Need For Speed: Carbon
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!
Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]
a CS:S nekem 8Gbnál jár..sok pálya..hangok.
A Carbonba sok dolog lesz már berakva..
ugye a tuningolási lehetõségek..nagyobb pálya..
"szebb" autók..ami bizony sok helyet foglal...
na meg mondjuk ahogy látom kiirva a "milyen gépem van" sokaknak 200, 200+80..vagy hasonló...akinek meg nincs 11gbja az helyet csinál 😊
régebbi játékot leszed..kiirja a zenéit/filmeit.
de ez magánvélemény 😊
mindenki azt csinál amit akar 😊
Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!
Van választási Lehetõség
Ha gyors neted van ami Elég Drága Nekem 1024k/S netem van Mert az a **** Internet szolg. nem Állítja át 2048-ra mert nme tom mért de 2mb fizetek
Vagy megszerzed Havertól <#vigyor2>#vigyor2>
Chaos Anno Domini
Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.
1: Letöltés tömörítva
2: Kicsomagolás
3: Feltelepitve.
Tehát kb 3Gb lesz kb. Nem kell itt rémhíreket terjeszteni
http://s2b-hu.ikariam.gameforge.com/reg.php?fh=400ce81271ab4218ebc88d115104c2f1
az MS Flight Sim X 2db DVD-bõl áll, pedig annak "csöppet" jobb a grafikája, és egy "icipicivel" nagyobb a bejárható tér! 😊
mi dobna a Carbonon ekkorát helyigényileg?
Ugye eltaláltam?
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
Azért a TDU sem lesz vami fú de sokkal jobb játék mint a Carbon.
na mindegy, ez nem TDU topik
[img]http://www.userbars.com/galerie/images/files/3/14/wrc.png[/img]
Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.
amire kijön februárban..addigra már a carbont annyira kijátszottuk, hogy már unalmas lesz és feledésbe merül, és lassan kezdenek majd megint egy új résznek...szal ez már Februárban nem fog vetekedni a TDU-val...
Mondom én leszedem azt ami fennt van... Aztán ha szar szólok.(sorry a kifejezésért) Ha meg nem az akkor pedig felküldök mindenkit a torrentre 😊
Ha így nézzük, akkor a Tomb Raider Legend is 11Gb
PSN: berghold
de itt a min ram azmár csak 256, szal nemtom hogy kinek vagy minek lehet már hinni
"The following are minimum requirements for downloading the product:
* CPU: 1.4 GHz or faster
* Ram: 256 MB or more
##### Hard Drive: 11 GB or more free space to download and install######
* Video: DirectX 9.0c compatible
* Sound: DirectX 9.0c compatible
* Input: Keyboard, mouse, or USB Streering Wheel / Gamepad
* Video card with 64 MB or more memory and one of these chipsets is required: NVIDIA GeForce3 / NVIDIA GeForce4 (Ti series only) and ATI Radeon 8500 or higher.
* NVIDIA GeForce3 / NVIDIA GeForce4 (Ti series only) and ATI Radeon 8500 or higher.
* Broadband connection required for online play"
::Intel pentium 3200:Asus P4S800:Seagate 120GB:Samsung 160GB:DDR400 1024mb*3:Nvidia 7300GT 256mb:NEC DVD-RW AD-7173A(LabelFlash):