22516
FAQ | Mielőtt kérdeznél olvasd el!!!
NFS Carbon Garage Topik
Olvassátok a FAQ-t MINDEN infót megtaláltok ott!!!
Mindennemű warezzel kapcsolatos hozzászólás, kérdés tilos!
Ha warezolsz, intézd magad minden problémáját, vagy max kérdezz valakit PRIVÁT ÜZENETBEN.
Aki ezt nem érti meg elsőre, büntetőpontot kap. Aki másodikra sem, az bannolva lesz.
NE tegyétek fel ugyanazt a kérdést százszor!
Ott a FAQ vagy olvass vissza!
-
BIZ0906 #3285 ha ennyit tudnék még annak is örülnék
de nem vagyok flash témában otthon
de majd leszek...egyszer -
#3284 tom hogy Csori csinálta, csak vmiért így mondtam :D -
#3283 szerintem a mostani sokkal szebb -
BIZ0906 #3282 #3279
héj héj nana ez nem az én bannerem én csináltam ! én csak ajánolm -
#3281 ha nem tudsz kormánnyal akkor játsz bill-el. -
#3280 le lesz cserélve, csak annyit kérhetnék még, hogy pl a banner szélét egy iylen fejléc kék színnel körbehúznád? remélem érted hogy mondom, csak azt akaro mpicit dizájnosab legyen... -
Daveee #3279 szarul van kivágva a csaj, vágd ki szebben és akor jöhet! -
BIZ0906 #3278 banner erre csere ! -
#3277 jaja,de elötte a faq is javításra szorulna (itt linkek) ! -
Daveee #3276 Na ne offojunk má, fasza lett a banner, sztem azt berakhatnánk! -
#3275 Ja és mellékesen (mivel senkisem tökéletes):
kormyányzás + ellenkormányzás sokkal több idő mint 2 db billentyű leütése -
#3274 JÓjó, de nem az új nfs-sel... mind1 Az nfsu2 az pite pl a mostwantedhez képest ahol a rendőrök üldöznek miközben versenyzel és jönnek szembe az autók ... ott aztán rángathatod a kormányt! -
#3273 Még linket is raktam be melyik kormánnyal zúztam ,nehogymá te legyé ideges sry -
#3272 kb2x álltam neki kipörgetni nfsu2-t ,de np.. -
#3271 lol :D Nem mondtam mi? :D #3260
Hozzá lehet szokni kormánnyal is ha nincsenek mozgási problémái az illetőnek. -
#3270 "Addig várhat míg megveszem a kormányt :) Me ugye driftelés az kormánnyal lesz baba ^^
" mi csesződhetett volna el, meg azt mondtad nfs-t még nem is próbáltad...ne idegelj! Figyelj majd meglátod hogy a kormánnyal nem leszel elég gyors...mi hálóba nyomjuk haverokkal ahol ez még többet számít és nekem is van egy kormányőrült haverom aki kivétel nélkül mindig kikapott mert kormánnyal sokkal.sokkal lassabb volt mint mi...ja és a hegyi versenyekről nem is beszélve, majd kíváncsi leszek hogyan rángatod majd a kormányodat ha már átszakítottad a korlátot (reakcióidő)! Én inkább eladom vagy elajándékozom a kormányomat vagy az is lehet hogy kikukázom mert nfs-re szart sem ér már bocs! sajnálom -
#3269 hát nekem nem csesződött el -
#3268 Pontosan...én is erről beszélek...kormánnyal nem lehet nfs-ezni mert utána kukázhaod...min1 -
#3267 Amúgy ezzel toltam. -
#3266 Hát azé nem :) -
#3265 És akkor pár karika NFS-ezés után vehetsz is új force feedbackes kormányt.. -
#3264 Hát de nfs-be meg épp az a buli :D attól lesz izgi a game ,hogy rángatod a kormány ,mint egy félőrült :D sztem úgy a jó... -
#3263 Jó de se a dtm-ben se a gtr2-ben...nem kell számolnod szembe-forgalommal, vagyis nincs szükséged hirtelen kormánymozdulatokra! De az NFSben igen!!!! -
#3262 nekem gyakorlás után ugyan úgy ment kormánnyal mint billel..sőt megszoktam a kormányt és jobban is. pl most GTR2-vel nyomom és meggyőződésem ,hogy ez is jobblenne kormánnyal :) -
#3261 Igen az F1-en kívül én is csapattam DTM-et kormánnyal! De hidd el nfs nem jó kormánnyal, sokkal gyorsabb reakcíó szükségeltetik... -
#3260 underground 2-t csapattam kormánnyal meg DTM-et.. azok rohattjók voltak kormánnyal... hát meglessük eztis majd kiderül. -
ntex #3259 Szvsz a driftelés a videóból véleményezve nagy hoki lesz, elég hülyén néz ki ahogy sínen csúszik az autó a játékban (már nemcsak sínen autózás lesz, hanem sínen driftelés is )
Kiváncsi leszek rá... -
#3258 Nekem van kormányom de kormánnyal driftelni szinte fizikai képtelenség, majdnem kitötem tőből...:P
F-1-ezni nagyon jó vele, nfs-ezni nem igazán, mert sokszor túl hirtelen, gyorsan kéne az autót irányváltoztatásra kényszeríteni és ez rontja a kormány egészségügyi állapotát és szerintem lassabb is mint a klaviatúra...
-
#3257 Addig várhat míg megveszem a kormányt :) Me ugye driftelés az kormánnyal lesz baba ^^ -
#3256 Na látom élénkül a fórum...csak nem jön a game...:P -
PunkZoli #3255 bizony,és egész jokis gám, most wanted csak este:P -
#3254 Volt 1 kis időm jáccani vele, így rátettem még a majdani (egyenlőre lezárt) Carbon Garage totyikot, és a TCM oldalt :) -
#3253 Összecsaptam a korábban készített banneromból 1 működőt. A Carbon hivatalos oldala és a FAQ elérhető belőle.
Megnézhető itt. -
Daveee #3252 De csend van erre fele :D -
#3251 Aki látta, az mégis, melyik torrenten látta fent? -
Daveee #3250 sokat nem tucc modnani a carbonrol, mert mindent kibezséltünk, -
#3249 Nem is kicsivel előbb.. na de ne offoljátok szét a topikot warezzal, maradjunk a Carbon-ról szóló csevejnél. -
Daveee #3248 wanadoo ra gondolsz :D
Sztem torrent oldalkon elöbb fen lenne! -
#3247 jaja -
#3246 Ha a W****** nincs fent akkor sehol.