22516
10634785601162328892.gif

FAQ | Mielőtt kérdeznél olvasd el!!!

NFS Carbon Garage Topik

Olvassátok a FAQ-t MINDEN infót megtaláltok ott!!!

Mindennemű warezzel kapcsolatos hozzászólás, kérdés tilos!

Ha warezolsz, intézd magad minden problémáját, vagy max kérdezz valakit PRIVÁT ÜZENETBEN.
Aki ezt nem érti meg elsőre, büntetőpontot kap. Aki másodikra sem, az bannolva lesz.
NE tegyétek fel ugyanazt a kérdést százszor!
Ott a FAQ vagy olvass vissza!

• 12346
    yondert is már felfedezték botsi^^ csak ugye külföldön jobban eladható ő is, így itthon te csak azért nem tudhatsz róla kb semmit, mert zeneileg (is) alulművelt vagy htx^^

no, asszem újabb 1 hétig megin nem nézek ide talán:D
  • SLICK
    Daveee, mostmár fejezd be! K*rvára elegem van h visszaírod ugyanazt a hülyeséget!
  • drdrehun
    LOL gyerekek! De szívesen elolvasnám a 3519-20-as hsz-eket is!
  • cSick
    Állj le plz.
  • Szabi1991
    Need For Speed Formula Drift képek+leírás :)
  • Hedic
    tudna valaki mondani arrol valamit hogy mi a hardver követelménye?
  • Szabi1991
    NFS Formula Drift versenyből egy kép

háttérben a Carbon logója :)
  • kovecses
    Mi ez itt? Óvoda vagy fórum?
  • cSick
    Ki ovodáskodott? Max daveee.
  • Barney Tech
    Pffffffffff már kezdtem örülni hogy 50új hsz.![Már azt remélte hogy demo vagy valami lett]
    Pfff közben itt ovodáskodtok.
  • cSick
    Még fel kell nőnie, addíg türelmesen kell várnunk.
  • SZilaJMaGGoT
    Érdekes előbb te szóltál be nekem... XDDD
  • cSick
    Ne írj butaságokat, és nem fognak beszólni.

rittik - rittig
    türhöztetn - tűrtőztetni
  • SNAKE01
    szánalmas vagy! -.-
  • cSick
    Jól beszélsz, de én nem vagyok ilyen típus, nem szoktam csúnyán beszélni, így nem írtam semmit.
  • Daveee
    akkor jo :D
  • Szabi1991
    az ea fórumára az van írva hogy ezen a héten jőn :P
  • Daveee
    álitolag jövöhéten jön
  • Daveee
    a béta azt jelenti hogy kiprobálhato verzio, tegyük fel hogy ez PSP re jöttvolna ki, te jáccol vele, beirod hude kalapszar, PC meg PS2 ég és föld, PC 10xer elhadja PS2-t, annyit tok mondani rolad, hogy keressél egy auto szerelőben egy aknát és ájjá oda rá!
    Na többet neked nem irok, byeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
  • Szabi1991
    jőhetne már a III.autólista
  • Daveee
    én nem szitkozok, csak megmondom a frankot......
    mert ezzel sokaktol elveszi a kedvet, hogy ő má jácot vele és szte szar.....
  • SZilaJMaGGoT
    Nem értem h nem tudsz kulturált ember módjára társalogni..
    1. A logóm miatt kurvára nem égtem, ha nagyon akarod bármikor vissza rakom, csak ideje volt újítani...
    2. Elég tájékozatlan vagy, a beta nem azt jelenti h nemjó... XD csak nem végleges.. De az alapvető dolgok benne voltak, és nekem nem teccik... Ezt is tiszteletben kellene tartani...
    3. Engem is idegesít a te hülyeséged, mégse szidkozódok, stb... Ha nem érdekel, mondom nem kell válaszoni, főleg ha ilyen tahó vagy...
    4. Akkor jövök ide amikor akarok, ugyanúgy ahogyan te is...
    5. Téma lezárva mer veled nem lehet értelmesen beszélgetni...
  • SLICK
    de ha te is csak szitkozódsz meg felesleges hüyleségeket írsz akkor neked sem kell idejönnöd!
  • Daveee
    látom levetted logod hogy ne égj :D figyej elhieted hogy nem éredkelsz, scakmár idegesit a hüyeséged, hogy mer ps 2 n, ami alapbool már nem oyan jo grafikai megjelenités céljábol, és mellesleg az amit te kiprobáltál az egy BÉTA volt, szval alapbol nemjó, de te már az egész gamet leszarozod, fos , szartse ér, akkor en gyere ide!
  • SLICK
    nem beszélve arról, hogy NFS-ekben vannak olyan előadók is akik nem olyan népszerűek mint 50 Cent vagy bárki más... és érdekes mégis jó zenét csinál
    vki nem attól sztár h minden nap benne van az újságokban...

na innentől ne OFF-oljunk
  • DJ Skyline
    nem,ezt jelenti röviden és tömören:
    az EA megerősítette a hírt,hogy ez kacsa, és nem készül NFS Island nevű játék!
    érdekes,hogy milyen hiszékenyek tudnak lenni az emberek

ez van ott ha jól értelmezem
  • SZilaJMaGGoT
    Ha nem érdekel a véleményem akkor ne olvasd, és ne gay-ezz mer én se szidtalak te g3ci!!! Nem vok buta, és ne okoskodj nekem... Leírtam a k*rva véleményemet, ahogy mindenki más... Az enyém is csak egy olyan vélemény mint az h fúde király a játék meg ilyesmi... És mégegyszer elmondanám, h ha nem érdekel akkor ne válaszolj rá, és főleg ne szidkozódj, mer én se mondtam eddig egy rossz szót se rólad..
  • Neoncsoves
    az "itt"-ek a faqban nem jok ^^
  • Daveee
    lol de birnám ha a carbon jövö novemberbe jelenne emg, oszt most novemberbe meg ez az Islandos :D
  • Neoncsoves
    vagy talált egy hamis hírt hogy a THe Islandot készítik... vagy ilyesmi nem vágom :D
  • Szabi1991
    és kiderűl hogy a hamis hír a Carbon név :) és The Island lesz a neve :D
  • Neoncsoves
    "As expected Electronic Arts dropped us a note that this was a fake report and there is no such thing as NFS: The Island.
    Interesting how credulous people can be :)"
    "Az electroinc arts adott egy hamis hírt" mit nem tom...
  • Szabi1991
    valószinű hogy minnél látványosabban tudjanak menni vele a GC-n:)
  • Daveee
    ha anynira jo lenne, nem gondolod hogy vki felfedezte volna?
    50 se volt senki, eminem felfedezte mer látta hogy tud, és nézd meg hogy most miyen élete van, spooky gay- nem érdekel a te véleményed, énis jácottam vele, és látom 15 felett vagy, korodhoz képest elég buta, GC-n ugyebár aki kiprobálta, X360 on nyomták, PS2ről szosem volt!, nah mmost képzeld össze hogy az x360 menyivel job mint a PS2? 5x 6x na akkor szorozd meg ajátékot minőségileg 5x 6x és megkapod miyen lesz x360-n
  • Szabi1991
    akkor a "Hupikék tőrpikék" neked jó ?
    (sry nem vagyok othon az 5-éveseknek szolo zenében)
  • SZilaJMaGGoT
    Akko a fizikát is lebutították?? :P
  • SZilaJMaGGoT
    Ezzel egyetértek én is... Persze én hiphop témán kívül gondolom, mer ahoz nem értek... XD Attól h az 5 éves kisgyerek ismeri még nem lesz jó... XD
  • Szabi1991
    amugy a béta (kamu demo) szerint nem itélheted meg a játékot...
    mert az nem demo ,csak egy lebutitott verzió amivel a gc-n játszottak...
  • DJ Skyline
    na figyelj ide! azért mert valaki nem híres mint fiftáj és a dzsi junit,az nem egyenlő azzal,hogy ők olyan bazi jó zenét nyomatnak! sokszor a híres emberek szarabb zenét nyomatnak mint a "névtelen fosok"...szóval a zenei tudás nem köthető híersséghez... tehát azért mert valaki nem híres,nincs benne a Bravo,IM,meg a Popcorn minden számában,az nem egyenlő azzal,hogy totál fos zenét játszanak! ennyit erről
  • SZilaJMaGGoT
    Én próbáltam kulturáltan válaszolni, de ő buzizza le a másikat azér mer nem teccik neki az ő kedvenc játéka... Mellesleg nem azt mondtam h csicska aki ezzel jáccik, azér nagy különbség van a kettő között... :P