Need For Speed: Carbon

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ProGabe
hibásan szedted le,töltsd le még egyszer(igen,tudom hogy 1szer is sok idõ volt,nagy fájl,stb,de ez van)

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

yoyoyoyoo.naon király.má alig várrom a fullt.sztema drift kicst nehéz.túl dobáljamagát kocsi.De a többi fullfull.

p5bdeluxewifi,c2d e6600,2gcorsair,8800gtx www.myspace.com/lifemaster

Shortstop
mit tettél fel érdekelne!?

Szóval mivel csomagoljam ki, hogy ne írja ezt ki?

<#conf><#confused> légyszi valaki!

http://crxforum.flix.hu a Hondafórum vagy www.hondaklub.com-HBKM!!!Intel&Nvidia powa!

Sajnos nem. Az is errort írt ki, this file is corrupt!

http://crxforum.flix.hu a Hondafórum vagy www.hondaklub.com-HBKM!!!Intel&Nvidia powa!

gergobaby
Nekem nagy mázli kell hogy mennyen... Szerintetek minimum grafon 640-ben menni fog? ( MW ment 800*600 )

Toshiba L300-2C5

Smuge
Miért szaros 6600GT? Inkább te vagy naiv hogy megveszed 100ezres kártyád, kiadsz pénzt a pénzéhes játékgyárto cégek miatt akik nem sajnálják hülyének nézni az embereket. Nem csillan játékba faszodon a turo és akkor mivan?8-)

Zeccc
ne indisd el a gémet, meny be ZONE ALARMba és engedd ki netre.. és menni fog.. zone alarm feljön olyankor csak nem látod és igy nem tudsz allowolni stb.. nekem is ezvolt a gondom 😄

Nem hinném hogy a vid.kártyával van a gond miután mindenhol írják hogy kompatibilis és más is írta hogy fut vele<#shakehead>. Frissítem a drivert hátha az a problem, bár nem hinném...
drop
x850xt karim van de a notion blut nm tudom bekapcsolni miért van ez?

DJ Skyline
kíváncsi leszek mi a véleményed a driftrõl! 😊 amúgy egyetértek, kezdem megszokni a camaro-t, és egyre kevesebb a falnak csapódás! 😄

DJ Skyline
hûha! :|

TothLaci
Windows XP 64 bites változatát sem támogatja.
Bár igazad van, de a Vista már majdnem kész állapotba van, ezért úgy gondoltam, hogy nem úgyse használnám mellette az XP-t.
Carbon miatt meg nem fogom visszatenni.
DjDano
A grafika nemkem se annyira tetszik, viszont az irányítás egyértelmûen nehezebb lett, a kanyarokban bizony rá kell lépni a fékre ha az úton akarsz maradni... ennyi vélemény 10 perc játék után na megyek tovább nyüstölni 😊

Prince of Máté
Jelenleg a NEED FOR SPEED CARBON A LEGNÉPSZERÛBB TÉMA!<#eljen><#eljen>

nekem 1280*1024 full highon szaggatás nélkul megy
/3800+x2+1gb+x850xtpe
probáltátok a driftet ?sztem nem annyi lett realis😞

Shortstop
nekem van 1giga ram de ua. mint nálad

Egy winrar megoldja a problémádat
Imremagdi
95.97 helyet felrakom a 96.89 hátha segít

http://s2b-hu.ikariam.gameforge.com/reg.php?fh=400ce81271ab4218ebc88d115104c2f1

Hát olvasgatok itt vissza és látom sokan nem jó véleménnyel vannak róla. Még nem szedtem le a demót, de tényleg valahogy a képek engem sem nyûgöznek le, most nyomom az UG2-t és így össze tudom hasonlítani. Valahogy túl sötét az egész. Na majd kiderül, de most egyelõre FEAR kiegészítõt töltöm. <#nyes>

A VISTA RC2-es gyereknek üzenem, hogy ne próba-windowson játsszon már, egy oprendszer tesztelését érdemes külön partíción végezni és a másikon az XP-t rendesen használni. Azon biztos futna a game.

Ez a demoverzió átka!
A hardverérzékelés a fullban biztos egészen más lesz!
Ha megjelenik majd meglátjuk 😮)
Prince of Máté
256 MB rammal is leindul -.- csak nincs értelme.
Amúgy a videokártyád a gyenge.

Sziasztok!

Total commanderrel próbáltam kicsomagolni a demo zipjét, de azt írja ki, hogy CRC hiba, amikor 100%-hoz ér. Ez mit jelent? Meg tudom oldani a kicsomagolást valahogy?

Köszi a választ elõre is!

Imremagdi
1024x768 felbontás mellett 25 FPS max grafikán.(fraps)
Szóval kisebb gépeken gond lesz a demo-val.
Vagy nálam szar valamit ?

http://s2b-hu.ikariam.gameforge.com/reg.php?fh=400ce81271ab4218ebc88d115104c2f1

nekem is ugyanien gépem van 😊
a tûkrõzõdés (az auton) csak nekem túl csillogos ?
én fulgraffon nyomom szaggatásnélkûl..

jAsOn VoOrHeEs
Amd Athlon XP 2600, 512 MB Ram, Ati 9600xt

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

Néha néha beszaggat egy kicsit, de hát még csak demo!!!

P4 3.2Ghz, 2GB RAM, NVidia GeForce 7800 GS 256 MB
1024*768-on fullra bekapcsolva. 4x-es élsimítással
gergobaby
Milyen géped is van pontosan?

Toshiba L300-2C5

jAsOn VoOrHeEs
Nekem is annyi van, mégis megy -.-

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

Forza Italia
Nem tudja senki, mért indítja mindig újra a gépet a játék?

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

DJ Skyline
kamera váltás: C

vmit elkurhattak, mert én még azt olvastam h 512 mb rammal is jo...

ragobynara
Nem tudom miért olyan jó szídni minden EA-s cuccot, de nekem a negatív véleményekkel szemben elég pozitív véleményem van, rám jó benyomást tett ez a demó, annak ellenére, h nem vok kifejezetten nagy nfs fan. A játék irányítása szerintem egyátalán nem rossz, a grafika a megfelelõ beállításokkal (és persze vassal) ugyancsak hangulatos... A kocsibuherálás meg rettentõ jó lett 😊

Guillotine
Szerintem igy a demo alapján a grafika nekem nem tetszik az elözõ rész szebb volt.
Nem talátam a kamera váltást.
Lehet,hogy nem is lesz?
Miért nem lehet kikapcsolni a zenét?
Ezek a kérdéseim amit esetleg csak a teljes verzió fog megválaszolni.

www.guillotine.atw.hu

VGA frissítés?

\"A jövő nagy csatáit a páncélosok fogják megvívni.\" Heinz Guderian a páncélosok atyja 1936

Én már a MW-nál feladtam.
Rommá törtem a kocsit széttörik az üveg, a másik percben meg üveg a helyén kocsi teljesen ép.
Na ekkor mondtam azt,hogy:na takarodj!!!

😊)))

\"A jövő nagy csatáit a páncélosok fogják megvívni.\" Heinz Guderian a páncélosok atyja 1936

Truck Driver001
Csak nekem lépki a játék,ha veszítek?😄

Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.

Hy all! Van nekem egy Amd 2600-am (1800MHz), 768Mb RAM-om, és egy Radeon 9550-en. Mikor elindítanám a demo telepítését kijön, hogy nem tesz eleget a sz.g. a gépigénynek. Namost ugye az 1giga RAM hiánya lehet a gond, DE itt írta valaki hogy 768Mb RAM-mal fut neki. Akkor most hogy van ez???
zmeor
nagyon jó lett😊

már végig is vittem

szerencsére benne van a kedvencem

EVO

leszarom a konfigod...

Prince of Máté
Motion Blurtt azonnal kaplcsod be XD
az sokat javít

Forza Italia
Mért van az, hogy miután felrakom a játékot, elakarom indítani és újra indítja a gépet?

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

sztem várjál még többet vele nekem is ez volt a MW-el vártam 5 percet azt elindult sztem neked is ez a problémád
Ha a texture filtering anisotropicra van állítva, az sokat javít a grafikát, és nem is eszik sok FPS-t.
Én a következõ beállításokat használom, szépen megy vele(a gépem az aláírásomban):
Felbontás: 1024X768
Élsimítás: 2X
Texture Filtering: Anisotropic
Shader Detail: Low
V-Sync: Off
World Detail: High
Road Reflection Detail: Low
Car Detail: High
Motion Blur: Off
Particle System: Off
Hello.Tudtok nekem abban segíteni hogy amikor elindítom miért csak fekete a kép és semmi több.Sajna még a tálcára sem tudom letteni hogy kilépjek,csak a reset segít.

leszedtem, feltettem...mw demo utan nem vartam itt sem sok mindent, majd a teljes! Amugy szerintem kiralysag lesz ez a game!
Fut minden rendesen...nekem sima 6600 om van, de 800*600 medium es high felbontasok mellett teljesen jol futott minden! A gallardo amugy is a kedvenc autom volt mw ben, most is jo volt menni vele par kort! 😊
Tuning, hat kurvajo 😊 nem lesz ugyanolyan auto...le a kalappal szerintem...meg a demoban is sok mindent lehet csinalni szerintem...
Akik eddig fikaztak a dolgokat, vagy nem tetszett nekik esetleg, fogjak fel ugy, hogy nem fizettek erte semmit, es hadjak jatszani azokat akik "odavannak" ezert a jatekert! 😊

http://teddike.freeblog.hu

SLICK
a full lehet jobb lesz... Elvileg az MW demo sem volt jobb

aki regelt annak gondoltam sztem sokan regeltek akik itt vannak
Prince of Máté
Énis a MajomParádéról szoktam letötleni midennt X)

Prince of Máté
Mindegy nekem PS2-n leszem eg😊
Jó lesz nekem az a grafika😊

capo16
ok
akkor aggy felh+jelszót és leszeggyük

Msi K8n-SLI | Amd Athlon 64bit 3000+ (S939)| Geforce 6600 GT Eagle | 1gb Samsung ram | 280GB hdd Maxtor |