22516
FAQ | Mielőtt kérdeznél olvasd el!!!
NFS Carbon Garage Topik
Olvassátok a FAQ-t MINDEN infót megtaláltok ott!!!
Mindennemű warezzel kapcsolatos hozzászólás, kérdés tilos!
Ha warezolsz, intézd magad minden problémáját, vagy max kérdezz valakit PRIVÁT ÜZENETBEN.
Aki ezt nem érti meg elsőre, büntetőpontot kap. Aki másodikra sem, az bannolva lesz.
NE tegyétek fel ugyanazt a kérdést százszor!
Ott a FAQ vagy olvass vissza!
-
#2722 ja, tegnap előtt fog megjelenni! -
Szabi1991 #2721 -
#2720 igen. már végignyomtuk és most várjuk a következőt :P -
Daveee #2717 amugy meg most oyan jutott eszembe!, hogy ugye eddig videot képet, mident meg aki ki probálta az x360 on nyomta, mármint arra értem hogy amit eddig láttunk vagy halottunk a carbon-rol az mind x360 alol jött! GC-n azon lehetett kiprobálni, hivatalos oldalon a képeknél mind x360, és még PS2-eset nem láttunk, lehet hogy ugye amit a GC-n probáltak, az ugye egy x360, de lehet hogy készült egy átirat PS2 re, az okot enm tom :D, de akokr érthető a grafika, mert amit az x360 elbir, azt a PS2 soha, szval igy tutták emgoldani, és vki ezt megszerezte mámint a bétáját, kinyomta netre, és igy terjed.... -
#2716 végülis igen, ez is kb MW-hez hasonló lesz, bár nem tom akkor még nem korlátlan netem volt, nem töltöttem le a demot... -
#2715 összehasonlításról hallottál? és nem a marioval hasonlítgatjuk,hanem az elődökkel! :) -
Daveee #2714 A PC ddemo alapbol nem lenne 2,6 giga max 700 MB , a PS2 es demok általában 1 -2 giga felettiek! -
Szabi1991 #2713 -
Szabi1991 #2712 -
#2711 sztem ez nem a PC demo, tuti PS... bár nekem az oldalt nem nyitja meg -
#2710 nem tom amit te linkeltél jo e? de 1 biztos hogy má ps2 re megvan a demo(sztem ""béta"") -
#2709 http://isohunt.com/torrents/NFs?iht=+ezt nézzétek meg szerintetek ez kamu vagy ps 2 es demop de 2,68 gb ... sztem nem kehet pc de.. pls monnyatok valamit thx -
#2708 nincs -
samhun #2707 Hello! Vn már PC-re béta vagy demo verzió? -
Daveee #2706 nem az, igazad van.... -
#2705 elnézést kérek a ha valakinek sértö volt amit hozá szoltam -
#2704 nem akarok én sz*rházi leni de ez nfscarbon topik nem u1 u2 meg mw mert 2 oldala csak azt olvasgatom hogy zene igy meg zene ugy most ki a franc érdekli hogy mivolt inkáb azt érdekene engem hogy majd milyen lesz a zene. ne a multrol beszéljunk hanem a jövöröl(ezt ne ugy értsétek hogy kötekedni akarok csak elmondtam a véleményemet) -
#2703 zeneileg értékeltem!:P -
#2702 egyébként az EA zenében verhetetlen sztem, de semmi másban nem az :D -
#2701 Engem az UG2 kötött le eddig egyedül az egész tuning szarságból. Ott legalább mindenfélét lehet módosítani, nem úgy mint a lebutított MW-ben -
#2700 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!picsába. ^^ -
#2699 safedisk szerintem! -
davee1991 #2698 milyen másolás védelem lessz rajta nem tudjátok?? -
#2697 holnaptol megcsappan a kommentjeim száma internet hiánya miatt
de tárt karokkal várom a carbont és a tdu-t is mind2 hatalmas gammának igérkezik
további jo forumozgatást
engem szerintem max hetente láttok errefelé -
#2696 ug1ben az egyik legjobb volt a getlow mégmostanságis hallgatom állatinagyszám -
#2695 hát én írnék az EA-nak,ha Sakirát' meg ilyen szennyeket tennének be! :D -
#2694 Szerintem jók a zenék az Undergroundban, meg az U2-ben is.
Persze a Porsche 2000-ben is akadnak jó zenéket, Rock in place az egyik kedvencem :)
Szerintem zene terén legtöbb NFS-be a legjobbat, a hozzáillőt rakták.
És szerintem nem kell olyan zene (divatzene) a NFS-be, amit nap mint nap hallgat a nagyközönség... -
#2693 jo ez a zene mindenkinek más, nem gondoljátok? izlések és pofonok.... -
#2692 5-ben vannak a legjobb zenék! ami fos zeneileg az az U1,U2-ben van már 1-2 jó, MW-ben is akadnak jók! -
Daveee #2691 tom, emléxem :D, fura -
#2690 Amúgy ma lesz a Tolvajtempó az RTL-en, fura hogy a Most wanted megjelenése előtt pár héttel/hónappal (már nem emlékszem pontosan) is leadták...
et csak úgy érdekesség képpen -.- -
#2689 az ug1 jó zeneileg,az ug2 kúrva fos,a most wanted meg nagyon jó!a carbonról még nemtudni... -
Daveee #2688 nekem is a rap... -
#2687 u1es számomra a jo mert főleg a rap a jo nekem? -
Daveee #2686 Nekem Carbon zeneileg nem nagyo jönbe, igaz csak 3 szám van benne!
AZ MW-be nagyonjó zenék voltak! -
#2685 Zeneileg az első NFS a beszteszt. :P -
#2684 hát Underground 2 zeneileg pocsék volt számomra... Most Wanted már jobb zeneileg... remélem a Carbon is jó zenékkel lesz telerakva ;)
-
Szabi1991 #2683 bár a carbon az a játék amit a legjobban várok :) -
Szabi1991 #2682 nekem tetszik ,de a grafikan lenne mit javitani :) és akkor simán verné a carbont :) -
#2681 szvsz az underground 1-2 a legjobb!!! a most wanted se rossz de inkább underground... zeneileg is xD