22516
FAQ | Mielőtt kérdeznél olvasd el!!!
NFS Carbon Garage Topik
Olvassátok a FAQ-t MINDEN infót megtaláltok ott!!!
Mindennemű warezzel kapcsolatos hozzászólás, kérdés tilos!
Ha warezolsz, intézd magad minden problémáját, vagy max kérdezz valakit PRIVÁT ÜZENETBEN.
Aki ezt nem érti meg elsőre, büntetőpontot kap. Aki másodikra sem, az bannolva lesz.
NE tegyétek fel ugyanazt a kérdést százszor!
Ott a FAQ vagy olvass vissza!
-
#20778 Mindennemű warezzel kapcsolatos hozzászólás, kérdés tilos! -
#20777 Szia, ezért kapni fogsz egy bant az illetékesektől :DDD -
KnightRider #20775
Kérdés: Chevy Camaro Concept 2006-ot hogyan lehet megszerezni? -
doki11 #20774 de nincs annyi pénzem hogy cseréljek!!!!!!!!!!4 -
Riccsusz #20773 Hali! Lenne egy izsonyu nagy problémám, mikor elinditom a játékot a kkor a kocsik feketén maradnak, mert amúgy fut rendesen full grafikán minden csak nah........ jah és GeForce FX5200 videokártyám van. HELP! Előre is kösz. -
#20772 thx -
#20771 Én is azzal csináltam meg, csak nekem félig gyorsulás felé volt rakva minden csuszka.Ne cseréld le szerintem. -
#20770 cseréld le -
doki11 #20769 lenne 1 kérdésem! amikor darius-t kell a kanyonban kiütni nem tudom ! hogy kel??? tpppek?(Toyota Supra max teljesítmény tuningom van) -
#20768 ha magyar verziód van akkor vmi olyat keress h karrier beállítások és azok között lesz az eladás -
#20767 bemész oda ahol ki tod választani h meik kocsival akarsz versenyezni...nyomsz talán egy egyest és L tod adni. -
#20766 kocsit hogyan lehet eladni?
-
#20765 hehh, ez a retek hirtelen mennyit vesztett a népszerűségéből megjelenés után..:D száni. -
#20764 "Invalid or missing reistri/INI"
Ezért nemtudok patchelni. Tud valaki rá megoldást? -
tmisi #20763 Na végre megkaptam az legjobb motort a FordGT-re és így sz*rrá vertem mindenkit, még a Race Warsban is. Angie, meg Wolf is csak nézett. Mindjá itt a vége, 95%, jeee.
zsilike: futni fog, bár lehet, hogy a memória visszafogja majd, mégha a kártyát elég jó is hozzá.
-
Laca1985 #20762 En leszedtem ezt a verziot de nem megy.Elinditom a telepitot kicsit dolgozik es kesz.Vegez akkor valami regini.txt fajlt regeneral es kesz.A jatek marad 1.2 es.Valaki pliz egy olyan linket amivel jo is lesz -
Zodiac #20761 Hi,
Olyan gondom lenne, hogy par hete felraktam a magyarositott valtozatot, ami 60% felett szepen el kezdett kidobalni majd ugy elszallt a game 1x hogy elb*szodot a mentesem es nem birta utan mar betolteni. Ma felraktam a razor1911 felet es az mar 5-6 palya megcsinalas utan dobal ki a jatekbol. NFSC.exe-vel van valami baja, legalabbis kidobas utan ilyen ablak jon fel, aztan meg van ket gomb: Send Report, Don't Send. :S
Nem tudjatok mi lehet a gaz es hogy ez hogy lehetne javitani?
thx -
zsilike #20760 sziasztok a gépem:1,8 p4 geforce4 fx5900 512 kingstone 400 hz mem.MIre számithatok grafikailag,futni fog e ? -
re1212 #20759 Dave!
Nekem 8800GTX SLI!!!!!!!!!!! -
#20758 az 1.3 European multi patch jó a magyar verziora
-
alex299 #20757 hali! Érdeklődnék, hogy vettem egy logitech formula force ex kormányt és az istenért nem akar rezegni /a kalibrálásnál mindent csinál !/!
Mit tegyek???? Alex -
Daveee #20756 na a carbonom már 8800gtx el röfög :D nagyon álllat -
kt850921 #20752 Need for Speed Carbon:
Aki találkozott olyan hibajelenséggel, hogy nem tudta feltelepíteni a DirectX hiba miatt... a megoldást leírom. nagyon egyszerű.
Ami a Carbon DVD van DirectX az hibás. Ami a DVD-n van hibás DirectX az a 2006. augusztusi kiadás.Tehát nincs más dolog mint letölteni a netről a működőképes változatot...és a Directx telepítőfájlokat a Carbon DVD:\DirectX könyvtárába másolni. és úgy újraírni a DVD lemezt.[IMG][/IMG]
-
#20751 Már megvan kösz! :) -
#20750 http://gportal.hu/portal/bermuda-rally-team/ -
#20749 Hány zázaléknál lehet megkapni a Lancert? Én 68-nál vagyok ,de még alig nyílt fel egy-két autó. -
#20748 biztosan lesz, csak kell a másik topikba házigazda, meg aki képes egy egész versenyt lebonyolítani
mert nekem is lennének ötleteim h milyen verseny lenne jó -
tmisi #20747 81%-nál vagyok és itt a vége felé komolyan megizzaszt a game. Még tuningolt Ford GT-vel is alig sikerül lenyomni az ellent, szinte minden versenyben van 1 versenyző, aki végig első és marha jól megy. Tényleg csal a gép. A játék eleje ehhez képest kifejezetten KÖNNYŰ volt. Ja és az elfolgalt területek visszaszerzésénél is érvényes a dolog (pedig azokat már 1x megcsináltam). Vazze. -
rumos #20746 gamepad-del nyomom, de a felfelé nyíil segített. mondtam hogy láma kérdés :) -
#20745 talán probáld meg az entert :) -
rumos #20744 láma kérdés: autós boltba hogy tudok "bemenni"? odamegyek ahol van a körhöz, de semmi. most wanted-ban meg underground-ban volt erre külön gomb. -
James Kevin #20743 Azt szeretném kérdezni h,telepítés után hogy lehet nyelvet választani?(gyárilag magyar nyelvű) -
#20742 Idén nem lesz autószépségverseny ? -
Vlala #20741 Nehogy komolyan vedd az előzőt! :) -
C7 #20739 itt is szét kőne nézni! -
C7 #20738 ha újra csinálod, 500-at kapsz, Nevillel 700-at -
C7 #20737 nekem olyan magyarom van, hogy felrakom, elindítom a lang_hu.reget meg a MOVIES-ben a lang_hu.cmd, de ha ezt nem teszem meg, nincs videó. szal szét kell nézni -
np #20736 Need For Speed Carbon Collectors Edition BonusDisc - Bamboocha. Ez a verzió meg van valakinek, ha igen működik rendesen. Ha ezt magyarítom ebből nem tünnek el a videók. -
#20735 Hi! Ha a korábban megnyert versenyekre újból elmegyek akkor újból nyerek pénzt is vele? M3-mat kb mikor lehet megvenni? -
#20733 Euromulti szerintem az európai többnyelvű lehet, mert volt ott külön francia, német, spanyol, olasz, meg ez az euromulti. Prószáld ki.