22516
FAQ | Mielőtt kérdeznél olvasd el!!!
NFS Carbon Garage Topik
Olvassátok a FAQ-t MINDEN infót megtaláltok ott!!!
Mindennemű warezzel kapcsolatos hozzászólás, kérdés tilos!
Ha warezolsz, intézd magad minden problémáját, vagy max kérdezz valakit PRIVÁT ÜZENETBEN.
Aki ezt nem érti meg elsőre, büntetőpontot kap. Aki másodikra sem, az bannolva lesz.
NE tegyétek fel ugyanazt a kérdést százszor!
Ott a FAQ vagy olvass vissza!
-
#15616 Lehet hülye kérdés de hát nem lehetünk mindennel tisztába!
Szóval van 2 autó aminek nem nagyon vágom a kiejtését!
Az egyik a dodge charger ennek az első részét vágom csak a másikat nem!
A másik meg a lamborghini nem tudom mi mert leírni se tudom!
Tudjátok a nagyobbik szóval nem a gallardo!
Vki leírhatná h hogyan is kell kiejteni! -
denyboy #15615 Honnan lehet szerezni razoros cracket!?1 linket v valamit pls!
Thnx -
#15614 csodálatos:
40%-nál úgy döntöttem ideje lenne autót váltani. A rég megvert bushido autóját épp megnézném miylen, erre mikor autót váltanék, akkor hopp hibaüzenet. Ezt eljátszom még 4-5x és felment az agyvizem. Leszedem a razoros crack-et (eddig revolver volt) és ugyanaz a szitu. Fogom mentést elrakom a dokumentumokból, uninstall és teszem fel megint a játékot. ÉS láss csodát csak a profil nevét jegyezte meg, nem tudja betölteni a karriert, így kezdhetem elölről az egészet. THX EA (ha a bolti verzió nem csinál iylet, akkor tudom, hogy jogtalan a felháborodottságom) -
hacking15 #15613 8,49 mega ez amit elöbb linkeltek, meg ami a lemezen van azis annyi -
#15612 Ez az de hátha valami javított :) a remény hal meg utoljára... -
hacking15 #15611 én ezt nem tehetem meg, mert iyenbill-em van logitech mx5000, 40 rugó volt, lcd kijelzős érintő érzékeny, szval inkább magamon vezetem le az idegességet -
PeeVee #15610 Hehe, nekem még nincs meg (nem érkezett meg... a haverom vele:DD ), de ahogy látom nem is baj :PP Inkább megvárom amíg valaki megtalálja a megoldást -
#15609 Ez a razoros crack!
megnéztem! -
#15608 nekem is ez volt a bajom kapott ketöt billentyű a fülhalgató és utána leesett a távirányitó is. -
#15607 A fixed exe általában a crackelt+no cd változat becézése :) -
#15606 na hát ez most nem nyugtatott meg, nincsenek kötélből az idegeim h 6szor mgcsináljam a legnehezebb sz@rokat :D -
#15605 Nekem is mindig kifagy és találtam egy ilyen nevű cracket:
"Need for Speed: Carbon (Collector's Edition) v1.0 [MULTI] Fixed EXE"
Fel is dobtam egy rapidshares linkre:
:)http://rapidshare.com/files/1703799/rzr-nfsc.rar.html
Ne engem szidjatok, ha nem jó én is csak most találtam és gondoltam ha már FIXED EXE akkor csak tud valamit -
#15604 fönt a FAQ majd segít! -
ipacs #15603 én meg még aztsem tom, hol lehet online-ba lépni :D -
ipacs #15602 igen, én értem is a játék nagy részét, de mégiscsak jobb a szám anyanyelven játszani az új need for speed-el :D -
Szabi1991 #15600 nemlehet hogy elnyered a kocsiját de nincs hely a garázsodban ?
a Most Wantedben is volt ien :) -
#15599 melyik van meg need for speed carbon hungarian tuy?? -
Samthek #15598 lenne egy kérdésem,hogyan lehet a netes résznél szobát választani,mert mindíg csak bedob egy szobába véletlen szerüen.
-
#15597 pont ezt mondom, én 6* csináltam meg de mindíg kilép, és persze nem ment -
#15596 nyugi, én is háromszor mentem neki, igaz mindig nyertem elsőre :p -
#15595 Hi! Lehet, hogy hülye kérdés, de hogyan lehet több profilt csinálni? Vagy azt csak a karier módban lehet? Ja és a magyarítás utáni videó eltűnésekre még nincs gyógyszer? -
#15594 én háromszor vertem meg azt a libát, utána nem rugtam ki senkit, mentem még pár versenyt, később kitudtam rugni őket. -
Szabi1991 #15593 kűldene vki egy linket priviben ahonan lelehetszedni a rzr-nfsc.085 -t ? -
#15590 Legyőzöm éppen a 2. főbosst, még a kocsiját is elnyerem, elmegyek az új crew taghoz, beteszem a többi közé, erre... ERRREEE: A PROGRAM SZABÁLYTALAN MŰVELETET HAJTOTT VÉGRE EZÉRT LEÁLL. És ez még hagyján: Kiderült, hogy egyáltalán nem mentett a boss legyőzése közben, az egészet lehetett előlről kezdeni. Erre kínkeservesen legyőzöm másodszorra, és kifogok egy börtönből menekülést meg egy másik lóf@szt, a 2 lehető legrosszabbat. AZ ISTEN VERJE MEG! Nem elég, hogy elveszi a győzelmemet, de még a kocsimat is??? ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!! Mit lehet tenni ez ellen, hogy ne csináljpn többet ilyet? Vagy készüljek fel rá h minden bosst 4szer kell legyőzni? Mert hosszútávon lehet h ez egy új billenytűzet vételét eredményezi... -
#15589 az nem CE verzió !! -
#15588 Na! A magyarítás kilövi a videókat! Még jó, hogy leszedtem az HUN verziót is, ott minden faxán megy, bár a kifagyás ott is előfordul! -
#15587 nekem a razoros verzió van, és most a muscle car-os csajt mevertem, jött a Nikki, meg a Samson, és kirúgtam 2 emberemet, hogy fel tudjam venni őket, de kilépett. és mondom, razoros verzióm van. nem tud valaki megoldást? -
#15586 nálam csak azt a dagadtat nem lehet kirugni.. :D -
#15585 hát azér van egy két dolog ami nem áltálános kifejezés mondjuk... -
engir #15584 Patch szagot erzek -
#15583 Egypk nemtudom miért olyan létfontosságú egyeseknek a magyarítás.Ilyen minimális szinten mindenkinek kéne tudnia angolul,amit a játék tartalmaz.
Legalábbis szerintem.Magánvélemény csak. -
#15582 6* győztem le a ribit, mind a 6* lefagyott. -
#15581 azt is írd hozzá, hogy na átállítod magyarra akkor búcsút mondhatsz a renderelt videóknak -
#15580 Akarom mondani véleményem -
#15579 és tényleg nincsenek benne a faja videók a razoros verzióban a magyarra rakom át vávává -
#15577 Nekem a demóval nem volt gond csak a teljes sz*rakodik! -
#15576 Hát már nemtudom mit higgyek a leírtak alapján.Énis a Razoros verziót töltöm.Remélem menni fog.Bár a demo nekemis kilépegetett. -
#15575 Ja! -
ipacs #15574 ez a ce-vel is mükszik? -
#15573 de ha mindenkinek kifagy hogy akrasz 100%os mentést :P