22516
FAQ | Mielőtt kérdeznél olvasd el!!!
NFS Carbon Garage Topik
Olvassátok a FAQ-t MINDEN infót megtaláltok ott!!!
Mindennemű warezzel kapcsolatos hozzászólás, kérdés tilos!
Ha warezolsz, intézd magad minden problémáját, vagy max kérdezz valakit PRIVÁT ÜZENETBEN.
Aki ezt nem érti meg elsőre, büntetőpontot kap. Aki másodikra sem, az bannolva lesz.
NE tegyétek fel ugyanazt a kérdést százszor!
Ott a FAQ vagy olvass vissza!
-
#21556 Felraktam a magyarositast es minden 10percbe kilep a jatekbol
mit tegyek, van megoldas?? -
#21555 Baz...Angolul a visszapillantó tükör= rearview mirror és ez nekm onra van pöccintve...de akkor sincs ilyen cuccom (#21553) :S valaki pls help -
#21554 De szerintem a Carerra is menne min. ennyit, csak kezelésbe kéne vennie egy hozzáértőnek... :) -
#21553 Parancsolj...csupán annyi a különbség, hogy itt már én is autómatata váltót, és kifogyhatatlan nitrót használltam...
Mégeccer mondom, ez nem Cayman, hanem Porsche 911 Turbo -
tzsoltika #21552 Hali, van egy problémám a Carbonnal: a legtöbb grafikai beállitás fullon van, a játék abszolút nem szaggat, meg sem akad fut normálisan a gépen, de mostanába az irányitásom kb. 10 mp alatt ér el a játékhoz, és amikor kanyaritani kellene, én nyomom veszettül a gombot, de nem kanyarodik, viszont mikorra valahogy a faloldalán kijutok a kanyarból akkor elkezd kanyarodni. PLS HELP! -
#21551 Őőőő...most így nem tom, de szerintem az nem az... -
#21550 A visszapillantó angolul rearview? mert az on-on van és nincsen... :S -
#21549 PC:
Beállítások: Kezelőfelület: Visszapillantó -
#21548 911 Turbo-nak hívják, de semmi gond... :) -
#21547 Szerintem írd le még1x azoknak akiknek szüksége van rá, de most normálisan mert 3 féle mappanevet mondtál. -
#21546 Baszki, ez hihetetlen! Megvan a megoldás a kifagyésokra! Át kell nevezni a muvies mappát, lenyomni a kifagyogató meccset, elmenteni, aztán visszanevezni a muveiest muvesre és vinni tovább a karriert! -
#21545 Nem tudjatok hogy mi az a vedoverseny, vagyis egy kertyanal van ahol valamilyen defensive versenyt kell a karierben csinalni??? -
#21544 Elkellet minden hujeseget a performancenal allitani maskent nagyon szarul megy, es nincs olyan egyenes ut mint pld az UNDGND2 ahol kod nelkul sokat ertem el, maskent en is trainer nelkul fogtam volna meg -
#21543 Ja a trainerre erted mi, de az muszaj maskent tenyleg csak 400 fogsz meg -
#21542 Hogy csajak?? -
#21541 Nem csalsz te a nitróval? Ég a kipufogó, de maxon áll a csík... -
#21540 Windows reinstall, játék újratelepítés (sőtt, most másik releasevel, ezúttal is crackeletlenül, de már crackel és letiltott daemon tools 4.08-al is próbáltam) után is ugyanúgy lefagy a legtöbb déli területű verseny 2 különáló profilban is.
Sőtt, mindkét profilba belépve lefagy a játék szabad kóborlásban is ha oda merészkedem ahol verseny közben fagy le. Mit lehet még ezzel csinálni? -
#21539 Nemár...mindig akkor áll le a topic mikor kérdezek valamit! -
#21538 NEW RECORD!!!!!!!!!!!!!!!
-
Szabi1991 #21537 hát nemtom ,lehet hogy kacsa , de azért nemlenne rosz ha igaz lenne :)
pl. a Scion , meg a Saturn sztem jó őtlet :) -
#21536 Hi. 2 dolog:
-Hol lehet bekapcsolni a visszapillantótükröt? pontosan plz...
-Hogyan tudom bekapcsolni a tükör üzemmódot mikor tuningolok.
Kösz! -
#21535 aha, szerintem ezt még korai elhinni! -
#21534 Nincs esetleg a játéhoz valami neon kiegészítő? -
#21533 NFS: Carbon - javasolt grafikai beállítás GeForce 6600 GT tulajdonosoknak. -
Szabi1991 #21532 lesz scion is a következő nfsben ! :) -
#21531 Az miért lehet hogy ha lefut az 1.3-es patch (elég sokáig látni a parancssort és a winyót is piszkálja) akkor utánna továbbra is 1.2 van a jobb felső sarokban induláskor? Mégse települ fel vagy ez normális? -
Zsolt01 #21530 - #21288 - -
#21529 nekem 7.-ben 370-el 1 Gallardo-val, és 1 Cayman 400 al?? WOW -
#21528 PS-en van meg, de mindegy. :D szóval PC-n hol kell? -
#21527 Hogyan kell beállítani a visszapillantótükröt????
:(
Hol? PC-n hol kell? -
#21526 ugyértem nemnormális jelenség -
#21525 nem
-
Rick4U #21524 Segítsen már valaki hogy hogy kell fletelepíteni az 1.3 -as patch-et a Carbon -hoz !!! -
tzsoltika #21523 szép! -
Daveee #21522 igen -
#21521 Ez normális jelenség? :)
-
#21520 Hm érdekes,pont hogy a látásom a tökéletes,a színekkel van gond.. -
#21519 Fennvolt a HKZonda verzió és kifagyott minden déli területen fekvő versenynél mindíg ugyanott lépett ki a játék. Letöröltem és felraktam helyette a Razor1911 verziót (nem crackeltem, mountoltam egy maxi-képfilet 3.08-as Daemontoolsal és sd4hidet is indítottam, bár anélkül is fut a játék...) és mégsem javult a helyzet.
Szóval a lényeg csak annyi hogy nem a HKZonda release a hibás, ne töltsön le másikat is akinek kilépeget. (sőtt, a HKZonda montolható, nem kell külön maxiképfile) -
#21518 esetleg van olyan hogy szemüveg -
fapuma #21517 nekem is az a problémám,h a végső csata után nem menti el a játékot,s nem lehet semmit kezdeni vele,csak a fejlesztők neve megy,és kész...mi a teendő?