22516
10634785601162328892.gif

FAQ | Mielőtt kérdeznél olvasd el!!!

NFS Carbon Garage Topik

Olvassátok a FAQ-t MINDEN infót megtaláltok ott!!!

Mindennemű warezzel kapcsolatos hozzászólás, kérdés tilos!

Ha warezolsz, intézd magad minden problémáját, vagy max kérdezz valakit PRIVÁT ÜZENETBEN.
Aki ezt nem érti meg elsőre, büntetőpontot kap. Aki másodikra sem, az bannolva lesz.
NE tegyétek fel ugyanazt a kérdést százszor!
Ott a FAQ vagy olvass vissza!

• Daveee
    az a buzi zerocool a vigyorgo bamba fejével megkérdezhetné hogy mikor elsz demo, emrt álitom mostis a caarbont bassza, mi meg itt nyűglüdünk egy szaros demoért, amibe 3 pálya 3 auto van,
  • GabriSanyi
    ma sztem nem lessz demó......holnap meglássuk de adok neki 25%-ot hogy kijön holnap.......
  • gduck
    A Battlefield is délután jött ki (csak nem mindenki számára volt elérhető) teljesen publikus másnap reggelre lett!

A 23-24 egy internetpletyka, amit senki nem erősített meg... Hétfői napon eddig se volt gyakori EA demó... Én azért még reménykedek a holnapi napban, mert reálisnak tűnik...

Az EAsok mindig a PCsekkel b***nak ki!
  • Code92
    a gw az szar nfs a király de amáég nem jön addig nevelgetem a "jó" oroszlánomat fekete és fehér 2-ben
  • zsotesz
    Nem értem miért vergődtök ennyire, úgy beszéltek mintha nem tudnátok mással játsszani. Én is kíváncsi vagyok rá, de amíg nem lesz addig játsszok mással. Pl. Guild wars, most két hétig ingyenes (GS DVD).
  • Laceeka213
    adjál linket a gs hez
  • Code92
    hehe a képedből nézem hogy ha megkérdezném h. Iowában hány óra van akkor nem kérdeznél vissza h. az m,eg hol van?:D amúgy gxyorsabban húzzanak munkába hadd szedjem a demót
  • jakewyler
    GS cikket nézd+ ott írják többen is
  • DjDano
    Én megnéztem a hivatalos fórumot, de ott ilyen hírt/beírást nem találtam, linkeld be pontosan...
  • LeePí17
    szeretem mikor 1esek kombinálnak :)
  • Laceeka213
    jaaaaaaaaaaaa tényleg mert a bf 2142 is akkor jött !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Djemba
    gyerekek még csak 10:00 óra van nálunk majd szentem este 18:00 jön!!! 2 óra
  • kill3r21
    ugy va irva h unofficial pc demo :D
  • FOXX supreme
    csipkedjék magukat..:D
  • FOXX supreme
    Én asszem az MW demóját a hivatalos EA-ftpről szedtem...
  • Evogordon
    Na akkor most mennek az EA-és emberkék dolgozni és nemsokára feldobják netre :D
  • Barney Tech
    Canadában most van reggel most mentek sztem az emberek munkába : )
    Torontoban és Montreálban Ottavában most van reggel 9 ora,ugyhogy még bőven van remény.
  • Evogordon
    Hát igen...
    Majd warezra teszik ii nem,?? Fel tudnak egy páran b/-*szni ilyen hülyeségekkel. Meg hogy már kint van a teljes torrenten én már szedem szerintem jó.. ***átok *a**át!
  • Gerbill
    Szerintem teljesen biztosak lehettek benne, hogy nem torrenten fog megjelenni egy játék hivatalos demoja.
  • kill3r21
    torrenten van már 760 megás carbon demo be van passwordozva azért nem töltöm de seedelik redesen...de akkor máshol is kée lenie szal fake
  • Code92
    majd ha kijön lesz mirőél beszélni addig meg mindek vitázunk?!:D
  • DJ Skyline
    szerintem meg hagyagolhatnánk a találgatásokat, hogy hanyadikán hány óra hány perckor fog kijönni a demo, és a full!
  • Gerbill
    "Figyelem! Ez a hír nagyon könnyen kacsának bizonyulhat! Ugyanis azt repesgetik netszerte, hogy a Need for Speed Carbon demó változata a következő napokban fog érkezni, egészen pontosan hétfőn, vagy kedden. A közelgő R6: Vegas demó, aztán esetleg még ez is befutó lehet... szép lezárása lenne egy hosszú hétvégének, annyi szent :)"
    Playware
  • DJ Skyline
    ott is kitalálnak minden hülyeséget!
  • tom235
    jav.: szerintem
  • tom235
    sterintem nem lesz demo holnap, holnapután se, 27.-én se.
  • kill3r21
    hadd ne modjam el a véleményemet......
  • jakewyler
    Legújjab hírek szerint 27. DEMO(hivatalos honlapon fórumba van írva)
  • kill3r21
    az az idegesitö h már minden platforra va demo csak nekük nincs
  • FOXX supreme
    hát azoknak....:D de engem nem érdekelnek a 12 éves gyerekek, akik a zsebpénzüket erre a játékra gyüjtik...szal demót!:D
  • reaper4
    de üzletileg nem célszerűbb kiadni előbb? akár 1 hónappal pl
  • ProGabe #7553
    de a demo nem azért van hogy elüsd vele az idődet,hanem azért,hogy akik MEGVESZIK(nem,én nem,sz.rt nem veszek) azok kipróbálhassák,tehát egy demonak akkor is van létjogosultsága,ha a teljesen után mondjuk 1 hónappal jön ki
  • Laceeka213
    akkor okt 31 tök az az 1 nap :@
  • DJ Skyline
    miről beszélsz te? USA-ban Okt 31 a megjelenés, és Németországban csúszott Nov. 9-re!
  • Laceeka213
    amerikába nov 1 !!!!!!!!!!!!!!!!! és a demot az amerikai megjelenéshez igazítják... szép is lenne hogyha nov elsején jönne ki az demo meg a full is !!!!!!!!!
  • Djemba
    nov.10 jön ki és ma csa okt. 23 van 17 nap a demo még ráér egy hét múlva is
  • Kandurex
    De veszélyes pofák járnak ide, pont kérem, hogy hagyjátok abba az off -ot, erre mi a rákövetkező hozzáböffenés?!
  • kill3r21
    Off
    hi valaki megtudná adni anak a német oldalnak a linkjét ami ojan mint az
    nforce?
    On
  • Kandurex
    Óvatosabban az off -al, spam -el, teljesen szétesett már a fórum.
  • sTk01
    JAH ÉS BOCSÁNAT AZ OFF MIATT