Need For Speed: Carbon

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Eisenhower
akko sorry <#vigyor>

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]

már volt..

Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

Eisenhower

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]

én nem értem mit kell ajnározni a hely iránt...
a CS:S nekem 8Gbnál jár..sok pálya..hangok.
A Carbonba sok dolog lesz már berakva..
ugye a tuningolási lehetõségek..nagyobb pálya..
"szebb" autók..ami bizony sok helyet foglal...
na meg mondjuk ahogy látom kiirva a "milyen gépem van" sokaknak 200, 200+80..vagy hasonló...akinek meg nincs 11gbja az helyet csinál 😊
régebbi játékot leszed..kiirja a zenéit/filmeit.

de ez magánvélemény 😊
mindenki azt csinál amit akar 😊

Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

SLICK
jó ezt ne itt folytassátok plz!

Egyébként Tuti össze lesz csomagolva.
Van választási Lehetõség
Ha gyors neted van ami Elég Drága Nekem 1024k/S netem van Mert az a **** Internet szolg. nem Állítja át 2048-ra mert nme tom mért de 2mb fizetek
Vagy megszerzed Havertól <#vigyor2>

DeathJr
4.7gb-ot lehúzok 8-10 óra alatt😊

DeathJr
130kb/s-al???
Max 24 óra.Annyit meg megér😛😄

zvaragabor
Azt olvastam valahol hogy a carbonban reálisabb lessz a dolog, tehát például egy clio nem fog leelõzni egy Lamborghini Murcielago-t. Na már most ha az én bandám tuner autókból fog állni (Golf, Clio, Speed3, 240SX) akkor lesz esélyem a luxus kocsis vagy a muscle kocsis banda ellen?

Chaos Anno Domini

FOXX supreme
egy-kettõ és lent lesz😄<#eplus2><#hehe>

Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.

constantin
Jó game lessz.

A menyországban jobb a klíma,de a pokolban több az ismerős.

Evogordon
Szánalmas: http://www.isohunt.com/torrents/?ihq=carbon

xD

Evogordon
Nem azért sírunk hanem azért hogy mennyi idõ mire lejön 11giga xDDD

az.osszes.RELOADED.UNLEASHED.Razor1911.ami.a.fos.torrenten.van.FAKE(hamis)

240 gb nekem van elég

DeathJr
Nem értem mit kell itt a helyel vacakolni...Ha van annyi helyed ami kell neki jó ha nem akkor így jártál...

Imremagdi
11 GB ? Eláruljam hogy jön ki?
1: Letöltés tömörítva
2: Kicsomagolás
3: Feltelepitve.

Tehát kb 3Gb lesz kb. Nem kell itt rémhíreket terjeszteni

http://s2b-hu.ikariam.gameforge.com/reg.php?fh=400ce81271ab4218ebc88d115104c2f1

"A csapatgenerálás egyértelmûen a játék egyik legösszetettebb része. A város egyes territóriumait különféle bandák birtokolják. Elõrehaladva ezeket a részeket kell megszerezni tõlük. Nekünk is kell csapatot csinálnunk, összesen három segítõt vehetünk fel. Van aki aktiválásra blokkolja az ellenfelet, más segít javítani a verdát, megint más mutatja a legrövidebb utat." (ZeroCool)

jakewyler
Egyébként a GS cikbbe benne van,hogy 5,9gb felrakva a gém,szal olyan 4-5gb között lessz a game<#wink>

DJ Skyline
persze, 3 DVD! :_DSAds
az MS Flight Sim X 2db DVD-bõl áll, pedig annak "csöppet" jobb a grafikája, és egy "icipicivel" nagyobb a bejárható tér! 😊
mi dobna a Carbonon ekkorát helyigényileg?

SLICK
ez baromság! A Medieval II Total War full game lesz 11 Gb, a demo mégis csak 487 Mb... A Carbon demó max 6-700 mb lesz.

Sland
Biztos az apád barátjának a felségének az öccse adta az infót. Amerikában dolgozik és gazdag és minden, és õ tudja hogy mikor lesz kiadva, mert õ csinálja.
Ugye eltaláltam?

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

mutassál forrást

komoly 11 gb!!!!!!3DVD demo 2.5 gb lesz 3 nap és jön a DEMO!!!!!BIZTOS INFO!!!!(ha akarjátok elhiszitek ha nem akkor nem)

SLICK
most nem tom minek vered itt magad. Nehogy azt hidd már, hogy kijön a TDU és õ lesz az isten meg wáááá überkirály játék lesz ezazz...
Azért a TDU sem lesz vami fú de sokkal jobb játék mint a Carbon.

na mindegy, ez nem TDU topik

lehet...lopott seriallal (boltból lopott seriallal)

[img]http://www.userbars.com/galerie/images/files/3/14/wrc.png[/img]

Vagyis tok majd Hálózaton játszani <#vigyor4>

jeee MÉg A Laptopunk megüti az alját a minimum gépigénynek a nagygép meg eléri a Felsõ határt kivéve az 1gb ram <#bee1><#vigyor4>

Danman
Hamachin szerintem még mindig lehet majd játszani vele neten.

Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.

tényleg ennél lehet valyon majd törttel multizni ? Mert azt tudom hogy hálózaton lehet csak hogy neten-e azt nem
nah megvannak a zenék...hát... Jónak jó de sztem még mindig az nfsu2 nek volt a legjobb musikja😊
FOXX supreme
11, és nem 12😄DD bibibí<#idiota>

FOXX supreme
visszatérve a TDU-ra...nem igaz hogy nem értitek meg...😊
amire kijön februárban..addigra már a carbont annyira kijátszottuk, hogy már unalmas lesz és feledésbe merül, és lassan kezdenek majd megint egy új résznek...szal ez már Februárban nem fog vetekedni a TDU-val...

DJ Skyline
11 GB or more free space to download and install

Evogordon
NA mit mondtam??? Azt hogy biztos forrásból tudom hogy 12 giga lessz. <#nyes><#vigyor3>

DJ Skyline
nagyjából igen, de pár autó nincs a listán!

sztem az...
Mondom én leszedem azt ami fennt van... Aztán ha szar szólok.(sorry a kifejezésért) Ha meg nem az akkor pedig felküldök mindenkit a torrentre 😊
hát nem tom, remléem nem, mert elég szegényes sztem, ha emgnézitek 10-15 auto jot egy kaetgoriába, elég kevés az

de sztem mindenki kibirja ezt a fránya 11 gigát, igaz nekem 120 as vinyo 2 particio 40 a winfosnak 70 giga a wareznak abbo márcsak 14 giga szabad :S szval törleni kell egy két dolgot, de ha végképp nem férne kiirom dvd-re

Tomsteel
Üdv!
ami a FAQ-ban van autólista, az már végleges?

.: SUZUKI heart, GTi mind :.

ahogy modnod 😄, de ako warezol annak 15 giga 😄 azért mert leszedi a rar okat ami 4 giga, kicsomagolja megint 4 giga, felteszi 6 giga 😄

Azt írja, hogy az install anyag+a felinstallált játék annyi...
Ha így nézzük, akkor a Tomb Raider Legend is 11Gb

PSN: berghold

UnknownAsshole
valahogy úgy hogy pont egy dévédényi lessz az install (4.7gb) és ha felteszed akkor az 6gb-ot foglal majd. sztem igy gondolták 😊
de itt a min ram azmár csak 256, szal nemtom hogy kinek vagy minek lehet már hinni
Cukros
ÁÁÁ 11 giga lesz a game?
"The following are minimum requirements for downloading the product:

* CPU: 1.4 GHz or faster
* Ram: 256 MB or more
##### Hard Drive: 11 GB or more free space to download and install######
* Video: DirectX 9.0c compatible
* Sound: DirectX 9.0c compatible
* Input: Keyboard, mouse, or USB Streering Wheel / Gamepad
* Video card with 64 MB or more memory and one of these chipsets is required: NVIDIA GeForce3 / NVIDIA GeForce4 (Ti series only) and ATI Radeon 8500 or higher.
* NVIDIA GeForce3 / NVIDIA GeForce4 (Ti series only) and ATI Radeon 8500 or higher.
* Broadband connection required for online play"

::Intel pentium 3200:Asus P4S800:Seagate 120GB:Samsung 160GB:DDR400 1024mb*3:Nvidia 7300GT 256mb:NEC DVD-RW AD-7173A(LabelFlash):

amugy oyan véleményen vok hogy ugye holnap 23-a és magyarországon minden csukva lesz ha kijönademo enm tugyuk emg, szval mindig néznki kell a hivatalos oldalt, vagy vmi nagy külföldi gamer oldalt!

DeathJr
A Gamestar-ra gondoltáál???
Azok mindig hamarabb megkapják...

ezeket nem a fakeket nem a warez csoportok rakják fel! hanem egyszerû emberek pl te vagy én, csinálnak egy mapát NeedForSpeedCarbon.Unleashed felnyomod torrentre, de attol még fake, ere van az a modnés hogy ne a boritojárol itéld ela könyvet, ez esetbe ne a nevérõl higyed azt hogy az carbon 😄

de az ost már megvan annak örülök 😄
plusz még egy indok-- az unleashed nem pakol fel faket de mondjuk lehet a név is átverés de én optimista vagyok😄