22516
10634785601162328892.gif

FAQ | Mielőtt kérdeznél olvasd el!!!

NFS Carbon Garage Topik

Olvassátok a FAQ-t MINDEN infót megtaláltok ott!!!

Mindennemű warezzel kapcsolatos hozzászólás, kérdés tilos!

Ha warezolsz, intézd magad minden problémáját, vagy max kérdezz valakit PRIVÁT ÜZENETBEN.
Aki ezt nem érti meg elsőre, büntetőpontot kap. Aki másodikra sem, az bannolva lesz.
NE tegyétek fel ugyanazt a kérdést százszor!
Ott a FAQ vagy olvass vissza!

• Laceee
    user error !
  • csoola
    mi lesz itt igy:D? 1ébként igazuk van, ezek az oldalak sztem is tulterhelödtek, nekem mondjuk most alapbol leterhelt a net vmiért...
  • fúj Félkrajcár
    atw-s?
  • shiftáj
    én letöltöttem baszott wanadooról, és 30 file CRC hibás... @NYÁD!
  • Balazs15
    4,042 Mb???????????????mer nekem annyi és itt különben nem szoktak válaszolni???
  • fúj Félkrajcár
    spoiler]az atw-s wanadoo-ról meg vagy 10 szer kell leszedni 1 fájlt mer nem tölti le elsőre az egészet[/spoiler]
  • csoola
    ne ird ki, de én se örülök, olvasd el a feliratokat mielött irsz, jotanács, nehogy büntetöt kapjál...
  • csoola
    pc-n tolod? és már 60%??? ilyen rövid vagy fanatikusként le se szálltál rola és még csak versenyt se vesztettél?
  • Balazs15
    4,042 Mb???????????????nektek is ekkora volt?
  • HunnernesKonge
    Lehet hogy már volt rola szo de aki magyaritotta és nem a HKZondás releaset használja annak van a játék elején intro, meg nem játék engines videok? Mert nekem hiányoznak, ha meg visszateszem angolra akkor minden faxa (Razor)
  • berlinboy6329
    Ez is olyan lesz,hogy ki kell hívni a másikat? :O

Az 1 sz...!MW-t se tudtam végvinni az idióta határok miatt.Itt is ilyen olyan pontokat kell majd szerezni a zsaruknál?
  • mentos-boy
    üdv a klubban...
  • Csuhai G
    Császtok!

Nekem az lenne a gondom, hogy a legkülönbözőbb pillanatokban kilép-vagy leáll a játék egy hibaüzenettel! Van valami ötletetek ? Winreinstall?
  • GabriSanyi
    hát mozgasd át a baloldalra
    aztán fordítsd meg és whoila:p
    amúgy meg láttam valahol tükrözés feliratot......
  • Tomy Lee
    Kormánnyal való irányítást próbálta valaki?Milyen?
  • GabriSanyi
    én 40% nál járok:P a japán csóka 2 verseny és meglesz a kihívó aztán a kanyon duel:p imádom a chargerem:P
  • roliairsuni
    help all

az a nagy helyzet h vannak ugye a márkalogó matricák, most nemtom mi a neve, de pl ha sparco logoját akarom az autó oldalára. nekem csak az 1 ik oldra teszi, hogy kell h bal oldra is tegyen? mozgatni, meg forgatni meg mértezeni meg mindent tudok, de csak 1 ik (jobb) oldra tesz

PLS HELP ME, THX
  • Katun
    De én nem nyugodnék meg. Megkapják az internetet kis tizen évesek és már jönnek ide flémelni és ezt el is tudom kélpzelni :)
  • buldozer99
    még 1 kérdés ugyanis reggel 9-kor már tolom én is:)))
    Mi van Északon??:D
  • Piedon
    Huhh, megnyugodtam, hogy ebben a topikban sem olvassák a GY.I.K.-et.(vagy FAQ-ot)
  • Katun
    Csak egy picit kéne használni a fejedben lévő tekervényeket,
    FAQ OLVASD EL
    Miért van ennyi korlátolt hülye?
  • Tufa
    azért igy 60% fele eléggé idegesítő tud már lenni az AI. rx7-el aston martinok ellen? nagyon izgi...
  • buldozer99
    köszi:)
  • jakewyler
    jaja ezen én is csodálkoztam,hogy tunerbe kezdtem és vehetek muscle meg exozit kocsit is,de így jobb is,nem kell 3szor kijátszanom a gémet
  • matyi08
    én azt hittem, hogy külön kategóriák lesznek, ugye a 3 autófajta. de most úgy veszem észre, hogy egyben vannak. igaz, még nem sokat játszottam, de ez így van, vagy csak nem néztem meg jól?
  • Evogordon
    Tapasztalatokat írjon már valaki? Hogy teccik a játés stb... :)
  • vgez
    talált már valaki megoldást a razor verzió magyarításra, hogy a videókat is feliratosan lejátssza?
    mert

HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREElectronic ArtsNeed for Speed Carbon
    Language=Hungarian
    Locale=hu
    átírással magyar lesz, de átvezető filmek nuku

• dicehater
    Kedves Warezmókusok, melyik agyonedukált nem képes olvasni?

"Mindennemű warezzel kapcsolatos hozzászólás, kérdés tilos!"
    ...
    "Ne kuncsorogj letöltési linkért, úgyse kapsz."

• Evogordon
    Kicsit levagyok hozzátok képest maradva de már telepítem !!! ;)
  • ScarY MAN
    6,9% :P
  • Csabesz6
    serial
  • Nohab
    Amúgy a boltok ,hogy vannak U2 vagy MW stílusban?

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Mi a fenéért csak rólam töltik a torrentről a fájlokat ha csak 3,3% tartok és nekem pedig nem küld senki fájlt?
  • OLIII
    wááááááááááááááááááá , miért nincs benne LAN ??????
    az mw ben volt ebben miért nincs ??? miért csak onlány..... egyszer lenne egy jó játék de azt is el****ák....
  • jakewyler
    Jah a France verzióval is megy a multi,most próbáltam...
  • Katun
    Helyes, azoknak a hangjuk is édesebben símogatja a fülemet.
    V8 4eva
  • kuci06
    én is muscle-párti vagyok Tényleg, és a pagani zonda is autosculptolható, vagy csak olyan mint az mw-ben a bmv m3 volt?
  • Yanou81
    Srácok egy kérdés..Mi lehet a hiba.. A kocsi a menübe gyönyörű...Élsimítás 2x..1024x768..High-on minden..De mikor elindítom a játékot,teljesen gagyi az autó kinézete..a fények rajta stb..
    NVIDIA 6600GT/TD 128MB 91.47 driver..
    Talán a driver rossz?
    Előre is kössz a segítséget
  • jakewyler
    Ok sorry,akkor nem linkelem ide többet
  • DJ Skyline
    dehogy, muscleval fogok kezdeni! :)
  • DJ Skyline
    de srácok ne ide linkeljétek a kocsikat! Garage topikban is beindul az élet, csak az ideírók 3/4-e még csak tölti! :S