22516
10634785601162328892.gif

FAQ | Mielőtt kérdeznél olvasd el!!!

NFS Carbon Garage Topik

Olvassátok a FAQ-t MINDEN infót megtaláltok ott!!!

Mindennemű warezzel kapcsolatos hozzászólás, kérdés tilos!

Ha warezolsz, intézd magad minden problémáját, vagy max kérdezz valakit PRIVÁT ÜZENETBEN.
Aki ezt nem érti meg elsőre, büntetőpontot kap. Aki másodikra sem, az bannolva lesz.
NE tegyétek fel ugyanazt a kérdést százszor!
Ott a FAQ vagy olvass vissza!

• Daveee
    drift :D
  • ProGabe #8923
    köszi,gyönyörűen jön,most éppen 427 peer van,lefogadom 20 perc és lesz vagy 1000 :)
  • Zeccc
    Gépigénnyel kapcsolatban:

A64 3000+ GEFORCE 6600GT 1024 RAM-mal próbáltam a játékot.

800x600 as felbontásban, amit engedett felhuztam.
    Akadás nélkül, jól futott! Sajnos még régebben volt olyan, hogy a NFS demo nem akadt de a teljes már elég rendesen. lehet ez lesz itt is..
  • Shortstop
  • Dodo55
    Én benne lennék a torrent dologban, de 64KB/s az uploadom, és hiába a torrent előnyei, a kezdő seedernek a fájl egész részét fel kell töltenie, és a 64K-s uploadommal eltartana egy ideig.

Ha lenne még 1-2 ember, akinek megvan, és együtt seedelnénk, akkor benne lennék.

Meg milyen trackeren legyen?
  • matyi08
    van egy torrent is már: itt
  • Sland
    Detto mint a ps2 demo. ugyan az minden benne
  • kigyi
    Torrent: http://test.showroom3.net/NFS_Carbon_Demo_EU%5B1%5D.zip.torrent
  • Vakeraka
    Hát annak aztán tényleg sok értelme van.
  • ProGabe #8915
    a DEMO LETÖLTHETŐ!-t ki kéne egészíteni arra,hogy mindegyik szerver halott,lassú,stb,majd ha lesz igazán normális linkelve lesz

természetesen mindezt a további warnok,banok elkerülése végett

(ne vedd magadra gergobaby,csak sok ilyen kérdés lesz még)
  • Zeccc
    [CENTER][hatalmas]NFS: CARBON DEMO PICTURES by ZECCC
  • Code92
    hát ezekből arra következtetek(biztos) hogy ugyanaz mint a ps2-es demó tehát máér leszednbi is fölös lenne neklem bírok várni még 2 napot:D
  • gduck
    TÜKRÖZÉSEK (folyamatosan frissül a lista)

Elméletileg 50 perec és lent van
  • FLeK0
    circuit: k*rva idegesítő hogy pofázik végig a kisbarátunk, kihívás a demo pályán nincs
    drift: elsőre volt kemény 10k pontom 2 kör alatt :D aztán pár próba után már jöttek a 100k körüli driftek, úgy élmény újra :)
    canyon: a zene nagyon jó (remélem nem csak 1 track lesz a fullban itt :| ), az egész nagyon hangulatos, de lehet hogy unalmas lesz hosszabb távon
    Grafikában nincs nagyobb előrelépés, ahhoz képest hogy a kép fele általában fekete nálam kb. MW szinten fut, de nincs gond vele. A menü sztem gyengébb mint az eddigiekben, de ez lehet hogy csak a demóban ilyen korlátolt. A hangeffektek viszont jobbak mindenhol.
    Ha tényleg csak mértékkel kell majd rendőrözni benne, akkor nálam nyert a game
  • gergobaby
    Sziasztok PLS mondjatok valami normális linket... Ahonnan normálisan lehet szedni Előre is THX
  • Sland
    Nem. pedig nem egy mai darab...

2.8GHz Intel + 1.5GB RAM + Sapphrie Radeon 9600XT
  • SLICK
    akik ott voltak más-más kategóriát választottak... azt számolja hányan választották az adott kategóriát
  • kigyi
    http://www.gamershell.com/download_16174.shtml

Még egy újabb Francia szerver.
  • SkYPeT
    Sland nem halt bele a géped?
  • Shortstop
    ha nem is az ea-nek de valamelyik usernek pl. dodonak (neki megvan már ugye) felrakhatná valamelyik publikus torrentre (ahelyett hogy majom videót linkeli be meg tölti fel) hogy mindenki tudja segíteni a másikat (ami a torrent legnagyobb előnye), és seedbe beállhatna más is még...

no de mindegylófasz... bocs dodo
  • IStexI
    1 sztár vagy! Unatkozunk a letöltés közben... Nyomhacc 1et a kanyonról is az érdekelne! Hogyan loptad a videot?
  • Sland
    Lancer 1280x1024 Full Graf
    Lancer 1280x960 Full Graf

Chevy 1280x1024 Full Graf
    Chevy 1280x960 Full Graf

Lambo Rajt 1024x768 Max Graf
    Lambo Eleje 1024x768 Max Graf

3 választható pálya

Ennyi
  • ProGabe #8902
    mikor jut el a kiadók agyáig hogy ilyen dolgokat torrentre tegyenek fel!? biztos nem telik az íéjnek egy-két plusz szerverre trackernek...
  • Vakeraka
    Azt nem tudom hogy a hivatalos oldalon mi a régióknál az hogy hány százalék?
  • Dodo55
    Azt a qrva!
    Erre azért nem számítottam.
    Az előbb belinkelt videóm letöltéseit számolja a php script, amin keresztül a fájlt belinkeltem, kb 1 perce tettem be a linket, és már 26X letöltötték(legalábbis ennyiszer megkezdték a letöltést)

Szerk: már 34X. Vagy tényleg ennyire érdekel mindenkit a videóm, vagy pedig valakinek nem akar menni rendesen a letöltés, és reloadol egy csomószor :D
  • kigyi
    http://www.gamershell.com/download_16174.shtml

Itt még lehet próbálkozni nemrég raktak fel 4 új mirror-t folyamatosan raknak fel újabbakat!
  • csoola
    honnan szedjem? minden fullra leterhelt...
  • Shortstop
    állíts a karidon. nekem is ocsmány az U2 ha nem engedélyezek neki extra dolgokat

[b]torrentre kéne feldobni onnan mindenkinek jobb lenne
  • Dodo55
    Videó 1
  • Sland
    jah oké
  • kigyi
    Az MW demojanak is szar volt a grafja ha emléxel, szvsz nincs értelme emiatt fikázni.
  • Imremagdi
    azért ez durva. EA nem képes 1 hónappal az uj oprendszermegjelenése előtt egy vista kompatibilis gamét kihozni?
    Faxa. Fejlesztés one. Lámpa lekapcs, több tuningolási lehetőség = carbon
  • Sland
    Hát leszedtem és csalódtam. fel raktam max grafra, de olyat ocsmány hogy jaj :S

képek hamarosan
  • Shortstop
    ezt tudtuk anélkül is hogy kipróbálnánk
  • [Walaki]D`Lair
    650mega a demo??? UHH:| Azé' szedem :)
  • TothLaci
    Ha valakinek sikerült a 64 bites windows Vista RC2-n elindítani a programot, az írjon. Különben le is van írva, hogy nem támogatja hivatalosan a Vistát, de hiába futtatom adminisztrátor módba, semmi jó nem történik vele.
  • Dodo55
    Jó a link, de egyszerre sokan vagytok fenn a szerveren, nem volt kedvem tárhelyre felpakolni, ezért a saját szerveremen vannak a cuccok, de az XP-s IIS asszem csak 4 usert enged egyszerre.
  • Dodo55
    A képek között van egy kép, amin az indítás után megjelenő licenszelt zenék listája van.
  • gizmoplayer
    nem jó a link :(
  • VRSDM
    végre valalki