22516
10634785601162328892.gif

FAQ | Mielőtt kérdeznél olvasd el!!!

NFS Carbon Garage Topik

Olvassátok a FAQ-t MINDEN infót megtaláltok ott!!!

Mindennemű warezzel kapcsolatos hozzászólás, kérdés tilos!

Ha warezolsz, intézd magad minden problémáját, vagy max kérdezz valakit PRIVÁT ÜZENETBEN.
Aki ezt nem érti meg elsőre, büntetőpontot kap. Aki másodikra sem, az bannolva lesz.
NE tegyétek fel ugyanazt a kérdést százszor!
Ott a FAQ vagy olvass vissza!

• BiG G
    basszájba ez nagyon ronda lett
  • jakewyler
    plíz vki #14327,nagyon megköszönném...
  • Che
    Hát én most sedem a gamet de amiket eddig olvastam...tényleg még ennyi idő után se tudtak csinálni egy vacak belső nézetet? a pálya text tényleg egy fal? azaz gagyi? irányítás milyen?...jah és szánalmasnak tartom azt ogy az EA így kivételez a Nvidiával...Motion Blur csak Nvidiával...pfujjj...mondjuk van egy olyan érzésem, hogy a GTR2 helyét nem fogja veszélyeztetni...azt nehéz lesz felül múlni jelenleg...
  • arty
    KÖSZÖNÖM! tökéletes kis program :) HKZONDÁVAL (is) megy.

a FAQ magyaritás.exe nem fut, hibaüzenet: "ez a regisztrácios kod má rhasználva van amivel telepitetted a játékot"

nekem egyébként a demohoz képes nagyon pozitiv csalodás a carbon, a visual treatmentet lowra teszem(HIGH-ban ocsmány neonreklám a grafika), brightness az égbe, minden más maxon (1280x1024), a gagyibb kocsik relative kelemesek, de pl egy camaro már nagyon gagyi :( oldalt mész vele, a kikaparás a nemlétező fizika miatt ilyen szánalmas :(

végre nem csak 3 kocsi ellen mehetünk, hanem akár 7 ellenfél is lehet a pályán - VÉGRE !!!!

mindenesetre a bugdemo után még adok a karriernek 1 esélyt :) természetesen csak a cobra11 végigtolása után :D
  • MelWin
    Tuti, mert az még PSP-n is van :) A sok warez kérdés helyett inkább első benyomásokról írogasson, aki már játszik vele, illetve jöhet még egy rakat egyedi járgány képe is :)
  • Gyovai
    a Francia verzio is ugyanolyan mint a többi csak az animáciok franciák?
  • 062020
    Hát be
  • Barney Tech
    hádde ha megnyerek egy megnyert verseny akkor sem adja ide ez igy szar.
  • PiR8
    Az effektekről meséljetek picit. Van-e benne olyan sebességfiling, mint pl az MW-ben volt? Eg. 200km/h felett elmosodik a környező táj, stb?
  • urbijoe
    adok egy linket priviben
  • shiftáj
    hmmm wanadoo is meghalt
  • Met
    hogy tennél rá egy Mazda alkatrészt egy Nissánra?
  • SzZs
    Egyébként érdes,lehethogy a carbon ott folytatódik,ahol az mw abbamaradt,ugyanis pont ugyan olyan mw-es BMW-vel menekülök rögtön az elején,csak összetörik
  • Katun
    De csúnya szegény :(
  • attilaswf
    van fimonhangolás a játékban? azaz be tudod ugy löni az autokat mint az ug2-ben?
  • DJ Skyline
    te jóég!:D
    1. kivághattad volna a képet paintban
    2. mi ez a 2 púp a kompresszor körül!:D vadászgépeken van ilyen beömlő
  • matyi08
    úristen, szvsz elég ocsmány az eleje.
  • Looserke
    hát ez elég tré....minek rá ennyi légbeömlő???
  • doxadmin
    Nos VÉLEMÉnyem a játékról:

Bár még csak 1 fél órát játszottam vele, tetszik!

Nos a városbeli, ill versenybeli irányítás nagyok király! A Karrierben 3 autó közül lehet választani elsőként tuning, izom, és van még egy arra nem emlékszem, én a tuningot vagyins a mazda RX8 at választottam!

Noa mint mondtam az írányítása remek, tuningolásra nem vol még alakalmam, keveset játszottam vele!

Amúgy visszatér szereplőként a jó öreg CROSS őrmester!

Szerintem a garafika üti a most wantedot 2000cel procival 768 Mb memoval, és geforce 6600 256Mb-os karival 800*600ban simán fut, egyszer kétszer van egy kis szaggatás!!

A magyarításról:

Az exe-t nem tudtam föltenni mert azt írta ki hogy a serial foglalt! Ezt pedíg csak a játék újratelepítésével tudnám változtatni

Átírogattam a fájlokat, de a játék elején volt fölirat, most meg nincs fölirat, csak a menü+az sms-ek magyarok!
  • Noninnyó
    köszi, ezt jó hallani :)
  • Szpisti
    Dodo55, mi kell a nyelvállítóhoz? Ha magyart akarok mondjuk kell-e még valami?
  • Barney Tech
    Ujrakezdtem a karriert nekem az a bajom ha vezsel egy autot akkor annakn megint különkülön meg kell nyenri a cuccokat.titeket ez nem idegesít?
  • whiskeyman
    Ime! Amiért érdemes volt harcolni!
  • OLIII
    az lenne jó, hogy ha az alá az ablak alá is be lenne téve ez a piros sáv , amely ablakban a hozzászólásokat írják az emberek.
  • whiskeyman
    Nekem elindult SP 1-en!
  • matyi08
    meg szeretném kérdezni attól, aki már játszik vele, hogy jobban fut, mint a demo?
  • Noninnyó
    Mindenhol azt írják, hogy WinXP SP2 kell a játéknak. Valakinek elindult SP1-el? Nekem csak az van :(
  • OLIII
    mindenkinek látszik , csak nagyon sokan 'ignore'-olják sajnos :D
  • peti193
    ha valaki privibe tudna egy biztos oldalt adni örűlnék....hmmmm....
  • Carlos HUN
    Sztem még felette se max a gyerekeinek
  • mike0013
    azta rohadt, nekem se jött le még...
  • totyak
    A Hungarian verzió csakannyival jobb a többinél, hogy kapásból lehet magyarul telepíteni? Da gondolom abban nincs collectors cucc, vagy igen?
  • arty
    "Mindennemű warezzel kapcsolatos hozzászólás, kérdés tilos!"

nálatok ez nem látszik? ;)
  • Szabi1991
    nekem még le se jőtt :(
  • PiR8
    Magyarorzágon a 25 év alatti játékosok 90%-a nem veszi meg... szvsz ;)
  • Gerbill
    Nem arról van szó, hogy megvette e vagy sem, hanem arról, hogy minden felszólítás ellenére továbbra is folytatja a warezt, meg olyan dolgokat kérdeznek és beszélnek meg, amiket már 300x leírtak előtte.
  • Borg
    A kiirás kint régóta, szal ha tovább értetlenkedsz, te is mész vele.
  • bowari
    tényleg milyen?
  • Dodo55
    NFSC Nyelv Állító
  • fúj Félkrajcár
    hát jah, miután bannoltad utána kiírtad, grat neked is