22516
10634785601162328892.gif

FAQ | Mielőtt kérdeznél olvasd el!!!

NFS Carbon Garage Topik

Olvassátok a FAQ-t MINDEN infót megtaláltok ott!!!

Mindennemű warezzel kapcsolatos hozzászólás, kérdés tilos!

Ha warezolsz, intézd magad minden problémáját, vagy max kérdezz valakit PRIVÁT ÜZENETBEN.
Aki ezt nem érti meg elsőre, büntetőpontot kap. Aki másodikra sem, az bannolva lesz.
NE tegyétek fel ugyanazt a kérdést százszor!
Ott a FAQ vagy olvass vissza!

• SZilaJMaGGoT
    Nehari, de téged se kérdez senki.. A fórum azér van h mindenki leírja a véleményét, mégha negatív is... Béta, demo, egyre megy... Sokat már úgyse tudnak rajta változtatni lényeg h kipróbáltam, és szvsz fos...
  • Szabi1991
    sztem ezt nem itt kéne fojtatni...
  • Daveee
    kikérdezett? mellesleg magad égeted le, mert nincs Ps-s demo hanem ps es béta! nem ugyanaz, nagy különbség van benne
  • Daveee
    lehet, de akkoris jobb mint az a se nevű yonderboi, életembe nem halottam rola, és itt nem az a lényeg hogy cska én nem ismerem, hanem ha pl megkérdezel egy 5 éves gyereket, ismerie 50-t aszondja ja, de yonderboira csak lesne, szval névtelen fos
  • SZilaJMaGGoT
    Bocs de én nem vok olyan mint te(meleg).... szal nem fogom lecserélni.. Egyébként akinek nem inge ne vegye magára... Csak ami ebbe lesz az kurvára nem drift, és az a baj h sokan azt fogják hinni h ez bizony az... Na de mindegy, ha nagyon akarjátok télleg vegyétek magatokra, és télleg nem csípem a játékot, teszteltem a ps-es demót, és mostmár nem mondhatjátok h a képek vagy videók alapján ítélkezek.. Ez is csak vélemény.. csak épp negatív... Aki nem kíváncsi a véleményemre az ne olvassa el... XDDD
  • DJ Skyline
    fiftáj szent meg a másik véglet...én vagyok a menő feka,aki 20-al nyomul a Masaratival a vindó sáperben,és körbe vesznek a fullos csajok,és folyik a zsememből a pénz,és minden jó és szép! a zenéje meg hát...vannak jobbak is a porondon! :))
    különben Yonderboi-nak pl a Trains in the night c. száma elég beszteszt!

na mind1,nem csinálok vitát ebből,hogy kinek mi jön be
  • eprex
    jah..
  • Szabi1991
    ps2...
  • eprex
    jo a demo?
  • DJ Skyline
    Midtown Madness volt hasonló! elég jól ellehetett azzal szórakozni!
  • marco2
    carbon demo http://rapidshare.de/files/32704089/NFS_Carbon_Demo.CPR.rar.html
  • Sland
    Xboxra már egy ideje megjelent és már nagyon nagyon rég óta arról van szó hogy november 1-jén jelenik meg a TDU
  • reaper4
  • Daveee
    fuj sztem egy buzi az a yonderboi meghalgattam azt a számát, és nagyon szar, bár midnekinek más, én még aznap telerakom vhogy 50-el vagy g unital vgay más egyéb igazi zenével
  • Barney Tech
  • ChevyG work
    grat:S
  • dav1d
    jól látom h a magyar yonderboi is rajt lessz a listán? grat neki
  • kovecses
    ezt nem mondanám...bár az igaz hogy a stalkerre már lassan fölösleges várni...
  • bertino
    igen, de ez a csuszás a mai játékok csúszásaihoz képest kismiska...
  • kovecses
    Új Test Drive Xbox 360-ra és (reméljük) PC-re, tele licenszelt autókkal és motorokkal. A játékban több mint 1000 mérföldnyi hawaii-i autóút lett lemodellezve. Megjelenés 2006. júniusában.

Június már rég volt...
  • kovecses
    na utána éztem ennek a gamenek és ígéretesnek látszik...már alig várom
  • DJ Bee18
    mégegy városhoz még több fejlesztés lenne szükséges, ami mégegy játék majdnem. Azért Oblivionban egyik város sincs ilyen nagy... Persze ezt szeretnénk mi is, pl. egész európát lemodellezni, meg lehet csinálni sztem, csak k*rva sok pénzből, hatalmas gárdával, évekig fejleszteni. Nem sokan tudnák egy ilyennek a költséget megfizetni. Ez most sarkítás, de érted, több NFS: MW méretű város egy játékban jóval nagyobb költség lenne
  • bertino
    test drive unlimitednek hívják ezt a játékot (kötöttségek nélkül)
  • kovecses
    Itt egy hatalmas bejárható terület lenne a jó...kötötségek nélkül...tehát ne legyen már meghatározva benne hogy milyen versenyt menjek és hogy hol, hányszor...mindenki szabadon barangolhatna autójával és szabadon választhata a lehetőségek közül vagy akár kreálhatna versenyt...

én inkább olyan wow vagy oblivion témára gondoltam...durva hasonlat egy autós játékhoz, de gondoljatok csak bele ha ennyi szabadságunk lenne...eleve nem arra menne a dolog hogy mikor játszom már ki hanem hogy mikor szórakozhatok vele már megint

és az egészet meglehetne fejelni még letölthető frissítésekkel, esetleg saját editorral, hogy ne csak a fejlesztő cég tudjon kiadni hozzá bővítéseket hanem hétköznapi kicsit hozzáértő emberek is és szépen ott tartanánk hogy sosem lenne belőle elég...állandóan rajta lógnál és tuningolnád a verdádat vagylecserélnéd jobbra és ha meguntál egy várost átkocsikáznál egy másikba...

a határ a csillagos ég
  • cSick
    Ez csak 1 topik, nem 20 -.-
  • SötétBarom
    Hát ha sims meg theme-park keveredik vele, akkor nemtom mér NFS the island.. Amugy lassan leeshetne valakinek, hogy kell egy jó streetracing gém, szabadon bejárható várossal, gta szintű szabadsággal meg sztorival.. :/
  • Boconadi
    mi az az NFS - The Island?
  • kovecses
    NFS - The Island hát szerintem is lehet alapja a dolognak, csak még titkolják...
  • Boconadi
    inkább hájas
  • báttyó02
    zsíros
  • Boconadi
    most akkor az kereső vagy nem? és mit jelent az a nov2?
  • bertino
    hát... hülyeséget minek kérdezel... ?
  • Boconadi
    ???
  • bepe79
    nov2
  • Boconadi
    ott van a lap alján nem az az?
  • bertino
    de ezek szerint azt se tudod mi az, hogy kereső...
  • Boconadi
    nem tom mi az az EGO.

Amúgy télleg kiadták már?
  • bertino
    reméljük emelkedik az EGO-d tőle
  • Boconadi
    hmmm, ezt bóknak veszem
  • bertino
    nnnnnóóóóbb láma