Need For Speed: Carbon
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"If in doubt, flat out!\"
majd vki kell még hogy a FAQ-t tudja szekesztgetni/frissíteni és ha az kész van a FAQ is bekerül a fejlécbe!
de már oktober végén leeht szedni sztem warezrol!
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
AMD 3700+, 1GB DDR, Geforce 7600GST | A helyesírási hibákért a billentyűzetem a felelős. | d|O_o|b
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
psp--n a 29auto vagy mennyi az nagyon jo ahhozképest hogy mi votl az eddigi nfsekkel
és pc-n is jobbnaktûnik mint a most wanted
eddig csak az nfsu2õt vártam ennyire
\"If in doubt, flat out!\"
A menyországban jobb a klíma,de a pokolban több az ismerős.
De csak hang van :'(
HP Pavilon g6-1336sa AMD Quad Core A6-3420M 750GB Drive 8192MB DDR3 SDRAM
AMD 3700+, 1GB DDR, Geforce 7600GST | A helyesírási hibákért a billentyűzetem a felelős. | d|O_o|b
szarság van fiúk!
.: SUZUKI heart, GTi mind :.
\"Az élet életveszélyes. Eddig senki nem élte túl.\" \"Ne igyál, ha vezetsz, mert könnyen magadra öntheted!\" \"Az alkoholizmus nem más, mint örökös harc a másnaposság ellen\"
meg nem is kötelezõ rátenni szal nem nagy dolog...
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
node hála érte...
u dont have to listen anybody else but me
Bekarikáztam pár dolgot
Itt
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!