22516
FAQ | Mielőtt kérdeznél olvasd el!!!
NFS Carbon Garage Topik
Olvassátok a FAQ-t MINDEN infót megtaláltok ott!!!
Mindennemű warezzel kapcsolatos hozzászólás, kérdés tilos!
Ha warezolsz, intézd magad minden problémáját, vagy max kérdezz valakit PRIVÁT ÜZENETBEN.
Aki ezt nem érti meg elsőre, büntetőpontot kap. Aki másodikra sem, az bannolva lesz.
NE tegyétek fel ugyanazt a kérdést százszor!
Ott a FAQ vagy olvass vissza!
-
#6243 figyelj, lehet, hogy azt csinálják mint a FIFA07-el, halasszák, halasszák és hopp késett egy hetet... -
Daveee #6242 ez hüyeség, akkor az ea oldalánnis rajta lenne, amugymeg 17 én jelenik a demo -
Szabi1991 #6241 off:
NFS MOST WANTED PLATINUM COLLECTION
on : NFSC PSP kép -
Oehler1985 #6240 Hali megvan a demo megjeléni dátuma : 2006.10.23-24.-e közé igérik a carbon demo pc-s változatát. forrás : Need For Speed Carbon
A teljses verzió késése az alábbi miatt : Az ok igen egyszerű: Hatalmas számban kell legyártaniuk a játékot dobozostul mindenestül, és ez bizony nem kevés időbe telik, másrészről a gyártósor sem képes a 100%-on felül teljesíteni. Tudjuk, ez nem sok vigasz az egy hetes késére, mindenesetre már legalább tudjuk, hogy miért is történt a halasztás, így viszonylag elfogadhatóbb a szituáció. Azt azért hozzá kell tennünk, hogy a késés ténye egyelőre csak Németországot érinti. A demóról egyelőre semmi hír, csak azt tudjuk tanácsolni mindenkinek: üljetek nyugodtan, előbb-utóbb meglesz az is!
-
#6239 ezt én is köszönöm!!! hétvégén az ideg megölt h nem tudtam felrakni MW-t :| -
#6238 Nézz körül, illetve érdeklődj itt ;) -
PunkZoli #6237 sztem photoshop,vagy bármelyik olyan rajzprogi amiben belehet pötyögni a pixelek számát (de javítsatokki,mertmamindenkinek ilyenje van!!:) -
#6236 hali tuna nekem valaki segíteni? hol tudnék bannert csinálni vagy milyen progival lehet? -
#6235 Ha jól tudom, "autó-gyurmázós" lesz:
http://autosculpt.needforspeedcarbon.co.uk/ -
#6234 ezért már egyszer kaptak pontot most TE jösz -
PunkZoli #6233 2.08 GB in 46 files. Torrent created 1.1 weeks ago.
okos legyél máár! írdbe ide hogy DEMO DEMO DEMO 600szor, meg váromméga torrenteket...napi szinten 40ilyen hsz van itt ,mindig nézem hogy van e valami normális hozzászólás erről a nyamvadt játékról! hát nincs, csak a demo meg a fsszopás megy itt:S
ímíg nem jön ki addig légyszives neírjatok már baromságokat:( nem téged akratalak lecseszni,csak aki a héten mégegyszer demót emleget kapja be az összes faszom!:P
bírjátokki azt a pár napot!
kérem a büntipontomat! :D -
#6232 A le és feltöltők számát elnézve, szerintem igen (legalább is remélem). ;)
Thx. -
#6231 na fejezzétek már be...nyugi nyugi, csak azt tudom mondani türelem rózsát terem:) -
romanpierse #6230 DURR, 3 büntetőpont -
#6228 lol noob -
#6226 elmész az UG topicba és utánanézel
nem itt offolsz -
babetta80 #6223 Köszönöm -
#6222 az MW és UG ütközésére használd ezt :
másold ki a telepített mappából valahova a speed.exe-t, az eredetit pedig töröld le! ezek után feltelepíted amit akarsz (UG v. MW), telepítés után pedig visszahelyezed az előzőleg kimásolt speed.exe-t az eredeti helyére! játékindításkor már nem fog ütközni, ez a hiba csak telepítéskor lép fel.
kb ennyi. -
#6221 Ezek!!!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!http://rapidshare.de/files/32704089/NFS_Carbon_Demo.CPR.rar -
tmisi #6220 babetta80:
Sajnos az UG1 és a MW nekem is ütköztek. Az UG1-et pedig azé kellett letörölnöm és félbehagynom mert a MW nem ment fel, és tesóm utóbbiért meg volt őrülve (csak ezé az 1 részért, de a rendőrökkel meggyűlét a baja, hehe). A telepítéskor állandóan az UG CD-jét kérte. A gond az volt hogy az autorun program az UG-re hivatkozott, így nem indította el a MW telepítőjét. És persze a drága EA-nak a telepítőt az autorun-on kívül nem is lehet más módon elindítani (nincs setup.exe). Úgyhogy szopacs. Végigvittük a MW-ot, majd én meg az UG1-et azóta.
Szóval döntened kell, melyik maradjon.
Azt meg nem tudom miért nem törölhető a MW, próbáld meg az eauninstall.exe-t lefuttatni a CD-n vagy a játékkönyvtárban!
Egyébként az EA telepítői nem egy esetben okosztak már meglepetéseket nekem, az NBA 06 telepítőjénél a Harry Potter 4 képe jelent meg oldalt és abban az a legmeglepőbb, hogy nekem ez a game nincs is meg (és nem is volt fenn soha). -
#6219 ezek ?! -
#6218 [szin=red]PC Demo még NINCS!
Felesleges, semmitmondó, a játékhoz nem kapcsolható, valamint letöltéssel kapcsolatos hozzászólások törlésre kerülnek. Az elkövető személyt pedig azonnal 3 büntető ponttal gazdagodik, a következő hasonló megmozdulásra pedig AZONNALI KIZÁRÁSBAN részesül![szin=red]
Én nemtom de akkor ezek mik? És 1 haver ha minden igaz már le is grabbolta vhonnan a full-t, biztos beta... -
babetta80 #6217 Csőőő tudna valaki segíteni.Újra fel akarom rakni a NFSUG t de nem indul a MOST WANTED miatt amit nem tudok simán letörölni nem eredeti,rámegyek a programok törlése rákattintok az MW re de nem csinál semmit mit lehetne tenni. előre is kösz -
#6216 Need for Speed Carbon (Collector's Edition) EA Games 10/31/06 US
Need for Speed Carbon EA Games 10/31/06 US
Need for Speed Carbon EA Games 11/03/06 EU
Need for Speed Carbon (Collector's Edition) EA Games 11/03/06 EU
Need for Speed Carbon EA Games 11/09/06 AU
itt vannak az igazi megjelenések... -
#6215 rendben én csak jót akartam :) -
#6214 A PCguru infói hibásak, csak Németországban késik 1 hetet, mert olyan sokat kell legyártani, hogy nem készülnek el November 2-re..... azaz a hivatalos európai megjelenésre!
Ezt az nfsplanet.com-on is megtalálod... -
#6213 hehe megvettem ps2 is :) (mármint az U-t)
Aki tényleg nem tudja kivárni, hogy kijöjjön kezdje el megint végigjátszani :) Az utolsó rész ami arcade jellegű volt...
Ja remény: a MW-ban nem tudtam megtenni 2 kanyart freerun-ban anélkül, hogy ne ragadt volna rám a kék... szal remélem szabadon(vagy szabadabban)grasszálhatok, mint mondjuk az U2-ben
Mert mit ér az, a nélkül hogy az übermegaszuper feltuningolt verdát nem nyomathatom 380 km/h-ig, (vagy a felé) mert a fakabát letapos 400-zal és nekem jön... nem tom ki hogy van vele de ez idegelt egy kicsit -
#6212 Eredetileg ez év november 2-án lett volna elérhető az újabb versenyszimulátor, ám de következzék a borzasztó információ: késik. Öt kemény napot. Egyes híresztelések azt terjesztették, hogy csak hármat, de pontos és hivatalos forrásból tudjuk, felesleges marakodni azon mennyit késik, vagy mikor jelenik meg, a dátum 2006.11.09. és punktum. Hozzá kell tenni, az hogy miért késik a sokak által várt folytatás, ismeretlen. Minden esetre nem megengedett a búslakodás, addig simán elővehetjük az egyik régebbi részt, és feleleveníthetjük a régi szép időket. Én a Need for Speed Underground-ot tudom javasolni.
forrás: pcguru.hu -
#6211 Te komolyan hülye vagy?
2 hozzászólással előbb lett leírva!
"ősszel a játék megjelenéséhez és október legvégén" -
#6210 írhatjuk, csak hazugság lesz :c -
Daveee #6209 remélem holnap iyenkor már irhatjuk hogy fasza a demo :D -
#6208 fasza, akkor emiatt sem kell izgulni még 2 hétig! :\ -
#6207 Jaja...
Tegnap ezt írták:
- "PC Demo: The demo is almost ready for release. There is no exact date given yet, but it'll be close to game ship"
Ma meg ezt:
- "Regarding the PC demo we don't have anything new, just that it'll be released at the latest end of October"
Tehát: közel a játék megjelenéséhez és október legvégén.. Én azért optimistább vagyok.
(Forrás: nfsplanet.com) -
#6206 köszi :) -
#6205 Bant még nem, de a szabályzatnak megfelelően az első 3 pontot kapta. Nem viccként van fent a piros alapon fehér szöveg. -
romanpierse #6204 Regarding the PC demo we don't have anything new, just that it'll be released at the latest end of October.Ezek szerint október végén lesz demó?
Forrás:nfsplanet.com -
kis kocka #6203 a hivataloson lesz fent úgyis legelőször úgyhogy szerintem azt kéne nézni és nem ide spamelni folyamat PONT -
#6202 ebbe az szigorba az lesz a legjobb ha téyleg lesz nem fogja senki elhini :):) -
Code92 #6201 csodálkozni én sem csodálkozom ezek már nyálladzanak minden képre is és áradoznak a demó torrent címeiről amiből min1-ik fake szal.... -
#6200 Mintha vkik itt az mondogatták volna h ma lesz demó. Valahogy nem csodálkozok, hogy még nincsen :D