Need For Speed: Carbon

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ezt az EA fórumán, a Carbon Demo topicban olvastam:
"Search, my friend. Search.
But EA is loosing their costomers now. I'm still undecided for which to get carbon, for PC or X-box 360. I have 360 demo and it looks awesome, but I wanna be able to mod it. Like get some decals, maybe even cars.

I wanted to see the diffrence between graphics on my PC and 360 and make final decision. I also wanted to pre-order the game, but I can't, cuz I don't know how good it's gonna run on my PC."

Magyarul:
"Keresés barátaim, keresés.
De az EA a vásárlóit veszti el most. Még mindig nem döntöttem el, hogy PC-re, vagy Xbox360-ra vegyem meg. Megvan az Xbox360 demo, és lenyûgözõen néz ki, de szeretném, ha tudnám moddolni. Például berakni matricákat, vagy akár autókat.

Szerettem volna látni a grafikai különbségeket a PC-n, és Xbox360-on, és így meghozni a végsõ döntést. És elõrendelni is szerettem volna, de nem tudom, mert nem tudom hogy hogyan fug futni a PC-men"

Szóval nem csak a magyar vásárlókat veszti el azzal az EA, hogy nem ad ki demot...
Mr Bishop
Azokban az országokban , ahol majd lazán kicsengetik ezt az összeget, ott biztos nem fog megbukni.Idehaza meg vegye meg aki tudja.

Intel Core 2 Duo E6550 @ 2,33GHz, NVidia GeForce 8800 GT, 2 GB RAM

persze a játék minõségén nem fog rontani..
az eladásokon majd észrevehetõ náluk majd..

nálam eleve bukott ügy a amegvétele...
10-15rugó.. az sok..még ha a készítés ára is benne van...meg a jogdíj..
még az 5-7 türhetõ...

Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

Shortstop
"nagyot fog bukni az EA" - látom mindenki nagyon okos kisgyerek! Nem fog nagyobbat bukni mint másképpen meg elõtte mivel a 90% így is leszedi P2P filecserélõrõl aki meg eddig megvette ezután is megfogja...
elõbb gondolkozzatok mielõtt írtok

Mr Bishop
Pontosan. Világos : Drága !
De a játék minõségén ez nem fog rontani semmit.

gduck
Nem ez itt a lényeg!

- Több játéknál elõre bejelentik a demó dátumát!
- A legutóbbi demók jóval a játék megjelenése elõtt kijöttek!

Ez a szivatás tudatos az EA részérõl (persze képeket és videókat folyamatosan nyomatják)

UI: És most Én vagyok a topic gyilkos, mert ilyen hozzászólásokat írok...

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

Ugyan ti is tudjátok ez a játék sorozat be van járatva, nem a demo miatt nem veszik meg hanem az ára miatt.
Mr Bishop
Meg bizony, de meg ám... !

Imremagdi
bukni nem, csak kevesebbet fognak venni. Igen is számít egy demo, és nem csak nálunk

http://s2b-hu.ikariam.gameforge.com/reg.php?fh=400ce81271ab4218ebc88d115104c2f1

De a demo esetleg segíthet valakit meggyõzni arról, hogy inkább vegye meg.
De így, hogy nem lesz demo, alig lesznek bolti eladások Magyarországon.
Mert nem sok Magyar van, aki kipróbálás nélkül megvenne egy ilyen drága játékot. Aztán letöltik a fullt, hogy kipróbálják, aztán majd azt mondják, hogy jó játék, de nem ér meg 15 ezret, ezért inkább nem veszik meg, mert így is tudnak vele játszani.
megveszed te a demo nélkül is mint más meg én is nem tudom minek az a szar demo amikor a játék sem lesz nagy eresztés ugynolyan rossz mint az MW.
Mr Bishop
Nem fog az megbukni.

Olvassátok el az utóbbi 3 hozzászolásomat, mondtam hogy nem lesz demo de snki nem htte el.
Apus
Alig eladások nem a demo hiánya miatt lesznek hanem mert nem sokan vesznek ennyiért játékot. Ha NFS ha más. Másfelõl egy EA kaliberû cégnek a magyarországi eladások nem jelentenek túl sokat.

Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.

nyamiag
látom szakértõ vagy

\"It\'s gonna be legen... wait for it... dary!\"

ezzal az EA nagyot fog bukni...
fõleg üzletieg..

kíváncsi leszek mivel fognak elõállni jövöre..ha netalán eljutnak odáig.
"hát pcre azért nem adjuk ki mert a warez.."
szvsz csökkeni fog az EA játékok iránt érdeklõdõk száma..

Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

Ha nem lesz demo, nagyon nagyot fog bukni a játék. Legalábbis itt Magyarországon biztos. Ha nem lesz demo, alig lesznek itt eladások, szóval ha ez igaz, akkor ez egy rendkívül felelõtlen döntés volt az EA-tõl.
Imremagdi
utánna is, hisz miölõtt megvenném a játékot több mint 10 ezer Ft-ért had probálhassam már ki, igy van már évek óta

OVODA ami itt megy. Tisztelet a kivételnek.
kill3r21
nem is beszélve arrol hogy minde platformra van demo...a másik meg mindenböl volt demo..u,u2,mw carbonhz métne csinálnának!
Imremagdi
szerintem baromság, dem oigen is fontos, és a full a hivatalos megjelenés elõtt már jóval elõbb elkészült, hisz szoksorosíteni kell, terjeszteni stb..
Maradék egy 1-2 hétbe meg simán össze lehet rakni egy demo-t

Ha nem akkor ez E.A még rendesen lejártja magát.
Elvárható hogy mielõtt megvesz vali egy gamét, kiprobálja, ps2 és xbox-rai s vab demo

Mr Bishop
Én elhiszem, szerintem sem szükséges a demo most már.
A demónak a megjelenés elõtt 3-4 héttel van értelme megjelennie.

Dnes sme sa dozvedeli jednu veµmi smutnú správu. Pracovník pre styk s verejnos»ou, ktorý vystupuje pod nickom Smoothie oznámil na EA fóre, ¾e demo pre PC platformu nebude z dôvodu: "Need for Speed: Carbon sa vyrába pre v¹etky platformy a je to veµmi nároèné na èas vyvíja» hru pre ka¾dú platformu naraz, preto nechceme ohrozi» vydanie plnej verzie hry demom, ktoré nieje a¾ tak potrebné.

Háát röviden igy hangzik: Ma nagyon rossz hírt tudtunk meg. Sajtóképviselõ, aki Smoothie nicken ismert, bejelentette az EA fórumán, hogy demo PC-re NEMLESZ indok: NFSC egyszerre jelenik meg az összes platformra és ez nagyon idõigényes fejleszteni az összes játékot egyszerre, ezért nemakarjuk veszélyeztetni a teljes verzio kiadását a demo miatt, ami nem is annyira szükséges.

Ezután jött még 1 kis halandzsa h. a hír persze nem hiwatalos de azért wegyük nagyon komoan. Szówal az ok ami miatt ezt felirtam h tudtok-e errõl vlmit, mert szerintem van 1kis valóság alapja. Tudom most az fog jönni h. miért ne wolna ideje egy több100 fõs teamnek, és az h a demo nagyonis fontos.
Ja és mégwalami, személy szerint a demo nemér semmit, mit érek el max 1-2kocsiwal, pályáwal max 20perc és huzhatunk 1csikot h ez is megwolt… de én azért szorítok nektek, és persze majd arért álszent módjára én is letöltöm
<#vigyor4><#vigyor4><#vigyor4><#vigyor4><#vigyor4>

Imremagdi

Jagi

a topik nem csak a noodf@szlámák^^...

kill3r21
én is igy voltam de rájöttem miek aggodni ha lesz demo ugyis meg fogjuk tudni..erre jo az rss reader 😄
macleod2005
Kaptam egy levelet az EA-tól, téma: Need for Speed Carbon Exclusi.... (ennyi fért ki)rögtön katt rá , hátha vmi infó a demóról (hogy honnan lehet leszedni).... ..... és Nem<#idiota> Ennek a leélnek a tartalma: Exclusive screenshots from NFS Carbon. Hát dugják föl maguknak az exclusive screenshotokat...<#gun> ez már alpári nagy parasztság volt tõlük<#boxer>

DJ Skyline
engem zavar, de leginkább a légbõl kapott megjelenési dátumok zavarnak, és a ma már nem lesz demo, pénteken 22:33-kor lesz demo, stb beírások! és ez napi 10x-20x

kill3r21
Ez az!Én pl kurvára nem értem pár embert mért zavar az hogy itt zajlik az élet(az most mindegy milyen élet) de zajlik...engem pl nem zavar szeretek olvasgatni..az hogy a modikat zavarja azt megértem...a de mind1 em szolok mielött pontot kapok...(lassan odajutunk ha valaki szol valamit ami a demoval kapcsolatos pontot kap)
DjDano
engem pédául nem érdekel ki mit ír, ez is hozzátartozik... máshol ugyanez megy mégse jut eszébe senkinek önkényesen bezárni

Shortstop
lehet, bár ez maradna az intelligensebb felének a hivatalos SG-s topik

OrioN the S
"mondjuk akkor meg nyit valamelyik kis hülye egy újat neki" az meg szvsz szarul járna :|

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

Shortstop
Csak nem csináltok semmit csak nyavajogtok és mindig mikor benézek látok 80postot és reménykedek hogy van érdemi hsz. de sajnos csalódnom kell mert tizenéves PC buzik nyávogását kell olvasni, hogy így fattopó az EA meg úgy.
Szóval nézd vissza az utóbbi min.200postot és szerinted van benne értelmes hozzászólás vagy értelmes kérdés?
Ezért mondom hogy zárja be kapuját ez a topik míg nem lesz Demo vagy Full verzió. (mondjuk akkor meg nyit valamelyik kis hülye egy újat neki)

OrioN the S
szerintem nem...pár napig pihenhetne...

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

DjDano
már egyszer be lett zárva a topik... de szerintem nagy hülyeség lenne újból megtenni

mucsácsó
lehet nem is rossz ötlet...
Szentem pár autót még hozzádobhattak volna...

Tudom, hogy így is elég nagy a kínáûlat de én pl hiányolok a tuner kategóriából pár kocsit.... pl opel astra... vagy valami kisebb kocsit. Hol a honda? Szal pár klasszikus tuningvedát kihagytak. Sokak kedvence a supra, de már qrva unalmas, fõleg, hogy nekem nem teccik. De már 10xer rakják bele. Helyette mehetett volna monyuk 1 alfa stb.... A renaultért sosem rajongtam de mégis jó 5letnek tartom a cliot, kis változatosság.

Ezek a verdákra szvsz szükség lenne, hogy olyat is lássunk amit el lehet érni 1 halandónak is. Ráadásul alapja is van a dolognak hiszen tunig téren bármit meg lehet csinálni lásd kispolák vs ferrári....

OrioN the S
DE!

Shortstop
fagyasszák be a topikot míg nem lesz kint a demo vagy akár a teljes verzió

mucsácsó
hát jha, az ilyen 12 éves NFS- ill. Carbonbuzik húzzanak innen, és akár az SG-rõl is, mert ezt már fájó nézni komolyan...ezt a szenvedést, amit itt levágnak egyesek..
meg azt sem tudom, hogy mit kell ennyire várni egy nyamvadt DEMO-n.. =/
mondjuk jóh, ezt még talán megértem úgy ahogy, mert elhiszem, hogy egyesek már tûkön ülve várják, de azért ez már durva, hogy bármikor belenézek a topicba, és szinte csak nyavajgást látok pisis módra...(mert azok is nyavajognak talán?!) vagy ha nem nyavajgást, akkor offolás ezerrel, meg a szenvedésnek mindenféle módja..

és bocs a durva kifejezésért, és nem is akartam geciskedni vagy vmi, de ezt már nem bírtam tartani..
de lehet csak én vagyok a hülye, és én látom így a dolgokat, de hát akkor szóljatok ám....
OrioN the S
hja várni kellett volna még 5 percet

DjDano
Egy picit erõs volt egybõl bant adni neki...

A türelem Need for Speed Carbon-t terem. 😊 ez jó 😄

Asus Blitz Formula SE | Intel Core 2 Duo E7400 2.8Ghz @ 3.5Ghz | WD Caviar Blue 500GB | nvidia GeForce GTX 550Ti (1GB) | 4X1 GB Geil DDR2 RAM | LG DVD-RW | Logitech S510 Cordless Desktop |

fireball
hú látom a szokásos megy most is,mint szokott...
én türelmesen várok,és szemlélem az eseményeket,1× úgyis kiadják a demot,meg a teljest is😄

aprilia etx-cross simson schwalbe-streetfigter

raven87
Nyugi emberek. Ha lesz akkor lesz minden. Demó, teljes, Collector's Edition. Minden játszani fog.
A türelem Need for Speed Carbon-t terem. 😊

IntelŸ Core i3-370M, 3 GB DDR3 (1066 MHz)RAM, 320GB HDD, ATI Mobility Radeon&#8482; HD 5470 512MB Xbox live: xx Raven87 xx

Sland
Úristen már megint mi van itt. Remélem nem ez lesz a TDU topicban is...

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

SötétBarom
die.

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

DJ Skyline
hogy azért írjunk, hogy ne csússzunk le a listán!

TothLaci
Aha. 😊
Meg nem tudom, hogy EA games miért nem csinálta meg, de két képernyõt használok, egyik a monitor, másik a TV, és nem klónozott az üzemmódja, így pl. NFS csak az elsõdleges megjelenítõre(monitorra) vetíti ki a képet. Más játékoknál, pl. GTA: SA-nál, GTR2-ben alapból ki lehet választani, hogy melyik képernyõt szeretném használni. (Ugyan két ugyanolyan VGA nevet listáz a program, de rá lehet jönni, hogy melyik megjelenítõhöz tartozik)