22516
10634785601162328892.gif

FAQ | Mielőtt kérdeznél olvasd el!!!

NFS Carbon Garage Topik

Olvassátok a FAQ-t MINDEN infót megtaláltok ott!!!

Mindennemű warezzel kapcsolatos hozzászólás, kérdés tilos!

Ha warezolsz, intézd magad minden problémáját, vagy max kérdezz valakit PRIVÁT ÜZENETBEN.
Aki ezt nem érti meg elsőre, büntetőpontot kap. Aki másodikra sem, az bannolva lesz.
NE tegyétek fel ugyanazt a kérdést százszor!
Ott a FAQ vagy olvass vissza!

• 3P
    Komolyan nem tudja srnki erre a kérdésemre a választ, vagy itt csak a warezt érintő kérdésekre lehet választ kapni? :(
    "El lehet adni olyan autót, ami már nem kell? Ha nem, akkor át lehet tenni a teljesítmény növelő tuning cuccokat egyik kocsiról a másikra?"
  • Balazs15
    #15923 plz vki nézzen rá!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Szabi DEMON
    Bocs lehet hogy votl de ennyi hozzászólásban keresgélni is nehéz, szóval nincs vmi újdonság a MW óta a kérdőjelek alatt? Pink Slip gondolom megmaradt, bár nekem nem sikerült eltalálni, de eddig semi újjal nem tlaálkoztam és ez kicsit csalódás. Amúgy nem gondoljátok hoyg piszok diegesítő a gépnek az "olyan vagyok amilyen a játékos" AI-ja? Főleg driftben bassza fel az agyamat, először csinálok kb 45000-et (nem megy túl jól a drift :D) ezzel msáodik lettem az elsőnek kb 50e volt, mire következő alkalommal az első driftema pályán kb 60e mire a csávó 82000-el vezet. Ez az AI a legnagyobb gyengepotnja ennek a játéknak, még az újdonságok hiáynát is elnéztem volna ha ezt jól cisnálták volna meg.
  • mike0013
    elég az egyiket
  • Slipknot14
    ÁÁ EZ Nem igaz, álladóan lefagy mikor Angie-t legyőzöm. Kilép magától!!! Nem tudja valaki mér van?:(
  • mike0013
    röppent a privi
  • fúj Félkrajcár
    Kösz, és mindegyiket vagy csak elég az egyiket?
  • maczo
    Sziasztok!
    Vki meg tudná nekem mondani h hogyan kell visszaállitani a gémet angolra???
    Ha igen előre is köszi...
  • mike0013
    winrar megnyit, jobb klikk az egyik fájlra, kitömörítés egy megadott mappába
  • kandzsal
    Hali! én azt szeretném kérdezni hogy a magyar verzióhoz nem lehet letölteni azt a +-okat ami a colloction editor tartozik?
  • mike0013
    hmm, hátjah, mondjuk én most átváltottam maxi image-re...
    remélem nem fog beszarni:S
  • fúj Félkrajcár
    Hello, vki meg tudja mondani h az ien fájlokat h kell összerkani? 001,002... azt tudom h total commanderben kéne, de nem találom. esetleg ha vki egy képpel megmutatná azt megköszönném :)
  • mike0013
    akkor viszont warezra nem adnak ki hivatalos patch-et:(
  • OrioN the S
    Fasza kis game... csak kár ,hogy hamar végevan :S

ui: Muscle powa 4eva!!! Ezek autók... a többi gané...
  • AMDFan2
    Hát figyi.Végeredménybe a BWclone vagy hogy mini-image-el megoldod az is eredetinek számít csak ugye a cd-kulcs az nem!!Azzal is szarakszik kilépéskor meg ilyenek azért írtam régemmen hogy szerintem itt gyárilag is gondok lesznek!
  • tigeroo
  • VRSDM
    egyértelmü válasz...

nem :)

16161 - erősen kétlem
  • mike0013
    :) hátjah, de valószínű jön patch, márcsak azt kéne tudni, hogy az eredetivel is ezt csinálja-e..?
  • SzakYy
    meg, de angol maradt a játék
  • svani
    Most akkor melyik verziót érdemes leszedni?
    Ahogy nézem,mindegyikkel van probléma.
  • rage at work
    Registry módosítást (Hungarian, hu) megcsináltad ?
  • SzakYy
    hi.
    lehet már írták, de nincs kedvem enyit visszaolvasni. Nekem a razor-os verzió van meg és a FAQ szerint magyarítottam de nemlett magyar. pls help!
  • Geee
  • Geee
    HELP
    GYERKEK -én lehet láma vok de fel se tom telepíteni-vmit kiír-külön ráengedm a dx-et,de az kevés neki----a licensz jogoknál nekem üres-HELP
  • Curesz
    uristeeen tegnap ota 855 uj üzenet
  • Aspyrin
    Az elmúlt 400 hsz csak spam vagy érdemes szemezgetnem is?
  • Pethy23
    voltam car lot-ba is de ott semmit nem találtam
  • CSOCSO
    el lehet adni. ha magyarra van allitva akkor menj oda ahol ki tudod valasztani a karrierben a sajat autoidat majd ott van valami karrier beallitas vagy valami hasonlo. nah ott tudod eladni az autot!

( vagy megsem lehet eladni??? meg nem probaltam de tudom hogy buzi modon lehet megtalalni az eladas opciot:D:D)
  • VRSDM
    boss
    /légy büszke te kaptad eddig tőlem 3 év alatt a legtöbb smile-t, de ezt nem hagyhattam szó nélkül
  • Pethy23
    Nem tudjátok hogy ha az első bosstól elnyertem az rx7esét azt tuningolni nem engedi, de eladni sem lehet?
  • tigeroo
    na most csorog a dolog...

haverom rábeszélt hogy szerezzem meg, de nekem már szerintem unalmas lesz negyedjére ez a "tuning voááá +2% a statban" meg ilyenek. de lehet hogy a most wanted nemjött be tavaly...na az hatalmas visszalépés volt az ug2höz képest (szinte alig hagytag benne tuningolható elemet)

valaki tolja a carbont hasonló konfigon? :

AMD Athlon(tm) XP 1800+, ~1.5GHz
    768MB RAM
    81 GB
    S-MEDIA RADEON 9000

a most wanted ezen elég jól futott (persze motion blur off)
  • Béla9248
    Sziasztok! Nekem bejön naon a game de az a problémám vele hogy kb.15p után vmilyen memoriacímre hivatkozva kilép a gameböl! A magyar verzió van meg! Ha esetleg tudna vki hozzáfűzni vmit azt megköszönöm!
  • Rash87
    Az ... De megoldottam,ge*i Microsoft xD

Amúgy tényleg legelején 3 kocsi közül választhatsz:) De aztán olyat veszel,amilyet akarsz.
  • Jagi
    lol
  • Jagi
    Nem akarok visszaolvasni, de a legelején tényleg csak azt a 3 autót lehet választani? Mert az elég szégyen...

Asszem ez is arra a sorsra jut, mint a MW a kecie zsaruk irreális mozgásai miatt.
  • Rash87
    törölt hozzászólás
  • VRSDM
    nem nemártana ujreg, mert igy elég sokfélét jelenthet
  • DaniX14
    az nem a collectors az a sima
  • Sgtfathi
    Gyerekek a Tuy-os verzio az nem Collector's változat ugye?
  • titty
    Valakinek volt már olyan problémája a TUY-is verzioval hogy 71% nál meg akad a telepítés és ezt a hiba üzent jelenik meg: Probléma történt a CARS/LANCEREVO9/GEOMERTY.BIN nevű fájl másolása közben