22516
10634785601162328892.gif

FAQ | Mielőtt kérdeznél olvasd el!!!

NFS Carbon Garage Topik

Olvassátok a FAQ-t MINDEN infót megtaláltok ott!!!

Mindennemű warezzel kapcsolatos hozzászólás, kérdés tilos!

Ha warezolsz, intézd magad minden problémáját, vagy max kérdezz valakit PRIVÁT ÜZENETBEN.
Aki ezt nem érti meg elsőre, büntetőpontot kap. Aki másodikra sem, az bannolva lesz.
NE tegyétek fel ugyanazt a kérdést százszor!
Ott a FAQ vagy olvass vissza!

• gduck
    A rejtekhelyen menüből!
  • gduck
    HÜLYESÉG!!!

A FAQ-BA BE KELLENE ÍRNI, HOGY MINDEN VERZIÓBAN ALAPBÓL BENNE VAN A MAGYAR NYELV!!!!!!!!!!!

• SLICK
    12-13000 Ft
    Amúgy a magyar verzió sztem csak a menüre vonatkozik.. nem hiszem magyar nyelvvel is megjeelnt :| arról sok más oldal mondott volna infót.
  • doxadmin
    TÉRKÉPEt VAGY VALAMI SEGÍTSÉGET KAPOK HOL TALÁLOM A TUNING SHOPOT????
  • gaspy
    Én elolvastam a FAQ-t ed abból ugy tűnik hogy csak a francia verziót lehet magyarosítani...
  • j0nNyKa
    csak az en csorom bassza, hogy a soundtrack 1 zsak szar ? :D
  • Dodo55
    Még DX8 se nagyon kell.
    Elég egy sprite, aminek nem 100% az alpha értéke, és minden ciklusban mentésre kerül a kép a spriteba, és kész is a motion blur :)
    Bár lehet, hogy DX8 kell, hogy lehessen áttetsző spriteot csinálni, de akkor is DX8-nál újabb nem kell.
  • Alwares
    Emberek egy kis szinvonalat légyszives! ÉS olvassátok el a FAQ-ot.... Bakker, ha én itt moderátor lennék szétrugnám az userek felének a seggét...
  • CheAteR88 #14417
    mennyire lehet szűámítani a bolti árat?
  • gaspy
    ez a razor 1911 verzióhpz is jó?
  • Gyovai
    ebböl az jött ki
  • Che
    nah kösze az infókat...estére mire megjövök a sörözésből lent lesz, hi kiálja a sör próbát akkor játszunk vele egy darabig:)...ha nem állja úgy mint a MW akkor uninst és lomtár ürít :(
  • Sland
    Hülye... :)
  • Gyovai
    ez azt jelenti h magyar lessz lessz a hang is??
  • Száddi
    Sziasztok a razoros verziót ,hogy lehet magyarosítani ha egyáltalán lehet?? előre is kössz
  • MoLc
    Valszeg csak felirat,de nem collectors,akkor ki lenne irva.
  • Alwares
    Egyébként FAQ...
  • Alwares
    Mért regeltél? Honnan tudjam?
    Egyébként hogy mért haltak meg? Nagyon egyszerü a válasz! Feltették a Crbont és most mindenki ráugrott...
  • gaspy
    Need For Speed Carbon Hungarian-TUY
    Erről mit lehet tudni?Ez is Collectors Edition?És ennek magyar sznkronja van vagy csak a flirat magyar?
  • urbijoe
    a játékban benne van alapbol a Magyar nyelvi file?
  • berlinboy6329
    Nám.
  • Alwares
    Egyrészt mi a töknek a Motion blurhoz Sm3? Semmi köze a kettőnek egymáshoz! A motion blur egy DX8-as effekt ha jól tudom... Ha valaki nekem meg nem megy a motion blur ilyen miatt az az EA hibája... Vagyis a fejlesztők töketlensége miatt...
  • MoLc
    Need.For.Speed.Carbon.Hungarian-TuY , ez tényleg full magyar szinkronos ?
  • Crazy Mate
    Meghalt a wanadoo,pcgame.dox.hu is,pedig mindekettőre regltem,nem tudja valaki ez miért van?
  • trialboy
    franch(lnézést)
  • doxadmin
    HALI

Valaki tudna térképe küldeni a boltokról ahol tuningolni lehet a kocsit a megszerzett pénzből! Autóbóltot már találtam!
  • trialboy
    minek a magyaritás egyszerüen bemész a fökönyvtár/langauge(vagy h kell irni:)) és átirod a frach-ot hungarián-ra a hungariant meg frach-ra
  • Gerbill
    A Te kocsid nem annyira, de az ellenfeleket kipörgetni és hasonlók, szinte lehetetlen.
  • Che
    sleepy mondom még nem nyomtam vele így nem tom csak kérdem meg az eddig hallotaka után kutatok?! amúgy X1600Pro-m van így nemhiszem hogy különöseb b terhelést jelent majd a gépemnek a carbon...
  • asusaudio
    Need For Speed Carbon Magyaritas
    Aki nemtudja hogyan kell magyarositani vagy csak lusta a fileokat ide-oda masolgatni, azok szamara jol jon ez a magyaritas.

Ha nem indul el a letoltes Internet Explorerbol, akkor probald firefox-szal.
  • PunkZoli
    demonál nekem is ez volt a bajom...olyan ratyi kis vonatosjátéknak tűnt
  • Che
    állítólag irányítás mintha sinen futna a kocsi...hozzá fűzés?
  • sleepyhead
    miről beszélsz már bocs.. atival is tökéletes a motion blur. csak Sm3as kártya kell hozzá. az pedig nem az EA hibája, hoyg az Ati csak az X1000 sorozatú kártyáiba rakott Sm3at.
  • PunkZoli
    apádnak tök igaza van haggyad békén:)
  • urbijoe
    apád hány éves hogy cs-zik?
  • trialboy
    Én is (leszettem) a gémet.Nekem teccik.:) Irányitása oan közepes
  • Che
    grafikát hasonlítok nem játék mentet ;)
  • armageddon666
    faszom má lent lehetne de apámnak muszáj CSSznie én meg nem tölthetek :@@@@@@
  • MelWin
    Ugye csak viccből hasonlítod össze nfs-t gtr-el? A következő az lesz, hogy call of dutyval mérjük össze :D Ne keverjünk egy hangulatos arcade játékot egy simmel...
  • peti193
    na mennek veszek egy eredetit