22516
10634785601162328892.gif

FAQ | Mielőtt kérdeznél olvasd el!!!

NFS Carbon Garage Topik

Olvassátok a FAQ-t MINDEN infót megtaláltok ott!!!

Mindennemű warezzel kapcsolatos hozzászólás, kérdés tilos!

Ha warezolsz, intézd magad minden problémáját, vagy max kérdezz valakit PRIVÁT ÜZENETBEN.
Aki ezt nem érti meg elsőre, büntetőpontot kap. Aki másodikra sem, az bannolva lesz.
NE tegyétek fel ugyanazt a kérdést százszor!
Ott a FAQ vagy olvass vissza!

• Noninnyó
    Úgy vetted boltban, vagy rendelted? Mondjuk pl Tesco-ban kibonthatta valaki, és leírta a kulcsot, itt valaki írta a fórumon, hogy eredeti a kódja, de lopott :).
  • drot
    sztem nem tudta meg senki.Ha megtudta volna akkor azt hogy??
  • Noninnyó
    Olvastam a problémád, de sajna nincs ötletem. Pedig elvileg működnie kéne ennek is. Nem tudta meg valaki a cd kulcsod? Nekem ez az első eredeti nfs-em, amivel neten jáccok, de a patch után többet sosem kérdezte a kulcsot, simán felenged jáccani, tegnap egész du jáccottam, és mégcsak le sem dobott 1x se.
  • DJ Skyline
    feltennéd valahova a mentésed akkor? :) vagy a trainert amit használtál...köszi
  • drot
    pedig eredeti
  • drot
    nyugodt vagyok.Na szóvalisztán elmondom.Amint megvettem a játékot a kiadás napján feltettem a netes játéknál ugyanaz nap bejelentkeztem azzal a fiókommal amit még az underground 2 nél hoztam létre.Bejelentkezett tök jó egy próbajátékot játszottam is.Most megint próbálkoztam tegnap ugyanazzal a fiókkal.Próbálok fellépni és kiirja h jelenleg nem érhető el próbálkozzak később.Látogassam meg a needforspeed.com oldalt.Ujratettem ugyanez volt a hiba.Akkor leszedtem ezt az euromultis patchet amikor belépek a játékba kiirja h 1.3 oké eddig na és próbálok belépni netre ugyanazzal a fiókkal és kéri a cdkulcsot a játékban megadom azt irja ki h ezzel a cd kulcsal már regisztráltak pedig én több ilyet nem regeltem.Ilyenkor mi a teendő???Mert akárhányszor próbálm mindig ugyanazt irja ki.Kérlek segíts.
  • Noninnyó
    A magyar verziós játékhoz az euromulti-s patch kell. Azzal próbálkozol?
  • kis kocka
    ez kinek?
  • kis kocka
    nekem minden elérhető:)
  • DJ Skyline
    OZ Superturismo felni valakinek elérhető? nem unlockol pár dolgot a trainer, nem tudom miért! :S
  • mike0013
    mindkettő
  • drot
    ja és hogy tudom megszerezni a toyota mr2-est mert már nagyon jó lenne.Mert már játszottam vele a kis játékok most nemtom a nevét ahol arany fokozat meg bronz meg stb.
  • 1600gh
    A haveromnak intel celeron 3.0 gh proci 512 mb emória 128mb gefroce van és nem megy maxon mi kellene még vga vagy ram??Szeritnem vga.
  • drot
    az lenne a kérdésem h eredeti játékom van és már az underground 2 nél létrehoztam egy ilyen fiókot ami a neten nyomuláshoz jó.Na amikor megvettem a játékot egyből feltettem és ment minden és most próbáltam és nem ment.Ujra tettem a játékot de ugyanaz. azt írja ki hogy:A játék létrehozása nem sikerült próbálja meg később vagy látogasson el a nfs.com-ra stb.Valaki segítsen!!!!
  • C7
    3-as szintű verda kő hozzá
  • gamezone
    és angol nyelven
  • gamezone
    és ha az lenne a baja akkor a hungarian-TUY verzió van meg
  • gamezone
    ja és nekem 1 másod percig tölt vmit
  • gamezone
    de sehogy sem világít fent az 1.3
  • Noninnyó
    Igen, a dosablak kb fél percig fennvan, addig műcörög valamit, majd kész. Utána indítod a játékot, és ha minden jó, a Loading képnél ott lesz fent, hogy 1.3.
  • gericooper
    szevasztok!!!

Az a kérdésem lenne, hogy kapom a 3-as szintű csomagokat, és csak még az egyes szintű csomagokat tom választani, hogy lehet a 3-as-ra tenni a csomagokat!!!
  • gamezone
    bazz bejön egy dos utána egy regini fájl és ennyi nem csinál semmit
  • Noninnyó
    Rányomsz egy entert, ilyen egyszerű :)
  • gamezone
    hy az 1.3-as pacth-et hogyan kell fel rakni??
  • zolo
    Nézz be a jutalkártya(rewards) menüpontban és mindent megtalálsz.
  • Riccsusz
    Köszy, már megtaláltam csak elfelejtetem szólni! De azért kösz!
  • Humesz
    Hi! M3-mat mikortól lehet megszerezni? Hanyadik autó lesz amit bead a game? Vagy esetleg melyik területet kell megszerezni, kit kell megverni érte?
  • Noninnyó
    Nvidia-d van, és nem jók a www.nvidia.com-on lévő forceware driverek?
  • Riccsusz
    Hali, ismét én:D Akárhogy keresek de nem nagyon találok Driver frissitést a videokártyámhoz, ha valaki aki ért hozzá megtenné hogy egy picit besegít ? Amúgy GeForce FX5200-as a kártya. Remélem akadvalaki:D kösz előre is ha valaki segít elég lenne ha linket küldene mégedszer kösz.
  • Noninnyó
    Érdekelne honnan a hír, miszerint 1-2 hét múlva jön az 1.4-es patch widescreen támogatással. Ez biztos? Vagy tipp?
  • Daveee
    alapbol midenkinek 1.2 jutott, az 1.3 patch az online lehetőségeket javitja fel, többek között aztat,hogy kérjen cd keyt mielött onlineozni szeretnél, az 1.4 es patch ami kb-1-2 hét mulva jön az a WideScreen monitor támogatást fogja tartalmazni, és nagy valószinűséggel már további patch ek nem lesznek, mert ugy lesz mint az mw-né, nem foglalkonak vele, jo játék volt de lejárt, a szervereket leálitják kb jöv9 juniusba, addig is a carbon utáni részen dolgoznak, m
    r most azon dolgoznak, mert egyik interjuba megmondta amint késza jázék 3-4 hét pihenő aztán megint go készités, hát még van 1 hetük és kezdik az uj részt, amiről kb a májusi e3-on fogunk hallani. a fagyásos problema az meg csak ware vereknél van.... eredetin nem iyen
  • Bugz
    Az 1.3-as patchtöl nem fog befagyni?
    Nekem asszem 1.2-es carbonom van és kb fél óránként befagy.
    Az 1.3 orvosolja ezt?
  • aaasdd
    nekem is ez a problémám de mégis milyen drivert kéne frissíteni?
  • C7
    na, charger r/t nem tud jól driftelni, az 100, csak azt nemtom, mér írjátok azt. megkérdeztem havert, szerinte a dodge charger srt8 a jó, azt hol lehet megszerezni?
  • Daveee
    lol ja, nosztalgiáztam miyen jovolt a carbon emgjelenése elött
  • Prince of Máté
    miylen régi kommentre válaszoltá már:D
  • Daveee
    és ládd a 0 bol 100 lett :D
  • Nohab
    Driver frissítés. Nekem is ez volt.
  • fery02
    Online játék-nál ezt írja: "A játék létrehozása nem sikerült. Kérjük próbálkozz később. Látogasd meg a NeedForSpeed.com weboldalát, amely a legfrissebb hírekkel jelentkezik". Amúgy a játék másolt. :$ Azért ne vágjátok rá rögtön, hogy az a baj, egyéb ötleteket is várok :D, előre is köszi!
  • mike0013
    a rendőrőket kérdezd;>