Need For Speed: Carbon

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CheAteR88
engem nemérdekel a zene mert jáccani szeretnék😊
hameg nagyon szar a zene akkormeg ottvan a winamp😊

\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)

CheAteR88
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
csak az én felbontásahomn hiányzik:'(

\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)

csabush
Hi all!

régóta olvasom a fórumot, és rákellett jönnöm h minden fórumba van egy "segg", itt jelen esetben a daveee az, de mind1... nem tudom minek kell mindenkit lefikázni aki kifejti a véleményét... neked úgylátszik az arcade jön be(gyanítom még nem toltá simet😛)... én is várom ezt a gémet, remélem sokminden jobb lesz mint MW-be mert az nagyon szutyok volt, de szilajnak igaza volt, ami ebbe van az k*rvára nem drift... csak egy vicces játékmód😊 Úgyhogy asszem errõle ennyit, a zenérõl meg annyit h izlések és pofonok

DJ Skyline
te kevered a dolgokat nagyon! Yonder nem rapper, és nem írható egy lapra fiftivel,mert 2 különbözõ stílus!

részemrõl is befejezve az ének óra

OrioN the S
Jaj ,de buta vagy 😞

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

Akit érdekel a Dave's internetes magazin (ingyenes) októberi számában a teljes Need for Speed trilógiáról írnak 2 oldalas cikket.

Meg lehet rendelni a www.daves.hu címen.
Betriebssystem: Windows XP Service Pack 2
(nur 32-bit Version), Windows 2000 Service Pack 4

CPU: 1.7 GHz oder schneller
Ram: 1GB
Laufwerk: 8x oder schnelleres DVD Laufwerk
Festplattenspeicher: 3 GB oder mehr

Video: DirectX 9.0c kompatibel
Sound: DirectX 9.0c kompatibel

Steuerung: Tastatur, Maus, oder USB Lenkrad / Dual Analog Gamepad
Grafikkarte mit 64 MB oder mehr Speicher und einem dieser Chipsets:

NVIDIA: GeForce4 Ti-4200, GeForce4 Ti-4400, GeForce4 Ti-4600, GeForce4 Ti-4800, GeForce FX Series, GeForce 6200, GeForce 6600, GeForce 6800, GeForce 7300, GeForce 7600, GeForce 7800, GeForce 7900

ATI: Radeon 8500, Radeon 9000, Radeon 9100, Radeon 9200, Radeon 9500, Radeon 9550, Radeon 9600, Radeon 9700, Radeon 9800, Radeon X300, Radeon X550, Radeon X600, Radeon X700, Radeon X800, Radeon X850, Radeon X1300, Radeon X1600, Radeon X1800, Radeon X1900

Empfohlene Auflösungen:
640x480 / 800x600 / 1024x768 / 1280x1024 / 1600x1200

***Bemerkung: Laptop. Versionen dieser Chipsets können funktionieren, werden aber nicht offiziell unterstützt. NVIDIA GeForce MX-Serie nicht unterstützt.

kovecses
Na most aztán már elég legyen ... vegyétek már észre hogy mindenki másmilyen zenét szeret...maradjatok kusba és várjátok türelmesen a carbont...mi is azt tesszük...

Töltsd le, teszteld és ha tetszik vedd meg és támogasd ezzel a készítőket!

meghalgattam azt a számot ami benne lesz a carbonba, és rakat szar, 50 tõl nem hiszem hogy jobbat énekelne, mert sztem freestylba ugy leverné azt a yonder kicsodát, hogy többet kisem merne állni énekelni.....

DJ Skyline
elmagyaráztam neked tegnap,hogy attól mert valaki nem olyan híres mint a te fiftájod,attól még játszhat jó zenét,sõt jobbat is!

nemvok alulmûvelt, cska nem halgatok se nevû embereket

12346
yondert is már felfedezték botsi^^ csak ugye külföldön jobban eladható õ is, így itthon te csak azért nem tudhatsz róla kb semmit, mert zeneileg (is) alulmûvelt vagy htx^^

no, asszem újabb 1 hétig megin nem nézek ide talán😄

SLICK
Daveee, mostmár fejezd be! K*rvára elegem van h visszaírod ugyanazt a hülyeséget!

drdrehun
LOL gyerekek! De szívesen elolvasnám a 3519-20-as hsz-eket is! <#nyes>

Állj le plz.

tudna valaki mondani arrol valamit hogy mi a hardver követelménye?

NFS Formula Drift versenybõl egy kép

háttérben a Carbon logója 😊

kovecses
Mi ez itt? Óvoda vagy fórum? <#violent>

Töltsd le, teszteld és ha tetszik vedd meg és támogasd ezzel a készítőket!

Ki ovodáskodott? Max daveee.

Barney Tech
Pffffffffff már kezdtem örülni hogy 50új hsz.!
Pfff közben itt ovodáskodtok.

Még fel kell nõnie, addíg türelmesen kell várnunk.

SZilaJMaGGoT
Érdekes elõbb te szóltál be nekem... XDDD

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

Ne írj butaságokat, és nem fognak beszólni.

rittik - rittig
türhöztetn - tûrtõztetni

SNAKE01
szánalmas vagy! -.-

Jól beszélsz, de én nem vagyok ilyen típus, nem szoktam csúnyán beszélni, így nem írtam semmit.

akkor jo 😄

az ea fórumára az van írva hogy ezen a héten jõn 😛

álitolag jövöhéten jön

a béta azt jelenti hogy kiprobálhato verzio, tegyük fel hogy ez PSP re jöttvolna ki, te jáccol vele, beirod hude kalapszar, PC meg PS2 ég és föld, PC 10xer elhadja PS2-t, annyit tok mondani rolad, hogy keressél egy auto szerelõben egy aknát és ájjá oda rá!
Na többet neked nem irok, byeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

jõhetne már a III.autólista <#lookaround>

én nem szitkozok, csak megmondom a frankot......
mert ezzel sokaktol elveszi a kedvet, hogy õ má jácot vele és szte szar.....

SZilaJMaGGoT
Nem értem h nem tudsz kulturált ember módjára társalogni..
1. A logóm miatt kurvára nem égtem, ha nagyon akarod bármikor vissza rakom, csak ideje volt újítani...
2. Elég tájékozatlan vagy, a beta nem azt jelenti h nemjó... XD csak nem végleges.. De az alapvetõ dolgok benne voltak, és nekem nem teccik... Ezt is tiszteletben kellene tartani...
3. Engem is idegesít a te hülyeséged, mégse szidkozódok, stb... Ha nem érdekel, mondom nem kell válaszoni, fõleg ha ilyen tahó vagy...
4. Akkor jövök ide amikor akarok, ugyanúgy ahogyan te is...
5. Téma lezárva mer veled nem lehet értelmesen beszélgetni...

SLICK
de ha te is csak szitkozódsz meg felesleges hüyleségeket írsz akkor neked sem kell idejönnöd!

látom levetted logod hogy ne égj 😄 figyej elhieted hogy nem éredkelsz, scakmár idegesit a hüyeséged, hogy mer ps 2 n, ami alapbool már nem oyan jo grafikai megjelenités céljábol, és mellesleg az amit te kiprobáltál az egy BÉTA volt, szval alapbol nemjó, de te már az egész gamet leszarozod, fos , szartse ér, akkor en gyere ide!

SLICK
nem beszélve arról, hogy NFS-ekben vannak olyan elõadók is akik nem olyan népszerûek mint 50 Cent vagy bárki más... és érdekes mégis jó zenét csinál
vki nem attól sztár h minden nap benne van az újságokban...

na innentõl ne OFF-oljunk

DJ Skyline
nem,ezt jelenti röviden és tömören:
az EA megerõsítette a hírt,hogy ez kacsa, és nem készül NFS Island nevû játék!
érdekes,hogy milyen hiszékenyek tudnak lenni az emberek

ez van ott ha jól értelmezem

SZilaJMaGGoT
Ha nem érdekel a véleményem akkor ne olvasd, és ne gay-ezz mer én se szidtalak te g3ci!!! Nem vok buta, és ne okoskodj nekem... Leírtam a k*rva véleményemet, ahogy mindenki más... Az enyém is csak egy olyan vélemény mint az h fúde király a játék meg ilyesmi... És mégegyszer elmondanám, h ha nem érdekel akkor ne válaszolj rá, és fõleg ne szidkozódj, mer én se mondtam eddig egy rossz szót se rólad..

az "itt"-ek a faqban nem jok ^^

lol de birnám ha a carbon jövö novemberbe jelenne emg, oszt most novemberbe meg ez az Islandos 😄

vagy talált egy hamis hírt hogy a THe Islandot készítik... vagy ilyesmi nem vágom 😄

és kiderûl hogy a hamis hír a Carbon név 😊 és The Island lesz a neve 😄

"As expected Electronic Arts dropped us a note that this was a fake report and there is no such thing as NFS: The Island.
Interesting how credulous people can be 😊"
"Az electroinc arts adott egy hamis hírt" mit nem tom...

valószinû hogy minnél látványosabban tudjanak menni vele a GC-n😊

ha anynira jo lenne, nem gondolod hogy vki felfedezte volna?
50 se volt senki, eminem felfedezte mer látta hogy tud, és nézd meg hogy most miyen élete van, spooky gay- nem érdekel a te véleményed, énis jácottam vele, és látom 15 felett vagy, korodhoz képest elég buta, GC-n ugyebár aki kiprobálta, X360 on nyomták, PS2rõl szosem volt!, nah mmost képzeld össze hogy az x360 menyivel job mint a PS2? 5x 6x na akkor szorozd meg ajátékot minõségileg 5x 6x és megkapod miyen lesz x360-n

akkor a "Hupikék tõrpikék" neked jó ?
(sry nem vagyok othon az 5-éveseknek szolo zenében)

SZilaJMaGGoT
Akko a fizikát is lebutították?? 😛

SZilaJMaGGoT
Ezzel egyetértek én is... Persze én hiphop témán kívül gondolom, mer ahoz nem értek... XD Attól h az 5 éves kisgyerek ismeri még nem lesz jó... XD

amugy a béta (kamu demo) szerint nem itélheted meg a játékot...
mert az nem demo ,csak egy lebutitott verzió amivel a gc-n játszottak...

DJ Skyline
na figyelj ide! azért mert valaki nem híres mint fiftáj és a dzsi junit,az nem egyenlõ azzal,hogy õk olyan bazi jó zenét nyomatnak! sokszor a híres emberek szarabb zenét nyomatnak mint a "névtelen fosok"...szóval a zenei tudás nem köthetõ híersséghez... tehát azért mert valaki nem híres,nincs benne a Bravo,IM,meg a Popcorn minden számában,az nem egyenlõ azzal,hogy totál fos zenét játszanak! ennyit errõl