1
    Szerentnék csodát :) , remélem hogy szebb lessz a MW-nél...... , de legalább is a ps2 demo-nál jobb és szebb legyen........:) ENNYI A VÁGYAM :D :)
  • Evogordon
    Hát igazán írhatnának már egy új grafikus motort a nfs-eknek mert a hot porsuit 2 óta ugyanaz csak kibővtették szépítették stb... de már lassan ez is kezd elavúlni.
  • Szabi1991
  • 12346
    szvsz csodát ne várj. az előzőek se voltak szemetgyönyörködtetőek.
  • maffioso
    2,8
  • gman
    persze meglehet, hogy ez is a ps2 demó ami kicsomagolva 2,6 gb
  • gman
    Valszeg nem az