Need For Speed: Carbon

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hát az eddigi véleményeim alapján lehet, hogy cáfolnom kell mert ha jól eltalálom a beállításokat egész faszán megy. Most a verda lejebb és az utca feljebb van állítva grafikailag mert ha nincs az utca ól beállítva nem látom az utat és az elég gáz. Na de kiványcsi leszek a full-ra.

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

nekem a muscle car irányitása volt kicsit nehéz, nem vok ehhez hozzászokva, sztem egy nfs nem baj a nem nehéz, ha óriási kihivásra vágyok ott a gtr2... a grafika maxon áll-leejtös, föle a kocsi meg a fények, sjanos optimalizálásrol nemtok irni mert nálam maxon nem röccen 1általán.
szal nekem elsöre kicsit nehéz, bár ez igy most nem fokozatos, hanem bummmbele a közepébe demo... a teljes sztem jobb lesz, azért várom, de nekem a most wanted elsöre jobban bejött😛

Bandi 18
Hehe hibát észlelt ezért leállt a fene egye meg évente egy játékkal játszok erre tessék😄 várhatok újabb egy évet

hát szvsz hatalmas csalódás..
igaz fel voltam rá készülve..(by 19perces videó a Ps2demóról)
irányítás<#levele>
grafika..türhetõ..
drift..áhh..
nagyon hasonló a TDhez..bár az U1 U2 a halálos iramban 1-2
1 pozitívum..bár az sem nagyon az autosclupt.
semmi más..
még meglesem majd a fullt..
de a véleményem megvan róla..

Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

Jah elöbb elfelejtetem írni a Drift olyannyira könnyû, hogy picit nyomogatjuk a gombokat és szinte magátólvégig megy a kocsi a pályán. Kicsittúlzottan segítbenne a gép

Hát nekem elég pozitív a véleményem, persze vannak benne szar dolgok.
Kezdjük ott, hogy az Autosclupt szerintem elég jól teljesít de szerintem nem nagy különbségek lesznek a kocsik közt. Max hogy a spoiler két centivel magasabb mint a másiknál.
A grafika: én köztudot semmi bajom a régi vagy szar grafokkal. Lényeg hogy elment a kis gépemen. Az optimalizálás télleg elég gány. Habárez még csak demó, lehet a teljesnél már jobb lesz(remélem is).
Az irányitás elég jóra sikerült. A Drift számomra kicsit könnyû, éstélleg elég egyszerüen össze lehet hozni a 100-ezres pontokat. A Canyon Duel elsõ része jó de a másodikban vagy én vagyok pancser vagy télleg perfectül kell vinni ha nem akarod, hogy az elsõ 10mp-ben el huzzon melleted az ellenfél(ahogy az velem történt).
Összevetve nekem teccik a Carbon, jó pofa ötletekel, sok sok hibával melyet reméljük a teljesre kiis javítanak(pl: optimalizálás).
És ez magánvélemény nem megnyakazni érte.

drop
hát nekem az irányitásl van bajom nem tudom mejik részbe volt olyan érzés minta mindig a fal magára huzna de it is azt tapasztalom vagy lehet elszoktam csak töle de nekem kicsit zavaró

fifi
nem nagyon akarok itt szidalmazni semmit és senkit, de ez vmi elcseszett egy alapokon nyugvó téma lett... én nagyot csalódtam, de remélem van akinek bejön...

kérdés: van aki rájött, hogy hogyan lehett a "controls" gombokon változtatni?

én azt szeretem, ha space a brake és V a handbrake 😄

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

FAKE
de mostmár iyenrõl nebeszéjünk, mert4 nap és full

capo16
hy all! szerintetek ez fakke http://thepiratebay.org/brwsearch.php?b=1&c=401&d=0&orderby=&page=10 alulrol a 3dik

Msi K8n-SLI | Amd Athlon 64bit 3000+ (S939)| Geforce 6600 GT Eagle | 1gb Samsung ram | 280GB hdd Maxtor |

gabi89
<#nyes><#nyes><#nyes><#nevetes1>

A graf. elég szar tiszta mw semmivel se szebb az meg ahogy a kocsi csillog hát az borzalom direkt azért csinálta így az EA,hogy a 12-14éves kis ... tetszen a játék.(akinek nem inge ne vegye magára)
A driftnek meg semmi köze a rendes drifthez.Talán a canyon futam az ami kicsit feldobja.

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

kigyi
A drift módot?
Hát az a legkönnyebb benne lol.
Százezres drifteket lehet csinálni, nem nehéz csak tolni kell neki.

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

Ügyesen megcsinálták a Drift módot. Lehetelen megnyerni. :-(
A grafika egyébként nekem bejön, de az a fény a kocsi körül engem is zavar. A sofõrök viszont nagyon jól meg vannak csinálva.

SLICK
na jó most már ne sokat szpemmeljünk!

streetracer
Nincs multi része a demónak, de szar...

raven87
Hát én ezt még nem nevezném most pozitívumnak. Elég keveset láttunk még belõle. Majd a teljesbe kiteljesedik.
Huh, ezt de megfogalmaztam. 😊

IntelŸ Core i3-370M, 3 GB DDR3 (1066 MHz)RAM, 320GB HDD, ATI Mobility Radeon&#8482; HD 5470 512MB Xbox live: xx Raven87 xx

kigyi
Hát nemtom sztem azért annyira nem szörnyû csak a többihez képest tûnhet annak.
Gépigény hát az enyémen megy tehát annyira magas azért mégsem lehet.
Drift kicsit furcsa, de itt is több százezres pontokat kap az ember sajnos.
Az üldözéses módban kicsit meglepõdtem mert a kanyonban nem nagyon akart kanyarogni a tuningolatlan autó. Most majd kipróbálom másik járgánnyal is.
Annyira nem lett rossz.
Én pl. az MW-ben nagyot csalódtam de ha ez ennyivel másabb lesz akkor sztem ezt szeretni fogom.

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

+ még valami pozitív a tuningolás maximum

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

a duel sztem egész jó de kissé hülyén találták ki mért nem lehet sima driftes mint a halálos iramban 3 végén....az lenne jó

\"csak egy játék de úgysem éled túl\"

DJ Skyline
szerintem sem túl jó a duel, de a Camaro a legalkalmasabb rá a 3 autó közül!

"a grafhoz képest a gépigény TÚLságosan nagy" ezt már sokaktól hallottam szal ez az MW nél is így volt bár majd a teljesnél meglátjuk..bár félõ h. ez a full nál is gond lesz

\"csak egy játék de úgysem éled túl\"

raven87
Véleményem kb ugyan ez. Meg az hogy a Duel sztem egy rakat sz...

IntelŸ Core i3-370M, 3 GB DDR3 (1066 MHz)RAM, 320GB HDD, ATI Mobility Radeon&#8482; HD 5470 512MB Xbox live: xx Raven87 xx

véleményem:
tisztára olyan mint az MW csak k-szar az irányítás, a mint már mondták a grafhoz képest a gépigény TÚLságosan nagy <#levele><#levele><#levele><#levele><#levele>

Kicsizoli
Köszi Megnyugogtam Meglepõdtem volna ha nem lenne elég:-)

Készülget a gép lassan, de biztosan..

az lehet hogy cink a vinyód egy-két szektor, és épp oda mentette le és azzal má nem tucc semmit kezdeni.újraletöltés máshova talán....<#miaz>

p5bdeluxewifi,c2d e6600,2gcorsair,8800gtx www.myspace.com/lifemaster

Töltsd le innen.A mirror 1-röl 15 perc alatt lejött nekem.Link

raven87
Én nem találtam, bár nem is nagyon kerestem, de sztem nincs.
Nyugadtan megcáfolhat bárki!

matyi08
sztem töltsd valami magyar helyrõl. azokról gyorsan jön. sokkal hamarabb meglesz.

gergobaby
Van multi a demoban?

Toshiba L300-2C5

Bandi 18
nem lesz jó

köszi!
buldozer99
bazzeg mi van itt!😊mi lesz ha ki jön a full!
deh ez várható volt!
nekem iszonyat lassan jön még most is!30-al!
Éjjel 2-re megvan!

Forca Barca

Kicsizoli
Valaki Mondjon már vmit?
<#confused><#confused>

raven87
Ne aggódj nekem is kb ugyan ilyen a gépen és simán megy rajta.
---
Bár nem nagyon vagyok elragadtatva tõle. (Már mint a játék elég (köhömm) ...)

Háát a vinyó bizony elég régi, olyan 6-7 éves.<#fejvakaras>

És ha a zip fájlt átmásolom másik gépbe ott jó lesz a kicsomagolás vagy sem?

http://crxforum.flix.hu a Hondafórum vagy www.hondaklub.com-HBKM!!!Intel&Nvidia powa!

DJ Skyline
egy új korszakalkotó eljárás...meg kell nyomni a space-t a tuningolás után <#idiota>

kuci06
az. talán nem szereti az ati-t?

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

GabriSanyi
megy-et akartam írni

reaper4
1280*1024ben csont fullon 17-30fps lol.a mw sokkal jobban ment és jobban is tetszett 😞 csalódtam...

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

GabriSanyi
na most egy nemtom mi volt a gáz......

Shortstop
ATI?

Köszi az jó lesz!

Akkor leszedem mégegyszer és ha megint nem fog mûködni akkor megkaphatom "A Hiba az Ön Készülékében van" feliratot.<#wilting>

http://crxforum.flix.hu a Hondafórum vagy www.hondaklub.com-HBKM!!!Intel&Nvidia powa!

hello!Hol lehet menni az autokkal.Én csak a tuningolásig jutottam!
Sajna az én gépem sincs elragadtatva a gametól de hát már elég koros szegénykém a most wantedet még valahogy bírta de ez már úgy tûnik sok.

->> Gigabyte 965p-ds3, c2d e4300, a-data ee 2gb kit, asus eax 1950 pro

Bandi 18
nem akarlak megijeszteni de mikor nekem csinált ilyen akkor vinyóprobom lett utána méghozzá bad sector. Futtass valami diskellenõrzõt

Kicsizoli
Amd Athlon XP 2500+ barton, 512 MB Ram, Ati 9600 Atlantis 128Mb nem hiszem el hogy nem élég ennek a gamenek? Kell Neki A 1G Ram?<#wow1><#wow2><#zavart1><#merges2><#confused>

kuci06
sziasztok, amikor elindítom, az intro után kilép!! valaki találkozott hasonló problémával?

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

GabriSanyi
nem bírom feltenni mer kéri a 1-es CD/DVD-t.........

DJ Skyline
frissült a FAQ, 3 link van ahonnan lelehet szedni, de az utolsó tartalmaz még majdnem 15-öt! 😊 szóval lehet válogatni

Jaj ne, ettõl féltem!
Azért köszönöm.

De gondolkodtam azon is, hogy nem lehet, hogy vírusom van? Múltkor 3 játéknál is ezt írta ki, egyre gyanakvóbb vagyok.