22516
FAQ | Mielőtt kérdeznél olvasd el!!!
NFS Carbon Garage Topik
Olvassátok a FAQ-t MINDEN infót megtaláltok ott!!!
Mindennemű warezzel kapcsolatos hozzászólás, kérdés tilos!
Ha warezolsz, intézd magad minden problémáját, vagy max kérdezz valakit PRIVÁT ÜZENETBEN.
Aki ezt nem érti meg elsőre, büntetőpontot kap. Aki másodikra sem, az bannolva lesz.
NE tegyétek fel ugyanazt a kérdést százszor!
Ott a FAQ vagy olvass vissza!
-
#6286 Ahogy nézegettem a videókat úgy látom ebben a nfs-ben nem lesz egyforma verda. A lökhárító minden részét mi formázzuk majd meg ugyan így van a felnivel a kasznival stbstb...:)
Azért az milyen márt hogy a fele banner fenyegetéssel van tele mert a sok hülye még így se látja a 'NINCS DEMO' feliratot... :D
-
#6285 Cogito Ergo Sum...
No comment tovább, mert megbüntet a gondolat rendörség...
-
#6284 Nah te maffioso alrege vagy?
Jössz itt osztani az észt és oltani? -
#6283 a lényegen nem változtat! :) -
Szabi1991 #6282 jah szolás , de nem írás.. xD -
Szabi1991 #6281 "Nagy piros betűkkel ki van írva"
sztem meg piros a háttér és fehérek a betűk... -
#6280 milliószor be volt írva már ez a link, csak lusta voltál visszaolvasni h beírták e már előtted... -
#6279 Legyen kiirva! Azt sajnálom aki ilyet kiir...
-
#6278 Nagy piros betűkkel ki van írva:
PC Demo még NINCS!
Felesleges, semmitmondó, a játékhoz nem kapcsolható, valamint letöltéssel kapcsolatos hozzászólások törlésre kerülnek. Az elkövető személyt pedig azonnal 3 büntető ponttal gazdagodik, a következő hasonló megmozdulásra pedig AZONNALI KIZÁRÁSBAN részesül!
-
#6277 nyugodtan osszák csak! Szolás szabadság van! nem?
Hát akkor... -
#6276 De de az half-life volt ez meg NFS az EA-től ami legjobban őrzi a játékait... -
#6275 de osztogassuk a büntiket...mert úgy látom nem szoknak le az emberek a tudatlanságról.. -
#6274 Half life 2 is kijött hány honappal előbb is? Hm......
Lett is botrány... Emléxik?
-
#6273 Hogy lenne már teljes verzió 1 hónappal a megjelenés előtt úgy, hogy még demo sem volt? -
Szabi1991 #6271 3 bünti pont... -
#6269 nem azzal van a baj h mi nem érthető, hanem ha eddig olvastál a játékról vagy néztél videót kiderül h az izom autókat lehet tuningolni! -
#6268 bocs, sztem elég érhető volt a kérdésem. -
#6267 Jajjaj te nagypon nemérted úgylátom az egészet... -
#6265 nincs semmi -
#6264 na akor most mivan van játék demo vagy teljes vagy most mivan!! -
#6263 -
Bankrupt #6262 Zsír, hogy beégett egy ismerősöm :D Azt mondja hogy torrentről már le töltötte a carbon demóját, aztán mikor kértem hogy mutassa, azt mondta hogy időkorlátos volt és végigjátszotta :D -
#6261 ne offoljatok! -
#6260 58000 az msi ... -
FLeK0 #6259 vegyél inkább egy olcsóbb gt-t 40 körül -
#6258 pá -
#6257 hy all sry hogy offolok de meg kell kérdeznem msi pcie nx7600gs 256mb szerintetek vegyem meg 35000 ft -
mikiking #6256 ja és nem lenne kérdeződés hamarabb ! jó 5let, de jó a logom ! honnan is van ?áá már nem emléxem XD -
#6255 más dolog, ami nem szorosan a játékhoz kapcsolódik, inkább SGhez és így ehez a totyikhoz is.
szal nekem vasárnap tűnt fel a dolog, lehet másnak hamarabb, de tuti van még olyan akinek egyáltalán nem.
lényege az, h bármekkora képet be lehet szúrni ... akár 3200X2400 méretet is ... az SG lekicsinyíti asszem 800X600ra, és kerettel látja el. az ilyen képekre ráklikk és 1 popup ablakban teljes méretben is nézhető. -
#6254 tudjátok mit... azt kéne kiírni, hogy 29. aztán kész, arra már biztos kinn lesz a demo:) -
#6253 bármi lehet, ezt az egy napot ki lehet bírni.. ha meg nem akkor marad 23-24 -
#6252 az október 17-et kár volt kirakni bannerba, az EA megmondta hogy csak október végén jön a demó.... -
#6251 Ez 2.8GBos PS2 demo tömörítve ps2 emu-val együtt -
#6250 szvsz most azok a kérdések jönnek, h valós e a dátum, honnan tudjátok, és ha valami miatt mégse lesz akkor jön megenn a hiszti. a hüjjeségnek nem lehet gátat szabni -
#6249 Az időpontot kitettem fejlécbe. Ha vki ennek ellenére is a demóról kérdez, az viselje a következményeit! -
Code92 #6248 hát jónak jó lennne... talán lesz is:D -
#6247 az jó lenne ha holnap -
#6246 wtf 17.én demo? -
#6245 holnap kiderül ;) -
Daveee #6244 anyira nem érdekel már :d oyan gyorsdan megy az idő hip hop és full, mellesleg énlesem szedema demot