Need For Speed: Carbon
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
Szerk: De van 😮 #12285
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
collectors edition:
NFS Carbon alapgame + Nissan 350Z + nagycsöcsû csaj + nagy csöcsök extra DVD edition 1-8-ig 😄DD
http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux
Azé nice lenne <#banplz>#banplz>
PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.
Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.
Én nézem a R3dlinenak a rarját.Hátha ott megvan a 6. része. 😊
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG
Mióta megjelent az NFS:MW azóta a HKZonda adott ki valaha releaset? NEM! Most mért történne az, hogy 1 év tétlenség után megjelennek, és megint az NFS sorozat egyik részével robbanak be?
Abszoltút képtelenség.
Szvsz felesleges bármi bizonyításra várni stb stb
http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
ASUS M2N-E AMD Athlon 64 4200+ X2 Socket AM2 Galaxy 8800GT 512MB 2db Kingmax Mars 1GB/800MHz DDR2 RAM SAMSUNG HD501LJ 500GB NEC4571A DVD RW Creative Sounblaster Live! 7.1 Chieftech 420W
Miért van a Coca-Colás napocskán napszemüveg?Mi süt a szemébe??
Töltsd le, teszteld és ha tetszik vedd meg és támogasd ezzel a készítőket!
Ha lesz full verzió a NET -en kiírjuk a bannerba szép, nagy betûkkel.
Asus P5K Pro | E8200 @ 3.6 GHz | 2 x 1GB Geil Ultra DDR2-800 | Gainward 8800GT GS 512MB | 24\" Samsung T240 | 550W Chieftec | XBOX360 Elite |
Asus P5K Pro | E8200 @ 3.6 GHz | 2 x 1GB Geil Ultra DDR2-800 | Gainward 8800GT GS 512MB | 24\" Samsung T240 | 550W Chieftec | XBOX360 Elite |
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Házigazda lettem a TDU topicban, úgyhogy avval most közlöm aki ide spammel mint atom, hogy ha oda valami Spamecskét be mer nyomni, akkor kitörlöm az összeset. Nem érdekel, ha rinyál hogy pedig szólás szabadság van stb...
Nem szeretném hogy ennyi dolga legyen ott a moderátroknak, meg szereném õket kímélni ettõl a feladatól. Aki esetleg carbonozás utána bejön oda is, az legyen szíves tiszteletben tartani ezt a kijelentést.
Srácok, nem tudom mért nem lehet felfogni h nincs mûködö rilíz! Ezzel a törölgetéssel meg mégjobban szétkúrjátok a topicot, mert a válaszok értelmetlenek lesznek, ha nincs meg a hsz amire válaszolnak...
felesleges nfo beírásokat, "már töltöm" stb. amit az nforce (vagy bármely group) nem igazol, törölöm, az illetõ pontot kap.
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
BD(Bus Driver) 4ever Ikarus E94 a kényelmes,elegáns,és megbízható busz. Volánbusz 4ever