22516
FAQ | Mielőtt kérdeznél olvasd el!!!
NFS Carbon Garage Topik
Olvassátok a FAQ-t MINDEN infót megtaláltok ott!!!
Mindennemű warezzel kapcsolatos hozzászólás, kérdés tilos!
Ha warezolsz, intézd magad minden problémáját, vagy max kérdezz valakit PRIVÁT ÜZENETBEN.
Aki ezt nem érti meg elsőre, büntetőpontot kap. Aki másodikra sem, az bannolva lesz.
NE tegyétek fel ugyanazt a kérdést százszor!
Ott a FAQ vagy olvass vissza!
-
kis kocka #10224 ez az az alagút ahova el lehet jutni, de tényleg egyből amint te irányítod az autót meg kell fordulni és padló
-
nokly #10223 jah azt tom csak amikor olvastam róla több segítséget írt a demóba meg csak egy van de lehet azé demo:d
-
nokly #10222 aha thx
meg még azt akaro megkérdezni , hogy nektek nem volt olyan , hogy amikor elindul a canyon race akkor valamikor nagyon gyorsan indult el valamikor meg csak 60-nal ez miért van?? -
Szabi1991 #10221 a circuit alatt nyomsz egy Jobb CTRL-t és a csapattársad kilőki azt aki előtted/mögötted van :) -
#10220 Nekem 1280*1024 minden maxon 50-60fps!
-
#10219 mindegyiknek az a dolga, hogy segítse, hogy nyerj. csak mindegyik máshogyan csinálja. egyik kilöki az ellenfeleidet, van egy, aki migő bemehetsz szélárnyékba, hogy gyorsabb legyél, valami rövidítéses is volt, a többit nem tudom. -
Lack #10218 Bowari, figyelhetnél egy kicsit, nem az autók sebességével van bajom, és nem is azzal hogy törik e a kerekük vagy nem. Hanem a 0 (NULLA) fizikával, oké hogy arcade és nem szimulátor, de azért lehetne a kocsiknak normális fizikája nem??? Teljesen irreálisan viselkednek a kocsik pl a MW-ban. Más: a motion blur pedig marhára felesleges csak lassítja a játékot, és még 300-as tempónál sem kellene hogy látszódjon, + úgy néz ki tóle a játék mint a mosott szar. -
nokly #10217 na jó ez értelmetlen ,-őket képzeljétek oda:D -
nokly #10216 amugy ugy érsz be az alagútba ha kézi fékkel kjanyarodsz ha lelassítassz meg toladgatzs akkor nem le a szélre azt egyből kanyar kézivel akkor biztos beérsz. amugy én se láttam az alagut végét
-
nokly #10215 valaki eltudná mondani hogy a csapattagoknak milyen szerepei vannak mert már olvastam egyszer csak elfelejtettem ugye van aki segít hogy nyerj meg mi van még?? -
#10214 Rendőr nincs a demóban...
Sőt a nitrózás se látszódik (aki nem hiszi: nyomja meg verseny közben az X billentyűt és kezdzen nitrózni.) -
#10213 nem tudom, de lehet vhol benéztem a dolgot...
ti láttatok rendőrt a demoban?
-
#10212 2xAA sztem elég, nincs észrevehető különbség ha nagyobbra veszed...
nekem 1280x1024 medium shader 17fps...
Esetleg próbáljad LOW SHADER és a registryben világosítani picit... -
Dj Toto #10211 1024*768, miden max + 2 szeres szürés, és csak a motion blur nincs bekapcsolva mert attol nem látok és zavar, config : a64 3500+, gainward 7600 GT, 1GB ram -
#10210 1280x1024-es full grafikai beállításon átlag FPS: 9
1280x1024-es medium Shader beállításon átlag FPS: 12
Ezt az értéket valamivel még növelni kéne :) -
#10209 Az a vicces, hogy 800x600ban mindent maxra pakolva, 4x AA-val úgy néz ki a gém mintha renderelték volna ;DDD -
#10208 Ebben a demóban 2 dolog határozza meg a sebességet:
- felbontás
- shader
A többit "bármire" állíthatod!
Nagy felbontás + Low Shader= Kisebb felbontás + High Shader! -
#10207 gondolkozz...:P -
#10206 Mióta van már!Olvass vissza -
#10205 Hy.Én visszakanyarodnék és reagálnék a #10114-es hsz-hoz,hogy olyan mintha gyorsvonatot vezetne.Nos nekem személy szerint elegem van abból,hogy azért
fikázzák egyesek az Nfs szériákat,mert nem törik ki a kereke az autónak meg hogy nagyon irreálisan gyorsan lehet hajtani meg ilyesmik.Sztem egy játéknak ez a lényege,nem 80al akarok benne menni és igenis adja vissza a sebességérzetet.Milyen lenne ha 60al mernék csak menni benne,mert félnék szétesik. -
#10202 Nekem GF6600GT van, minden full beállításon, kivéve a shader, de elfogadhatóan működik. De megnézem FRAPS-el. -
#10201 de, még demo! canyon duelben mikor indulsz lefele a stage 1-ben, akkor ha elindulsz visszafelé, akkor lesz egy alagút! -
Code92 #10200 boccs lehet h. hülye kérdés de milyen alagúthoz? vagy már nem a demóról témáztok? -
#10199 és az eddig NFS részekben ahol nappal volt (vagy lehetett állítani a napszakot), teszem azt NFS IV az legális versenyzés volt? :) a rendőrök is versenyeztek!? -
#10198 én megfordultam már többször is, de mindíg letelt az idő, mire elérnék az alagúzhoz -
#10197 Mondjuk az lehet az oka, hogy illegális autóversenyt éjjel tudsz csak rendezni^^ -
Torry #10196 Nagyon idegesítő ez az nfs motor.
Nálam: 3700+, 7600gt, 1giga ram
1024*768 2X AA, minden maxon, Kivéve a shader level.
Nahmost ha akár medium-ra rakom a shader levelt min 10 fps-el kevesebb van értsd 20-25 körül.
Viszont ha meg kikapcsolod, low-ra rakod akkor meg semmit nemlátni az útból.
FASZA! -
#10195 Jó hagyjuk...persze...Havernak a kétmagos amd-n és a 7800gtx topon nem megy full grafikán!
Tegyél fel egy frapsot vagy egy progit ami kirja játék alatt az fps-t azt rögtön félreáll majd a szád!
Ja és tudod hogy a full grafika anisotropikus szűrést és élsimitást is jelent?
-
#10194 Nálam a demó full grafikán a kis Intel Clereon CPU-m és a GF6600 GT-n szépen muzsikál. Nekem főként a tuningoló része tetszik de nagyon...Amúgy maga az egész játék nagyon sötét. Azt hiszem nappali pálya nincs is. -
nokly #10193 a teljes játékban kitudod kapcsolni az ellen kormányt azt akkor majd nem lesz olyan hogy jégen megy -
nokly #10192 lehet én láttam elősször a világon a zöld alagutat de jó nekem, mert szerintem egy hülyének se jut eszébe hogy megforduljon egyből:d -
#10191 Szerintem is. A drift -ben pl az autó egyszerüen irányíthatatlan, régebbiben nem csúszott így össze-vissza, vagy itt már jégen megy? -
nokly #10190 az köti össze a várost a canyonnal -
nokly #10189 hú bazze télleg bocs de az zöld ami meg a canyonba van az piros:D -
nokly #10188 de nem olyan nagyon új rész figy amikor elindulsz a canyon race-ben és ha azonnal megfordulsz akkor még van 10 másodperced hogy elérj egy alagutat és nicsak,, új rész!!!:D -
#10187 Hát alagútban a canyon duelben is megyek de érdekel mondjad pls:P -
#10186 Lenyomtál:L Na nembaj próbálkozok;) -
#10185 mi ez az "uj rész"?,engem érdekel -
nokly #10184 tudsz menni alagútba is egy kicsit -
#10183 mimimi milyen új rész?