22516
FAQ | Mielőtt kérdeznél olvasd el!!!
NFS Carbon Garage Topik
Olvassátok a FAQ-t MINDEN infót megtaláltok ott!!!
Mindennemű warezzel kapcsolatos hozzászólás, kérdés tilos!
Ha warezolsz, intézd magad minden problémáját, vagy max kérdezz valakit PRIVÁT ÜZENETBEN.
Aki ezt nem érti meg elsőre, büntetőpontot kap. Aki másodikra sem, az bannolva lesz.
NE tegyétek fel ugyanazt a kérdést százszor!
Ott a FAQ vagy olvass vissza!
-
Daveee #9783 bazmeg enyire törelmetlen emebereket, minek???????
2-3 nap és FULL -
#9781 Alszatok kettőt és lehet tölteni a fullt. Abba benn lesz az összes autó, és nem alvázon fogsz menni.
-
#9780 az a baj ,h nincs alváz tuning :D -
#9779 :DDDDDDDDDDDDDDDDD -
kozmiviktor #9778 én is azon gondolkodok :p
-
#9777 nem lehet vhogy más autókat belecsalni? csakmer a cars-ban van még pár kocsi. én egyszerűen felülírtam a cuccot ,de csak annyi lett az eredmény, h alvázon mentem :) -
Richard90 #9776 szerintem jó kis játék lesz :)
sajna még nincs meg a jó gép (szervízben van már három hete :@@@) és a mostani gépen (9200se, 1.3 amd; 512sdram) minden minimumi, csak a kocsi grafikája fullon, elég tűrhetően megy :) -
#9775 pontosabban 516.100 -
#9774 töktelen xxDDD...én ma 512.000 et csináltam driftben:) -
Daveee #9773 de töktelen vagy -
Code92 #9772 ha most a "photoshop munkák" topicban lennénk akkor gratulálnék a szép képéert és hozzátenném h. én a másik irányból nyomattam volna rá a wind-et vagy ha magyar a ps-ed akkor a stílizált szelet amúgy az a pillanat megállítás a játéákban majd érdelkes lesz kibáncsi leszek rá -
#9771 Na szántam rá 10 percet, ez arra elég volt, hogy eldöntsem a fullt nem fogom kipróbálni, nem vagyok oda a kocsis progikért de a MW az azért tetszett, még az első underground is ok volt (Na jó a need 1 mindent üt) de ez hát ez egy vicc, a sebességgel nem volt gondom, de a játék hááááát, ha legalább törhető lenne a kocsi de még az sem. Na mindegy. Ettől a pár gondoloattól többet nem is érdemel ez a játék. -
#9770 a grafika az nem gond még nagyon de amugy nem a legjobb.... -
#9769 A FULLban majd meg lehet állítani és kiválasztva a megfelelő szöget csicsa képeket készíthetünk -
#9767 hát akkor ne játsz vele ^^ -
szaharin #9766 Huh en sokkal jobbra szamitottam, es maxon sem olyan szep mint amiket a szep kepeken bemutatnak:) nekem nemteccik.. -
leipsig #9765 -
Új saját készítésű carbon logo.:D -
#9763 driftesek menjetek versenyezzetek! :) -
leipsig #9762 báze hogy még mindig nem tudák megcsinálni azt hogy mozogjon a csávesz keze kormányzásnál... tom apróság de akkoris... ennél kisebb szintű gémekben is megoldották már. -
#9761 Hála az Istennek teljes grafikai beállitásoknál gyönyőrüen fut.Az MW nálam összevissza akadt..Ami tetszik a játékba a tuningolás,és hogy simán fut!:D
A Driftelést meg vlmi iszonyú módon elk*rták.Bár megszokás kérdése..
-
Xvitamin #9760 Canyon Duel:
-
#9759 -
Igyekszik az ember :) -
preti96 #9757 a videokon november 1-ét mutat -
#9756 Video card with 64 MB or more memory and one of these chipsets is required: NVIDIA GeForce3 / NVIDIA GeForce4 (Ti series only) and ATI Radeon 8500 or higher.
Az MX440 az gondolom nem a Ti sorozat, szal szvsz új vidkaresz kéne -
Szabi1991 #9755 ez nagyon kevés... -
#9754 igen az Underground 2-ben is volt hegyen csúszkálás -.- -
#9753 na skacok 190 ezer a drift pályán...:)
-
#9752 jo grafikálya van ,de szerintem tul sok a csillogás az auton
nekem minden full-on 1024x768-ban tök jol fut,de az irányitás katasztrofa,ugy csuszik mintha jégen menne
nekem megvan a ps2-es demo is ,de abba sokkal könnyebb irányitani -
Xvitamin #9751 Szóval hogy a játékról is essen szó...
Ez a csapattársos verseny azért nem is olyan rossz dolog,sőt mondhatom,hogy nagy újítás és kezdem élvezni és továbbgondolva ezt a dolgot,újabb távlatokat nyit.Jól el lehet azzal szórakozni és nem kevés segítség az,amikor az "Activate Crew Member" gombot megnyomva egy társad az előtted vagy mögötted haladó ellen kocsiját letúrja vagy blokkolja az úton.Sajnos a pálya rövidsége miatt hamar megunható a dolog.Egy 8 személyes multiplayer során a csapatos csapatás mindenképp nagy flash lehet/lenne (lásd Crashday)! -
#9750 lesz külön canyon drift meg canyon duel is? -
-
#9747 Nem lehet a demóban. -
#9746 hol lehet szint változtatni ? -
#9745 Hy all!
Nagyan jó lett szerintem a demó és a teljes játék is jó lesz! Kisebb az igénye is valamivel mint a NFS: Most Wanted-nek. De nekem a grafikája is jó. A Drift is nagyon tetszik. A Canyon Duel is jó és remélem a Canyon Drift is jó lesz. Na ennyit a játékról majd irok ha kijön a full.
Bye all! -
Szabi1991 #9744 Yonderboi - People Always Talk About the Weather -
#9743 faszas lett a jatek.. nekem fekszik :) -
leipsig #9742 ja sorry -
#9740 uhh :D
ezt már ezer éve kitárgyaltuk :D emlékszem fikázódás is ment miatta...
Yonderboi vs. Niga repp :D