Need For Speed: Carbon

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

matyi08
egyáltalán nem mindegyik játékot lehet elõbb szedni warezról, sokkal kevesebbet lehet megjelenés eéõtt, mint sem.

maffioso
asszemtudnék csinállni norm faq-t de nem tudnám frissiteni mert dave örömére(hamég mindig pikkelrám) megszûnik a netem félévig szal addig nemis nan fook irni

\"If in doubt, flat out!\"

SLICK
tudom azért vagyok, hogy ez ellen tegyek 😊

majd vki kell még hogy a FAQ-t tudja szekesztgetni/frissíteni és ha az kész van a FAQ is bekerül a fejlécbe!

oké, e arra készülhecc hogy ha emgjelenik csak 500-1000 hsz csak warezrol fog szolni!

SLICK
a Most Wantednél is késés volt, warezon szintén... de ne spammeljünk tovább, warez meg fõleg ne legyen

deeee számit! 😄
de már oktober végén leeht szedni sztem warezrol!

SLICK
az a pár nap nem számít, MW is ott körül jelent meg :o

reménytelen
Jó, én a Pcdome shopról szedtem, mert a hivatalos oldalon Coming soon van.
inkább... 2006.november 1-2

reménytelen
2006.11.10.
littleNorbi
Megjelenés idõpontja???

JGTC
nem rossz tényleg elég durva bár a két favoritom sehol a 106 meg a punto <#shakehead>

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

Sawyer 01
Már ez is jó lista 😊

AMD 3700+, 1GB DDR, Geforce 7600GST | A helyesírási hibákért a billentyűzetem a felelős. | d|O_o|b

JGTC
kösszi

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

DJ Skyline
#2291,de nem hivatalos még tudtommal! képekrõl,videókról összehalászott autók! meg pár kocsi amit bejelentett az EA (asszem)

JGTC
Helo.Most látom h van ennek is topikja, valami autólista van már vagy még nem lehet tudni h mik lesznek benne? ty

12346
jaj-.-

SLICK
eddig videókban úgy láttam, hoyg az elsõ kerékkel együtt változik a többi is, de ez nem lesz olyan valóság alapú játék, meg nem is annak készül h teljes valóságot adjon vissza :|

Szerintetek külön lehet majd a hátsó és az elsõ kerekeket tuningolni?Az igazi muscle autókon nem egyformák a kerekek.

maffioso
szerintem meg abszolut nem
psp--n a 29auto vagy mennyi az nagyon jo ahhozképest hogy mi votl az eddigi nfsekkel
és pc-n is jobbnaktûnik mint a most wanted
eddig csak az nfsu2õt vártam ennyire

\"If in doubt, flat out!\"

DJ Skyline
az nem jelenti azt,hogy a PC-s verzióban is lesz! :|
kiderül majd

KapuBen
PSP videóba látszik hogy van!és a csapattal kell ellenük megbirkózni!

LAMBORGHINI THE BEST CAR

DJ Skyline
elvileg igen,de még nem voltak láthatóak képen,vagy videón! ha lesz,akkor meg nem lesz akkora szerepük mint az MW-ben!

constantin
Egy egyszerû kérdésem lenne mindenkihez.Lesznek rendõrök a carbonban?Aki tudja a választ az írja le legyen szives.

A menyországban jobb a klíma,de a pokolban több az ismerős.

12346
jajj..😊 ez nfs.

SLICK
még az a szerencse, mert jó pár járgányt hiányolok <#hehe>

DJ Skyline
lehet szar a kodeked! szedd le a legújabb DivX-et,tedd fel a lejátszót is,meg a kodek pakkot is,és pórba!

DJ Skyline
tök jó,hogy még nincs is végleges,HIVATALOS autó lista! 😊

nálam is csak hang :S pedig menyitja a winamp akkora méretbe ahogy kéen,cs ak nincs kép!

Media Player játsza 😊
De csak hang van :'(

énse tom lejácani

Imrusssss
segítség!!! nem tudom lejátszani a videót pedig meg szeretném nézni!!!!!!!!!

HP Pavilon g6-1336sa AMD Quad Core A6-3420M 750GB Drive 8192MB DDR3 SDRAM

Sawyer 01
Az jó.

AMD 3700+, 1GB DDR, Geforce 7600GST | A helyesírási hibákért a billentyűzetem a felelős. | d|O_o|b

See What can be done to a Gallardo with AutoSculpt system by clickinghere

SLICK
igen tudom... 50 autó lesz kb.

és még ez nem minden!

SLICK
ha kicsit vissza olvasol, meglátod hogy már 37 autó benne lesz a Carbonban

Tomsteel
ez a PSP-s verzió, remélem a PC-sen több autó lesz!!

.: SUZUKI heart, GTi mind :.

Tomsteel
29 kocsi lesz a játékban, ennyit errõl, egyedül az autók tuningolási lehetõsége miatt érdekel a játék, egyébként ugyanolyan lesz mint a többi nfs, szerintem hülye az aki erre pénzt fog pazarolni. (most wantednál is ez volt, írétek fût fát, aztán kaptunk egy szép grafikával rendelkezõ hányadékot)

szarság van fiúk!

.: SUZUKI heart, GTi mind :.

SiteDisagner
De Pagani Zondával csuszkálni a hegyekröl lefelé??:S:S:S:S Ez tök aggaszt.

\"Az élet életveszélyes. Eddig senki nem élte túl.\" \"Ne igyál, ha vezetsz, mert könnyen magadra öntheted!\" \"Az alkoholizmus nem más, mint örökös harc a másnaposság ellen\"

NEOreg3
szvsz csak a külsõt lehet majd tuningolni, a motort, felfüggesztést stb.-t nem

meg nem is kötelezõ rátenni szal nem nagy dolog...

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

acsati
ja ezt nem tom minek bele ilyen auto...
VRSDM
pff csak aztnemértem mit akarunk tune-olni egy alapbol is 330 környékén poroszkáló paripára...

node hála érte...

u dont have to listen anybody else but me

SNAKE01
pfff...jó kérés!a gamestar oldaláról húztam le még valamikor,úgyhogy nem tudom most így hirtelen melyik az.de majd utána nézek!

Sland
Egyik HD videó végén láttam valamit ami utal arra hogy lesz pagani és koenigsegg.
Bekarikáztam pár dolgot

Itt

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

DJ Skyline
linket! 😊

SNAKE01
de van neon az egyik ingame videóban egy sárga lamborghini alatt.csak a neon színe is sárga és azért nehéz kivenni... 😊

SiteDisagner
A legelsö videon látszik pedig..😊) Bar az csak animáció..

\"Az élet életveszélyes. Eddig senki nem élte túl.\" \"Ne igyál, ha vezetsz, mert könnyen magadra öntheted!\" \"Az alkoholizmus nem más, mint örökös harc a másnaposság ellen\"