22516
FAQ | Mielőtt kérdeznél olvasd el!!!
NFS Carbon Garage Topik
Olvassátok a FAQ-t MINDEN infót megtaláltok ott!!!
Mindennemű warezzel kapcsolatos hozzászólás, kérdés tilos!
Ha warezolsz, intézd magad minden problémáját, vagy max kérdezz valakit PRIVÁT ÜZENETBEN.
Aki ezt nem érti meg elsőre, büntetőpontot kap. Aki másodikra sem, az bannolva lesz.
NE tegyétek fel ugyanazt a kérdést százszor!
Ott a FAQ vagy olvass vissza!
-
taschner #21596 sziasztok!
Nekem olyan kéne ami pénz generál ha van akkor légysz a nevét írjátok le. -
babetta80 #21595 szerintem ne kinlódj vele 1 hét után úgyis törlöd ezt a szart.
-
Zsolt01 #21594 FAQ -
berci206 #21593 Sziasztok!
Egy kis segítség kéne! Feltelepítettem a játékot és sehol sem találom benne a nyelv állítást! Pedig ugyebár van benne magyar nyelv, láttam a mappájában hogy fel van telepítve! Hol lehet átállítani??? Így se rossz, de magyarul jobb lenne, amúgy már a karrier 65-70%-nál tartok, tegnap reggel tettem fel a gépre és délután 5-ig el is értem erre a szintre! Várom a segítséget! -
#21592 Hehe,én cheat nélkül.
Most lejön a carbon és holnap megnézem. -
#21591 Cheat-el én is... -
#21590 segitenék de sajnos nemtok,pc-n nem jáccok már csak xbox360-on.pc-men csak kiprobáltam anno amikor még nem volt 360-am de nem volt a hanggal gondom csak a játék sebességével...anno mikor nagy pc-s voltam és ez csucsgépnek számitott mindent vágtam gamekkel kapcs. mer mindenevö voltam + nagy hardveres és warezos de már nemvok minden pc-s gamera külön szakosodva:(
nekem eggy szar integrált hangkártyám van vmi régi diverrel és nem volt gond ASUS P4P800 SE lapon. -
#21589 "kérdés feltevése UTÁN 5perccel" sory:) nehogy aszhidd hogy szorakozok:) -
#21588 köszike de már megnyertem a segiccség elött,a kérdés feltevése elött kb 5perccel:)csak az a kár hogy az ellent nem let lenyomni a rombolhato szalagkorlátos kanyaroknál:(de mos azota joval tovább eljutottam már tier2-es kocsim is van minden etrával teljesitmény terén is és a rozsaszin csillagos versenyeket kaptam meg a csaj ellen aszem.de az a gond hogy azok már igen nehezek és ezzel a kocsival nemtom megcsinálni épp hogy elég lenne hozzá ha sosem hibáznék az meg lehetetlen,de let hogy ugysem menne.tier3-asat meg tok venni még a car lot-ban pedig meg lenne rá a pénzem böven.viszont van eggy lila banda jeles boss racing a lenti térkép részen nah azt megakartam csinálni de bárhogy erölködök iszonyatosan lehagynak és max. 3. tudok lenni,irreálisan gyorsan gyorsulnak hozzámképest az ellenfelek.20an vannak velem 1ütt az elején nehéz elözni mer a 20db os csordában ut szélén is sikerül elém vágnia vmejiknek ésakkor nekiütközök szal simán lehagynak a többiek addig.mit kell tennem hogy tuggyak tier3as kocsit venni?mer csak 2-esek állnak rendelkezésemre.ezt a versenyt meg kell csinálnom?remélem nem:(nem aztmondom hogy sehogyse lehet de idegtépö 200 megprobálni:( -
#21587 Vlki? -
#21586 Hali emberek!Egy kérdéssel fordulnék felétek,hanggal kapcsolatban.A Faq-ba nincs benne,a kereső meg jelenpillanat üzemen kivűl van.Vlki megtudná mondani mért "lassú" a hang?Olyan mintha minden egyes hangot,többször játszana le.Ez miért van?Előre htx! -
#21585 Én megyek neked többel is. -
Vlala #21584 Köszi az infót!
Ezexerint félreértelmeztem. -
#21583 jah + magyarul!!! -
#21582 Akinek kell a game egy smswebes oldalról az írja ide az e-mail címét és én elküldöm neki a linket!!!
-
#21581 winamp -
vzoole #21580 Szia!
Nem nem tudsz lan-ba játszani.
A szöveg arra utalt hogy direkt kihagyták a lan opciót, mivel az a GIT vagy Hamachi nevű programmal megoldható lenne az interneten játszás egymás közt. -
Vlala #21579 Velem is előfordult, Save Game Validator kell Neked.
Ez itt az 1.2-es verzióé. -
rcsaby #21578 Van egy olyan problémája a magyar verziónak,ha leszeded a játékot és újra visszarakod.Nem fogadja el a mentést.Azt irja ki hogy mentés töltése nem találja a mentést.Pedig ki is irja a nevét.Több ismerős is panaszkodott hogy náluk is ez a helyzet.Valahogy be lehet olvastatni a mentést.Vagy amig fent van végig kell játszani.Valaki megirhatná.Tanks. -
sheva94 #21577 lehet a játékba saját zenét tenni??
és ha igen légyszi mondjátok el hogyan! -
Vlala #21576 Kell hozzá egy eredeti, ez sokaknak nem fog tetszeni.
"Kimaradt a Lan, ami GIT-tel áthidalható": Ez mi is pontosan? Mégis tudunk Lanban játszani? -
#21575 Az az előző részében megszerzett pont, amikor te követed az ellenfelet.
Az 1. részben minnél közelebb kell menni hozzá, a 2.-ban pedig minnél messzebb tőle... -
vzoole #21574 Hali!
Azt tudjátok hogy nem eredetivel is megy a játék online?
(itt a biztonsági másolatra gondolok :) lol
info: http://piaa.atw.hu
(fórum)
Remélem nem sértek meg senkit ezzel a hozzászólással, csak csupán a szegény magyar társadalmat próbálom előnyhöz juttatni.
-
#21573 1.az hogy lehet hogy tolatok az sl mercivel majd elrantom oldalra és felborul az auto? :)
2.meg mikor lesz mar olyan nfs ahol a rendornek ha nyomok egy satuféket akkor elszall mellettem és nem pedig ugyanabban a pillanatban nyom ő is egyet és fej fej mellet megállunk? :)
3.és akármilyen autom lesz ezek mindig ugyanolyan gyorsak?
4.ha veszek egy masik autot akkor az ujhoz is meg kell nyernem pl a transmission package2-ot amit mar megnyertem már ugyan de az elozo autora raktam fel? tehát minden autohoz meg kell nyerni a csomagokat? -
#21572 szio all lenne az a kérdésem hogy mi aza PTS canyon modban? azér fontos mer mikor megcsinálom az 1. kört X360-on és jön a 2. és majdnem a végén játok,egészen pontosan a cél elötti hosszu egyenes szakaszon akkor azon a cél elött picivel mindig kiirja hogy 0 PTS és vége a versenynek,hiába vok elsö és nemis estem le <- de ezt sztem tuttátok:D vagy én értem fére deakkor mi a lényege a canyon race-nak? -
Marci D #21571 Sziasztok!
Nektek mennyi szokott lenni az átlagotok driftben? -
#21570 Hát igen, de ő karrieről beszélt...legalábbis asszem.. de ha nem akkor mind1... -
#21569 de benne van de csak a gyorsversenybe -
#21568 Azért mer az nincs benne csak az elején... -
#21567 hy all minden bonuszkártyát megcsináltam és 100% os de nincs meg a bmw m3 gtr az miert van? pls help -
#21566 Hát az utolso városba oldja fel, de térképen megnézel egy versenyt akkor kiirja hogy mit olda fel. Ugy megtod szerezni könyedén. -
#21565 Régebbi eclipse nincs karriermódban( bár ha nagyon kell a FAQ-ban találsz egy trainert amivel be lehet varázsolni), a Skyline-t pedig valamikor a végén, amikor Darius területeit foglalod el... -
#21564 Melyik városrész után kapom meg a nisan skyline és a régebbi eclipset légyszi írjátok meg! -
Repist #21563 Én is egy kis segítséget kérek. Sajnos nem akkar a játék directx hiba miatt feltelepülni. Próbáltam már a saját direct x feltelepítését, majd máshonnan leszedetet is, de egyikkel sem akkar feltelepülni. Ha valaki tudja a megoldást akkor segítsen. Egyébként más játékkal nincs probléma és vírust sem találtam a gépen. -
#21562 PLS HELP
a játékkal jáccok és a játék közben lefagy a game node ez nem is baj csak hogy utána reset és a vindóz az indítás után egy olyan 15-20 másodperc után lefagy és nem csak csökentett módban megy a vindóz de ott nem tok csinálni semmit és csak vindóz reinstall maratt megoldásnak a a gaméval ujra jáccom és ujra lefagy és... szóval nem tom mi lehet a probléma valaki PLS HELP -
#21561 Köszi de nem nekem kellett...csak aki nem értené annak szerintem így egyszerűbb volt.. -
Zsolt01 #21560 - #21288 - Ha eszerint csinálod, akkor 1.3 is fog kiírni majd. -
#21559 Trainer-el... :) -
#21558 ha kész a karrier mód utána hogy kereshetek sok pénzt a szabad kóborlás kihívás és a verseny újrajátszásokon kívül????? -
#21557 A kedvedért érthetőbben:
Ha valakinek egyes versenypályák adott pontjain lefagy/kilép a játék arra a következő a megoldás:
Miután kifagyott megkeresed azt a mappát ahova a játékot telepítetted, majd azon belül átnevezed valami hülyeségre a MUVIES mappát (pl. "MUVIES X"-re). Elindítod a játékot és lenyomod azt a meccset ami unásig próbálgatva is mindíg kifagyott (most nem fog). Miután kész a hibás pálya elmented, kilépsz a játékból és visszanevezed a videókat tartalmazó mappádat MUVIES-re. (tehát a "MUVIES X"-te "MUVIES"-re; mert azért érdekesek azok az előrenderelt átvezető videók)
Megjegyzés: Az adott pályarész nem javul meg, tehát ha több meccs is lefagy akkor mindaddig mellőzni kell a videókat (átnevezve kell tartani a MUVIES mappát) míg le nem játszod a fagyogatós meccseket.