Need For Speed: Carbon
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
NFS:MW nyomába se ér! Inkább nyomulok továbbra is azzal, ha faxa autós gamet akarok.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
Nekem is megy maxon 15-20 fpsel de nicn sélvezet igy leveszem mediumra és 30-45 fps lessz belõle na akkor már kafa ; )
Ebben egyetértek veled, de azért a reklámokat is nyomatták rendesen, mert mindig hetente legalább kétszer volt a legtöbb online magazinon valami hír róla(ingyen reklám)
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
Ezt a sorozatot pedig szerintem már a neve adja el nem a marketing...
Unleash Your Inner Monkey
Tipikus júzer: feldobom magam a cére, szal kuss
Haladó júzer: hova rakjam magam?
ehh... érdekes megfogalmazás
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Nem tudom hogy csináltál dupla ennyit?
Nem ütközök sehol és a kellõ sebességgel megyek a kanyarokban!
Töltsd le, teszteld és ha tetszik vedd meg és támogasd ezzel a készítőket!
mostani rekordom
De ami leginkább zavar,az az,hogy MIÉRT NINCS MULTI???<#gun>#gun>
Ennek a hsz.-dnek mi értelme volt? csak nem mazohista vagy?<#nemtudom>#nemtudom>
\"The hardest thing about buying a mac, is telling your parents that you are gay\"
sz.tem is csak agyon van tükrözve minden .Igaz hogy az LFS-t nem lehet ezzel összehasonlítani mert ez arcade az meg szimulátor ,de az akkor is 1000x jobb. szvsz
...:::Ger1:::... Never forget [MSRT]Suicid
Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit
Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit
életed szerelmét mégis csak egyszer láttad.. remélem vágod egy menet egy esély.. van aki cselekszik van aki beszari és remél 2007.01.01 kb. 02.00 (L)
http://crxforum.flix.hu a Hondafórum vagy www.hondaklub.com-HBKM!!!Intel&Nvidia powa!