Need For Speed: Carbon
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyébként engem full nem érdekel a játék, jobban tetszik a MW, punk-tum 😊
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Alaplap:Gigabyte GA-P35-DS3 | proc:Intel(R) Core(TM)2Duo E4500 @ 2,2GHz - 2,75GHz-ig húzva,gyári hűtés | Mem:2x1024Mb 800MHz+1x2048Mb 800Mhz RAM | vid.kari.:MSI HD5850 Twin-Frozr II 1Gb
100% francia, feliratok, szinkron, videók, minden
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Szóval szerintem nem fake.
szinte mindenhol úgy van hogy az angol mindenhol ott van
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
\"csak egy játék de úgysem éled túl\"
Asus Blitz Formula SE | Intel Core 2 Duo E7400 2.8Ghz @ 3.5Ghz | WD Caviar Blue 500GB | nvidia GeForce GTX 550Ti (1GB) | 4X1 GB Geil DDR2 RAM | LG DVD-RW | Logitech S510 Cordless Desktop |
Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/
Nem azt, hogy mennyi a release mérete...
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
na de mindegy, mint várható elõbb - utóbb kint lesz az angol változat is, mondom miért lehet a következõkbe pontot, törlést kapni:
A szokásos duma fent piros alapon fehérrel, megtoldva:
Bármilyen magyar vonatkozású torrent oldal, se sms web címet, se semmit honnan töltöd. Ilyen alapon csak írd be, hogy küldjenek neked privátot.
Nem érdekel hány % -nál jársz. Nem érdekel,hogy az XT1950 -den csak 200FPS megy. Ne kuncsorogj letöltési linkért, ugyse kapsz.
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Nem megy a telepitoje es manualissan csomagoltam ki, ezert nem biztos hogy minden fajl megvan ott. Nem is indul el..
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
Öröm is megvolt mára,én elmegyek lefexem,mert hosszú volt a napom.
Meg aztán 3 óra amig lecuccolom, hát addíg mi a frászt csináljak.
Majd reggel felkelek azt go race😊
Jó éjt!
de gondolom a franciáknál is a nyilak jelentik a nyilakat,szval jáccani tucc vele...
aprilia etx-cross simson schwalbe-streetfigter
www.redalert.hu - Red Alert Magyarország www.tiberium.hu - Command & Conquer Magyarország www.gamehunterteam.hu - GameHunter Team
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
most ugyanugy patchet fogunk rá szedni.. nemtökmindegy mien nyelven szedjük? 😄
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿