22516
10634785601162328892.gif

FAQ | Mielőtt kérdeznél olvasd el!!!

NFS Carbon Garage Topik

Olvassátok a FAQ-t MINDEN infót megtaláltok ott!!!

Mindennemű warezzel kapcsolatos hozzászólás, kérdés tilos!

Ha warezolsz, intézd magad minden problémáját, vagy max kérdezz valakit PRIVÁT ÜZENETBEN.
Aki ezt nem érti meg elsőre, büntetőpontot kap. Aki másodikra sem, az bannolva lesz.
NE tegyétek fel ugyanazt a kérdést százszor!
Ott a FAQ vagy olvass vissza!

• GabriSanyi
    bocsesz.......remélem nincs harag
  • DJ Skyline
    mert a fél ország onnan tölti (töltené), és nem bírja a szerver
  • Laceee
    szerinted?
  • Newfronter
    Jól van tudom, nem kell úgy lerohanni, amint látod ki is szedtem a postomat.
  • trialboy
    thx:)
  • LasDen #14795
    vki megtudja mondani mé halt meg a wanadoo??? :(
  • GabriSanyi
    térképet megynyitod nyomsz egy 2est és mutatja hogy mit mijen ikon jelöl
  • Gyocsika
    Az körül mozog!
  • c a r b o n
    pontosan annyi
  • trialboy
    hello!!!!!!!
    egy kérdésem lenne.Hol lehet kocsitvásárolni???(ha avárosban kell keresgélni akk linkeljetek egy képet térképpel h merre pls
  • jakewyler
    Húúú most gémeltem kb 20percig szarakodtam a rendőrökkel,itt már nem olyan könnyű lerázni őket mint a mw-be
  • Balazs15
    kösz h nem válaszoltatok ez a kurva topic nem szol semmiröl mindenki ir amit lát baszkipedig azt hittem h segitségekröl szol a topic pff a nagy szart de azéé ujra felteszem hü kérdésem nektek is 4,042 Mb-t????????? csak egy pici rohadt szo nem több...
  • jakewyler
    felbontást kell állítani
  • GabriSanyi
    NFS Carbon Garage Topik BA KELL RAKNI A kOCSIKÉPEKET!!!!!!!!!!!!!!!
  • Laceee
    ha gondolod vedd meg boltban, ha majd megjelenik egyszer, egyébként meg mindjárt sirva fakadok, hogy 1-2 ember kidobott 200 Ft
  • DJ Skyline
    ez mindenkinél így van, vagy csak egyes embereknél? mert ha igen, akkor bebiggyesztem oda, de ha csak egyedi eset, akkor nem tudom...lehet van megoldás
  • Gyocsika
    total commanderrel nyisd meg és ellenörzi a fájlokat kijön egy uj ablak és kész!!
  • miki90
    vki be tudja linkelni a legfriseeb direct X verziot?
  • vgez
    a faq szerint leírtak alapján magyar lesz a razor csak az átvezető videók nem jelennek meg a játékban
  • GabriSanyi
    valaki próbálkozott azokkal a küldetéssorozatokkal vagy mi atököm az?(a főmenüben van)az unlockolja a 240sx-et meg valami 2007-es jaguárt,meg még csomó tuningot.csak az a gáz hogy gold fokozaton mindegyik k*rva nehéz.....
  • fúj Félkrajcár
    És h ellenőrzi? elindítom és az kiírja vagy hogy?
  • mentos-boy
    ...szerintem járjunk örömtáncot és énekeljünk!
  • sleepyhead
    legyőztem az 1. bosst, de már most 20%nál vagyok. rövid játéknak ígérkezik..
  • kuci06
    majd ha a az összes lejön és ki akarod csomagolni, ki fogja írni. előbb tudtommal nem lehet megnézni, hogy hibás-e
  • Gyocsika
    svf fájlt szedd le és az ellenörzi!
  • rage
    Az csak ezt tartalmazza:

ELECTRONIC ARTS ONLINE SERVICE
    MEMBERSHIP AGREEMENT

Csak gondolom, magyarul.
  • mentos-boy
    majd ha lejött az egész, kiderül
  • Laceee

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Wanadoo Hírek:
    Need For Speed: Carbon
    wanadoo - 2006-11-01 14:30:00
    Végre megérkezett a sokak által várt NFS: Carbon. Sajnos a túlzott érdeklődést a serverek nem minden esetben tudják kielégíteni, mindenkinek a türlemét kérjük. Minden ma regisztrált tagunk előfizetését 2 nappal meghosszabbítjuk!
  • berlinboy6329
    Honnan lehet tudni,hogy CRC-s?Igaz nekem nincs lenn csak 37-ig,de nem tom hol CRC-s.Hogy kell megnézni?
  • ati2002
    Akinek a magyar vagy a HKZonda-s verziója van, az nézze meg hogy van-e a LANGUAGES mappában "agree.hun" fájl. Ha van, töltse fel valahová PLS! (40-50kb)
  • DJ Skyline
    FAQ fönt
  • gabesz752
    reggel 8 óta 47fájl jött le és most beszart az oldal, de amúgy a játék nagyon jó (lehet).
  • Evogordon
    Hé az elején mit kell csinálni? valami aktiválni kell azt írja HELP PLS!
  • amdopteron
    A razor vagy mit tom én milyen verziohoz hogy lehet magyarosítást csinálni pls help me
  • DJ Skyline
    hát akkor szerintem én ma is elnapolom ezt a letöltést! remélem holnap estére normalizálódik a helyzet, mert ez így elég gáz, hogy egy sms oldalról, ahonnan eddig fullal szedtem, most szednék 20-al! :S
  • GabriSanyi
    a NFS Carbon Garage Topik-ban fennvan a verdám:P
  • Tomy Lee
    Ezt mostmár tényleg nem hiszem el!Az egész Ország erről a pár fizetős oldalról tölti?.Kezd elegem lenni ebből a töltögetésből.26 db átkozott file-t tudtam lehúzni 10 és fél óra alatt
  • Tufa
    elég rövid sztem...
  • csoola
    jah és ez nem minösül wareznak ugye?
  • HunnernesKonge
    Mindennemű warezzel kapcsolatos hozzászólás, kérdés tilos!

Ha warezolsz, intézd magad minden problémáját, vagy max kérdezz valakit PRIVÁT ÜZENETBEN.
    Aki ezt nem érti meg elsőre, büntetőpontot kap. Aki másodikra sem, az bannolva lesz.

Nem tudom feltunt e hogy itt ma 1ember bannt kapott és kiosztottak kb 300büntetöpontot. Szerintetek ti lesztek a kivétel?

És még1x az én kérdésem:
    Lehet hogy már volt rola szo de aki magyaritotta és nem a HKZondás releaset használja annak van a játék elején intro, meg nem játék engines videok? Mert nekem hiányoznak, ha meg visszateszem angolra akkor minden faxa (Razor)