22516
10634785601162328892.gif

FAQ | Mielőtt kérdeznél olvasd el!!!

NFS Carbon Garage Topik

Olvassátok a FAQ-t MINDEN infót megtaláltok ott!!!

Mindennemű warezzel kapcsolatos hozzászólás, kérdés tilos!

Ha warezolsz, intézd magad minden problémáját, vagy max kérdezz valakit PRIVÁT ÜZENETBEN.
Aki ezt nem érti meg elsőre, büntetőpontot kap. Aki másodikra sem, az bannolva lesz.
NE tegyétek fel ugyanazt a kérdést százszor!
Ott a FAQ vagy olvass vissza!

• acsati
    Underground 2 a legjobb!! a most wantedbe már nem lehetett annyit tuningolni és nappal volt. A carbonba éehet majd venni alkatrészeket vagy cska a meglévöt lehet átalakitani?
  • [Walaki]D`Lair
    Ebből láttam videót, iszonyat nagy kaksi, szal nem kár érte...:D
  • Sawyer 01
    Én szeretem az összes NFS-t, de a legjobbak számomra az undergroundok, és a most wanted. Gondlom a carbon is jó lesz :) ha már snake-nek tetszett, akkor nekem is fog. A most wantedot hamar végig lehet játszani, de nekem nem unalmas, mert ha végigviszem elkezdem megint másik kocsival. szvsz egyik sem unalmas.
  • SNAKE01
    énis ezt mondom!nekem az sem volt nehéz szal nem tom miről beszélt mindenki hogy a végén már lehetetlen a játék megminden.Vagy csak mi vagyunk ilyen ügyesek!:D
  • DJ Bee18
    nehéz? :DD próbálják a GT Legendset profin, na az az :)))
  • SNAKE01
    háááát nemtom,de a most wanted-be meg mindenki azért rinyált hogy az meg nagyon nehéz főleg a rendőrök miatt.bár nekem azzal sem volt gondom.VALÓSZÍNŰLEG ENNYIRE ÜGYES VAGYOK!:DDDDDDD
  • DJ Bee18
    és az jó, hogy egyből nyertél? épp ezért lesz unalmas hosszútávon... Ellentétben NFS4-el, 3 évig nyomtam... Nem az volt, hogy fél év múlva már az újabb részre ácsingóztunk, pedig volt a Porsche 2000, mégis toltam mellette az előzőt, de nekik így jó, mindig veszik
  • SNAKE01
    persze hogy le lehet!:)
  • acsati
    le lehet majd esni a szakadékba? aszittem az csak intro
  • SNAKE01
    na srácok kipróbáltam a demót énis!
    a grafika olyan amien,szvsz nem olyan rossz dehát úgyis javítják még szal nem lényeg.meg úgyis más lesz pc-n.a kocsik közül nekem az exotic lamborghini nem jött be.a muscle chevrolette camaro ss az faja,bár egy kicsit nehéz irányítani.a Tuner mitshubishi lancer evolution mr az viszont kajak dúrva.az irányítása nagyon elvan találva meg a hangja is.nagyon jól lehet vele driftelni is.a driftre áttérve szerintem kúrva jó lett ez az új driftelés.kicsit fura volt de gyorsan belejöttem.elsőre megnyertem a driftet elég nagy fölénnyel.egy pár alkalom után meg már nagyon jól megy.szal nem lesz gondom vele és nagyon tetszik is.a circuit az ugyan olyan mint volt talán nem annyira csal a gép.és a canyon duel is nagyon jó.az elején egyszer leestem de utána már rájöttem hogy itt jobban kell használni a féket.ez a verseny fajta is nagyon jól ment.símán leelőztem az ellent és levertem.szóval elsőre végignyertem minden versenyt.és hát elvagyok ragadtatva a játéktól,már alig várom a pc-s fullt!:)
  • Daveee
    de lesz, csak ezmég bemutató, mw demojábansem volt motor tuning!
    Remélem igazad van #2668 mert ami most van PS2-n, elég tré!
  • acsati
    motor tuning nem is lesz?
  • Szabi1991
    ez nem is hivatalos demó :)
  • DunczyMaster
    Daveeenek igaza van... erről árulkodik az is hogy még a régi szürke karbon logó van mindenhol... nem hinném hogy ezzel reklámozzák a játékot. Ez inkább rontott a népszerüségen.
  • JackSparrow
    Hello!
    Áááááá már nagyon várom a játékot!!!!
    Biztos nagyon jó lessz!!!!
  • Daveee
    amugy ez a PS2-es demo sztem iyan nagy alfa béta legelső kiadás sztem kb oyan márciusi első teszt! és ezt elnevezték demonak :D
  • ScarY MAN
    Majd jool terrorizal msn en keresztul :D
  • SNAKE01
    [email protected]
    amúgy minek kell?
  • Sawyer 01
    snake add meg az msn címedet légyszi.
  • SNAKE01
    akkor jól van!
    hát nekem nincs ps2-őm de megoldom.
    lezúzom aztán kiégetem egy dvd-re és go a haveromhoz akinek chippelt ps2-je van!:)
  • Daveee
    énis 14 vok :D hehe, remélem nem utáltok :D
    Nos, énmár nyomtam a PS2-es demot, és nekem nem megy a drift, igaz tegnap már sikerült nyerni, de elötte nem, havaer 10 lves az elsőre kibirta :D noh, de canyon duelbe meg ő enm tutta hogy kell én meg igen :D
    A Ps2 es demoba nincs fele effekt sem, mert emlékeztekk a régi fejlécre?
    iyen kék meg rozsaszin vonal volt megtekerve és picit fénylett!
    Nah és egy videoban ami x360-os abba van iyen vonalka, pl akkoris amikor ugye van a 3 kocsi fajta és pl exotic rol, tuner re váltasz akkor bejön egy iyen vonalka, de PS2 n iyen nincs, meg pls a motion blur is szar
  • Szabi1991
    nem fake ...
    da ha nincs ps2-d megnézheted mien a demó : #2627
  • SNAKE01
    hali!
    akkor most ez a ps2 demo tényleg nem FAKE?
  • maffioso
    ja ok thx
    na asszem előrendelés bekmondom és megrendelem ezt
    sőt nemis:P
    most félévig net nélkül leszek akk nem fog kelleni a multija szal jolesz ha haverral kiiratom
    mire meg lesz netem addigra ocsobb lesz
  • Barney Tech
    ÉN is 14 vagyok!
    De eddig az összes NFS sorozattal játszottam.
    4 éves voltam amikor az NFS 1-et nyomtam....
  • DJ Skyline
    * Exclusive Collector's Edition Content - Featuring three new cars, ten specially tuned cars, six new races, ten exclusive vinyl kits, and a bonus DVD containing behind-the-scenes footage on the making of the game.
    * Survive the Canyon - All-new Canyon Duel and Drift race modes are the ultimate test of skill and nerve, where one wrong turn could cost you more than the race.
    * The City Is Yours for the Taking - Race for control of the city block-by-block by taking down rival crews on their turf, then defeat their crew leaders in life-or-death races in Carbon Canyon.
    * Customize Your Dream Cars - The revolutionary new Autosculpt car customization tool gives you the power to design and tweak your crew's cars in every way imaginable.
    * Represent a Class - Align with the Tuner, American Muscle, or Exotic car classes and prove once and for all who makes the best set of wheels. A new physics model makes each class handle and drive differently.
    * Build Your Crew - Strategically choose your crew members and then use their skills on the road and in the garage to help you dominate races.
    * Race Online - Take your custom Autosculpted car online and challenge other live racers from around the world.
  • OrioN the S
    Lehet ,hogy a collectorsba van sapka meg az összes előző rész :o
  • DJ Skyline
    úgyis fent lesz warezon mint a Black Edition!
  • k8bal
    figyelj arc! vegyél PS2-t vagy várj még egy hetet... nem igaz! miért kell ilyen türelmetlennek lenni? most 10 fps-el akarod nyomni a PC-től fényévekre levő PS2 demo-t?!
  • Tomsteel
    Segítsetek lécci...PCSX2-be hogy lehet betölteni a lemezt? már kiírtam dvd-re is meg rákerestem az mdf-re is, de csak a browser-system information képig jut el(magyarul nem lát semmilyen lemezt)

SEGÍTSETEK LEGYETEK SZIVESEK!!!!!!!!!
  • Sawyer 01
    Én 16 vagyok és minden nfs-el sokat játszottam, és mind tetszik :)
  • DJ Bee18
    ez a gond a mai NFS-sel, ennek a korosztálynak készül, a Porsche 2000 még biztos kevésbé tetszett volna nekik...
  • Sland
    Senki nem utál senkit CSAK MAFFIOSOT!
    Csak megpróbáltam felbaszni az agyát amivel csak lehetett. Ti ne vegyétek magatokra! :)

#2627 Van hossza bőven!!!
  • Szabi1991
    pl itt :P
  • Kisvigyori
    oké köszi és ha kiadják akor ademót hol lehet + tlálni?
  • Szabi1991
    OFF : The Fast and the Furious (PS2)
    kép 01
    kép 02
    mégtőbb kép :)
    kár hogy ez nem lesz Pc re
  • Szabi1991
    elméletileg ma kéne legyen pc demó , de elhalasztották
  • Kisvigyori
    csákó nem tudnátok nekem egy hozzávetőleges időt mondani h mikor jelenik + ????
  • alakulat
    hi

itt is lesz olyan mint a most wented volt h balck edition meg a másik ami volt???? vagy itt nem lesz két féle verzio?
  • gman
    Láttam, ott nem is tűnt fel annyira a rossz graf