22516
10634785601162328892.gif

FAQ | Mielőtt kérdeznél olvasd el!!!

NFS Carbon Garage Topik

Olvassátok a FAQ-t MINDEN infót megtaláltok ott!!!

Mindennemű warezzel kapcsolatos hozzászólás, kérdés tilos!

Ha warezolsz, intézd magad minden problémáját, vagy max kérdezz valakit PRIVÁT ÜZENETBEN.
Aki ezt nem érti meg elsőre, büntetőpontot kap. Aki másodikra sem, az bannolva lesz.
NE tegyétek fel ugyanazt a kérdést százszor!
Ott a FAQ vagy olvass vissza!

• ati2002
    Nekem nagyon bejön a game. Ez a bandázási módszer új, de tetszik. Elsőre idegennek tünt, de nem nehéz. Az tök jó, hogy már nemcsak a saját verdát lehet testreszabni, hanem a bandatagokét is, ezzel elérve azt, hogy a tagok összepasszoljanak. Cool.

A körítéssel nincs gond, remekül megy, szép is, full magyar (kivéve persze a hangokat).
    Egyébként Razor verzió, regisztris módszerrel tettem magyarrá, és vannak videók is, átvezetők is, mind magyar felirattal.
  • SomebodyEra
    Nálam 1 órát élt meg a játék...tetszett meg minden,de nem tudtam mit kezdeni az akadozással(nem szaggatás,nem a gépem szar)és így nem lehetett játszani.
    MIndegy..remélem későbbiekben lesz rá valami megoldás és akkor újabb kísérlet
  • berlinboy6329
    Nah,én már csak holnap játszhatok. :(

Még mindig nem kaptam választ néhány kérdésemre:

1. A kijött verziók közül van vmelyikben a pagani zonda?
    2.Sok tuning elem van benne?
  • sleepyhead
    hú gyerekek, szerintem nagyon fasza ez a game
    odaveri az összes 'új' nfst(ug1-2,mw)
    nagyon feelinges...
  • samhun
    bocs, hogy megkérdezem, és bocs , hogy élek, de melyik warez oldalrol jön max sávval? wanadoo.atw.hu rol ne, azt tudom. és a töübbi hogy áll?
  • Barney Tech
    kinek van mefg a magyar vagy a francia verzio?
  • rage
    A locale eredeti értéke en volt ?
  • Tomy Lee
    Apu Anyu segített benne??:))
  • CoD23
    hehe
  • Fonixxx
    Akkor a HKZonda faszás,az collectors is meg magyar is lehet és minden jó!:DD
    Priviben tudnátok adni linket hogy HK verziok hol vannak fent,vagy ki honnan szedte le!Kösz előre is
  • Tompie
    Akkor már rákérdezek :) A magyar változat az CE vagy sem ? :)
  • gduck
    A HKZonda a TUTI :D Mint ahogy a múlt évben is...
  • r9actros
    ez a cseri kockul rendesen:D
  • Fonixxx
    Sokat ér ha végig tolod 1 nap alatt!!Örüjjé magadnak...
  • Rage47
    én 60%-nál
    az installban:D
  • BiG G
    örülj magadnak tizenéves (életkor 14 alatt :D:D:A_:D_:D_AD:_DA:D) kiskocka barátom
  • uHs Gerzson
    Gyááá
  • Rage47
    ügyes vagy:D
  • Tompie
    Az állítólag nem a CE változat. De ha nem így van nem mondtam semmit :)
  • Jeol
    magyarul fentvan a wanadoo-n....nemtudom mit kell ezen állandóan problémázni
  • Imremagdi
    Hkzonda féle verzió és
    "Language"="Hungarian"
    "Locale"="hu"

És van video, és feliratozva

Nem lehet hogy a crack a szar?
  • ragobynara
    A teljes játékot már előbb leadták, h le lehessen gyártani :P csak azért érdeklődtem, mert mondom, pl a fifával is úgy volt h a demó tökmás volt, mint a teljes.. (mmint grafikai bugok, stb) Aztán közölték az ea fórumon,h a teljesnek tökmás a motorja mint a demónak :)
  • Tomy Lee
    No intros patch (for the demo version)
  • Fonixxx
    Razor féle verziot magyarosítja vki nincs video,igaz?!Mi a helyzet a HKZonda félével??Ott is ugyan ez lesz??
  • Tompie
    Vagy a #14620-as hozzászólás a megoldás :) ergó nem a razor hanem a HKZonda verziót kell letölteni :)
  • gduck
    Próbáljad úgy hogy:
    "Language"="Hungarian"
    "Locale" -> MARADJON az eredetileg ott lévő érték!

Így van videó? (mert a felirat magyar lesz az biztos...)
  • DJ Skyline
    pénteken adták ki a demot, tegnap már lehetett vásárolni! 3-4 nap alatt semmit nem lehet rajta javítani! :)
    vagy direkt volt olyan szar a demo, passz
  • rage
    Ha a registryben átírod a két értéket Hungarianra és hu-ra, akkor magyar lesz a felirat a játékban, illetve a menük is magyarok lesznek, csak nem lesz se intro, se átvezető animációk.

Amúgy ha eredeti angolon hagyjuk, sikerült valakinek feliratoznia?
    A párbeszédeket könnyebb lenne megérteni, ha legalább angol felirat lenne
  • Tomy Lee
    Tehát a tények Razor verziónál!?
    Vagy magyar szöveggel videó hiányosságokkal vagy anélkül összes videóval.Hát én majd inkább a másodikat fogom azthiszem választani:)
  • ragobynara
    Nem teljesen erre gondoltam, humor herold barátom:D De az irányítás, stb változhatott, és a graf motort is optimizálhatták azóta... Volt már rá sok példa, h a teljes játék igen eltért a demótól.. pl Fifa07, csak hogy 1-et említsek.
  • Tompie
    Mire lejön nekem, remélem lesz megoldás a razor verzióra, hogy legyen magyar is meg videó is
  • Rage47
    ez jóó
  • Rage47
    úgy vettem ki az írásokból h azért nem volt videó, mert megbütyköltél vmi magyarítás érdekében
  • NeoMaN
    Ja, itt már nem autózni kell hanem CS módra osonkodni...
  • Sgtfathi
    Hi all! vki azt irta lentebb,hogy a razor-verzióba nincsenek videók! Igaz ez?
  • ragobynara
    Maga a játékmenet a demóhoz képest másabb lett?
  • jakewyler
    Jó estét
    Teszteltem én is gammát ,sztem viszonylag jó lett,hangok nagyon faszák,meg teccik ahogy az elején jönnek bandába az nagyon komoly rész...
    Kétszer kiírta h a nfsc exe hibát észelt...utána áttettem 1024-re és úgy elvileg nem írta még ki a hibát...
  • Tomy Lee
    Nincs még sajnos meg egyik sem:(kb még 4-5 óra hosszat kell várjak a Collectoros változatra.Előfordulhat sajnos,hogy a Francia verziós Carbon szövegeit magyarították le és a nyelv lehet maradt Francia.
  • gduck
    remélem az nvidia frissíti a driverét, mert úgy veszem észre (a hozzászólásokból) hogy a Catalist jobban muzsikál...
  • Imremagdi
    áá közbe én is rájöttem

kösszike