22516
FAQ | Mielőtt kérdeznél olvasd el!!!
NFS Carbon Garage Topik
Olvassátok a FAQ-t MINDEN infót megtaláltok ott!!!
Mindennemű warezzel kapcsolatos hozzászólás, kérdés tilos!
Ha warezolsz, intézd magad minden problémáját, vagy max kérdezz valakit PRIVÁT ÜZENETBEN.
Aki ezt nem érti meg elsőre, büntetőpontot kap. Aki másodikra sem, az bannolva lesz.
NE tegyétek fel ugyanazt a kérdést százszor!
Ott a FAQ vagy olvass vissza!
-
#3325 igen a nismo csicska motorokat gyárt:D na de mind1, a lényeg az h mustangba csak v8at rakunk -
#3324 Sztem undorító volt.. Csicska motort nem rakunk gyönyörű autókba. -
Daveee #3323 ja ok -
#3322 rosszul tudod! íme
-
Daveee #3321 Az nem Nissan volt hanem lanceré -
#3320 Oké rendben csak mégis nfs hangulatú... -
#3319 jó de ez nem Tokyo Drift topik... -
#3318 Nagyon durva a tokyo drift-ben amikor a 67' Mustanga belrakják a Nissan motort...
-
#3317 Mi van itt egész nap? Hihetetlen! Adják már ki a játékot és akkor csend lesz...mindenki megy játszani!
Addigis emelegítőnek illik megnézni a Tokyo Driftet király...
Grits - Oogh Ahh... -
amdrula #3316 Ha motortuningnak hívjuk a level 1-2-3-at akkor az biztos lesz :D
-
#3315 Ohh ez igaz! Köszi, megynyugodtam! -
Daveee #3314 Amikor az mw-t vártuk, láttunk oyan videot hogy motor tuning lenne?
Nem.... Itt is lesz tuning tuti...
Ha már lehet bele Nitrot rakni akkor már alapbol elsz moto tuning, mert sztem egyik kocsitsem adják nitroval alapbol! -
Daveee #3313 ez igaz, én is most jelenleg tanulok, mert ez a hüye tanár, 80 oldal kémiábol akar iratni! ismétlés :S
Szval hétvégére vagy elöbb meglesz a FAQ -
#3312 Kezdek kételkedni, hogy nem lehet majd a carbonba motort tuningolni, vagy tévedek? Én eddig eggyetlen olyan videót se láttam amiben motort tuningoltak volna eddig csak optikai tunongos videót láttam!! Ti mit gondoltok erről? -
#3311 Azt majd átírják akik készítették, és kijavítják a hibákat is, csak valszeg nekik is van némi más dolguk. -
#3310 előbb inkább a FAQ szövegét kellene átíni, mert amig a DirectX: Version 9.1 szerpel benne addig nagy szart se ér az egész -
#3309 háát ha a FAQ "szó" magában nem elég (márpedig nem :S) akkor bármit írhatok elé.
max sztem annyit lehetne h az anim uccsó frame-jében a FAQ a kép kb 50%-ig nagyítódjon ki. És h még 1 csavar menjen bele nagyítás után menjen át GYIK-ba :D ... de sajna tapasztalatok szerint tökmind1 mennyire van kiemelve, aki úgy ül gép elé h "mivammááademoval...stb", az a büdös életbe nem fogja elolvasni. aki + el akarja olvasni attól úccse lehetne eldugni akkor sem ha 4es betűvel teszem rá. szal emiatt a nagyítást is hülyeségnek tartom. sztem pont eléggé van szem előtt, annak aki lát is, és nem a szájával néz. -
#3308 EA FAQ Garage bőven elég sztem.. csak Barneyt várnám hogy csinálja meg a FAQ-t normálisan
a FAQ-hoz vmi figyelmeztetőt is lehetne tenni, pl.: Olvasd el vagy hasonlók... -
#3307 Akkor már csak azt kellene kitalálni, h szabi linkje rámenjen e, v leszedjem a tcm linket is, és akkor marad az EA, FAQ, és a Garage -
Daveee #3306 én pl, gamepadal jáccom az NFS-eket, UG2-t MW-t azzal jácottam ki, egy karral, ami 360 fokba lehet tekerni, az tökéletesen jó kormányzásra! -
#3305 igen :) -
#3304 kormánytémához még annyit hogy sztem is nagy marhaság, kormánnyal nfs-ezni, nemazért mert szembeforgalom meg rángatás, ha jólesik akkor törd szét, azért felesleges mert igyis ugyis beveszel minden kanyart 300-al akkormeg... arcade-ba eleve élrtelmetlen kormány..
öhm. lfs... ottmár egyből más a helyzet -
#3303 faja a brushokat el tudod küldeni kellene a widecap-es nagyon, elkuldom privatban az msn-emet keress mar meg lecci -
Szabi1991 #3302 ez gyakran frissűl ! (mivel mindig mondom az adminnak mit tegyen fel:) -
#3301 hihi, ráismertem pár brush-ra ami nekemis megvan:) -
#3300 :DD -
#3299 Na csináltam egy borítót ,akinek esetleg kell a normális nagy méretben az szóljon.
-
#3298 Jöhetne már! -
#3297 Azt szeretné elérni az EA, h befolyásolja. Kérdés, h mennyire tudja majd megvalósítani. -
FerencFarkase #3296 És szerinted ez annyit fog befojásolni menettulajdonságon? Ez a játék is csak konzolra készül ,semmi értelme ilyen állitásoknak. Az a helyzet ,hogy az nfst megölte a xbox meg a többi konzol játék. A test drive vissza adja majd remélem ami tényleg elveszett. -
#3295 már megint ezek a csúszkák.... ettől tud a rákba kikergetniaz a hülye NFS... ahelyíett hogy normális alkatrészválaszték lenne a nitro adagolás mértékét barban lehetne megadni vagy ltr/sec-be a turbo nyomást lehetne állítani rendesen a kerekeket is és a springetket és a felfüggesztés magasságát is.. Egy street legal szerű tuningolási háttér úgy hiányzik már.. kell a francomnak ez a nyomoronc autosculp vagy mi a töcs... -
Daveee #3294 autosclupt, minden egyes részletet te adsz emg, pl kerék:
Mélység, szélesség, magasság, döltség, csavartság, stb, ezt egy 0-100 as vonalkán tod beáltani! -
FerencFarkase #3293 Azaltt mit értesz ,hogy testre szabás. -
#3292 Szabi mondj másikat, belefér még.
SLICK, vlhogy így gondolod ?
1bként 1. flash szerű alkotásom, szal nem naon köpködni. Kritizálni lehet az más dolog.
Daveee, majd ha lesz a luvnyáról jobb kép akkor kicserélem, de sajna az alap elég gyenge .. ez tellett belőle. -
#3291 Én például főleg azért várom, mert lesz benne Mazda3, meg állati részletes autó-testreszabás. -
FerencFarkase #3290 Nem tudom miért várjátok ennyire ezt a carbont. Ezek a easok még új engint sem írnak ,még ennyivel sem tisztelik meg az embert ,a belső nézet meg 5. rész óta nincs. Ja mert még mindig a 6.rész enginjével megy az nfs. Váltson mindenki test drive unlimitedre !!! Az büntetni fog nem matricázni -
Daveee #3289 Legyen a FAQ, akkor a hivatalos oldal, www.needforspeed.com oszt kész, nem kell reklámozni senkit! -
Szabi1991 #3288 -
Szabi1991 #3287 miét pont a tcm-et ?
ott minden 1-2 nap késéssel kerűl fel... -
#3286 akkor majd az autódba is ha lesz kösd be a billentyűzetet,mert nem leszel elég gyors a kormány mögött!