22516
FAQ | Mielőtt kérdeznél olvasd el!!!
NFS Carbon Garage Topik
Olvassátok a FAQ-t MINDEN infót megtaláltok ott!!!
Mindennemű warezzel kapcsolatos hozzászólás, kérdés tilos!
Ha warezolsz, intézd magad minden problémáját, vagy max kérdezz valakit PRIVÁT ÜZENETBEN.
Aki ezt nem érti meg elsőre, büntetőpontot kap. Aki másodikra sem, az bannolva lesz.
NE tegyétek fel ugyanazt a kérdést százszor!
Ott a FAQ vagy olvass vissza!
-
liverpool123 #9823 jó egyeseknek -
#9822 fú bazzzzzzee! nálam k*rva jól megy a demo XXXXXXXXXXDDDDDDDDDDD
-
liverpool123 #9821 kb mennyi pénz ami a minimum carbon követelmény? -
Elmör #9820 Nincs mit. Persze a RAM, és az alaplap is fontos. -
liverpool123 #9819 kössz -
Elmör #9818 ITT egy link, nézz szét liverpool123! -
liverpool123 #9817 mennyyyyyyyyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii??????????????? áááá akko nem lesz carbon sajna -
#9816 50 :DDDD -
Elmör #9815 Természetesen 50000. Én örülnék a legjobban ha 5000 lenne, de sajna nem. -
liverpool123 #9814 5000? vagy 50000? vagy melyik éri meg jobban mer akko olyat kő vennem -
Elmör #9813 Attól függ melyik kártyát szeretnéd.
6600GT-k már egész elfogadható áron vannak. Én pl 7600 Gt-t néztem ki, na az 50 pénz körül van újonnan. -
audi001 #9812 vki adna egy pontos linket 6.9-es driverhez -
liverpool123 #9811 a p....a és tucc egy kurva jót olcson ajánlani? -
Elmör #9810 Driftet az Evo IX-el próbáld, az fogja a leginkább az utat, míg közben megy kilinccsel előre a kocsi és mint már írták, tényleg besegít a gép a kormányzásba, ezért sokszor nem is kell szinte irányt nyomni vagy legalábbis tényleg könnyebben veszi a kanyart. 200000 pont simán összejöhet fél óra gyakorlással.
A csapatmunkát már a demóban is ki lehet próbálni, remélem meg is tettétek, mert ha nem az élen vagytok akkor tényleg segít a csapattárs már ha tud. Megnyomtam a jobb CTRL-t és elkezdett valamit dumálni, aztán azt vettem észre, hogy lelassította valahogy az ellenfelet, mert közelebb kerültem hozzá. Persze utána bemondta az unalmast, végigért a csík, mint a nitronál vagy az időlassítónál. Szerintem ez pozitív dolog lesz. -
#9809 idióta???? a mw szebb volt a tdu szebb lesz szal... lehet ,h 10évvel ezelőtthöz képest faja a graf ,de az ember többet vár ennél! -
#9808 Új kő... -
liverpool123 #9807 esetleg lehet valamit rajta állitani hogy jobb legyen vagy egy új kő -
LeePí17 #9806 ne csodálkozz... -
liverpool123 #9805 Nividia Geforce 2 MX/MX 400 -
#9804 Nálam csak egy aprócska gond van: a Fraps nem jelzi ki ennél a játéknál az fps számot. Amúgy aki erre a játékra azt mondja, hogy csúnya, az egy idióta. Szerintem sokkal szebb a játék, ha Motion Blour-t kikapcsoljuk :P + talán még élethűbb is, hogy viszonylag lassú sebességnél még nem mosódik el a kép. Ha valaki nem vette volna még észre, a World detail-mél (vagy valami ilyesmi) nem a high a legmagasabb beállítás, hanem egyel tovább is van még, a maximum. Ez is megdobja a látványt. Viszonylag régen játszottam már a MW-el, de szerintem is talán egy picit az szebb volt, de ez is nagyon good. A driftnél egyesek nem tudom hogyan tudnak elérni olyan egetverő pontszámokat, még ha egész nap gyakorolnám is, nem jönne össze annyi szerintem. A zenék szintén jók lesznek, bár ezekből a demóban még nem sok volt, de hát általában az összes EA játéknál jó a zene. Ez a csapat-os játékmód nemtom milyen lesz majd, jelentősen függ majd a mesterséges intelligenciától a sikere, márpedig ha az gyenge lesz, akkor az egész csapatos dolgot megette a fene. A 3 féle autókategória szerencsére nagyon különbözik egymástól, így mindenki megtalálatja majd számára a neki megfelelőt. -
#9803 De izgalmas -
Elmör #9802 Sajátgép ikonra jobb klik, majd tulajdonságok és hardver fül, ott lesz az eszközkezelő. -
liverpool123 #9801 ako most kidobott egy csoo mindent most mit nézzek -
#9800 Mondom: Start menü/Futtatás: beírod -> DXdiag ->ENTER
Amikor elindult átváltasz a képernyő fülre és elolvasod! -
liverpool123 #9799 és hol az az eszközkezelő most nem akarok csavarozni -
#9798 Start menü/Futtatás: DXdiag
Képernyő fül! -
Elmör #9797 Mondjuk leveszed a gépház oldalát és leolvasod a kártyáról vagy megnézed az eszközkezelőben. -
Elmör #9796 Én is a VGA-ra gondoltam rögtön. -
liverpool123 #9795 a faszt tuggya azt honnan tudom megkukucskálni? -
#9794 Milyen videókártyád van? Csak nem MX-es? -
#9793 milyen videókártyád van? -
Elmör #9792 Ami nagyon nem tetszett az az elmosódás, úgyhogy ki is kapcsoltam.
Ja, meg az intró, az valahogy nem kapta el a korábbi pörgést, mint ami volt az UG2-ben meg a MW-ban (versenyjelenetek, rendőrös üldözés) -
liverpool123 #9791 törölt hozzászólás -
liverpool123 #9790 OKS
-
#9789 törölt hozzászólás -
#9788 csak. pont ti beszéltek, akik tele spam-eltétek a topicot már hetek óta, h mikor lesz már demo? lol . ti nem bírtatok várni? -
liverpool123 #9787 ezt lessétek itt a bajom valaki lécci segiccsen -
Daveee #9786 nekemis tuner, mert az mind a 3 versenybe jol teljesitett, mert galalrdoval szar a drft -
Elmör #9785 Ugye nem ő volt a videón a demóban az RX-7-el?
Mert ha igen, akkor nálam Kenji máshogy néz ki. LOL :)
A demót végre ki tudtam próbálni, hááát vegyes érzelmek. Bár ez még csak demó. Érdekes, hogy 15-ös monitoron 800x600-ban AA nélkül nem olyan csúnya, mint a MW volt (bár ott az AA-t be tudtam kapcsolni) mégis nagy a gépigénye. Medium beállításokkal is szaggatott néha a Circuitban. A drifttel nem volt gond, csak az a jelenség nálam is megvolt, ami Skynál is. A Canyon rész meg valahogy nem fogott meg igazán. Mentem először a Camaroval és nem tudtam végigvinni, állandóan szakadékot fogtam. Lamboval a drift nem ment, míg az Evo IX meg mindenben vitte a pálmát nálam, tehát elsőre sikerült minden vele. Driftben is 200000 alatt picivel, míg a Lamboval szenvedtem és alig tudtam 40000-et csinálni. Asszem a Tuner lesz az én kategóriám. :)
A tuningolási lehetőség tényleg tetszetős, ha sokféle felni, lökős...lesz akkor tényleg nem lesz szinte egyforma kocsi. Ez talán a legnagyobb dobása szerintem a Carbonnak. Most már csak egy erősebb gép kell és a full!
Ja és bocsi, hogy hosszú lettem! -
liverpool123 #9784 lécci valaki mongya meg milyen oldalrol tokk képet feltenni mr oriási baj van a játzékkal