49
  • vg
    Magyarország mindenben übereli Szlovákiát! Természetesen a negatív dolgokra értettem!
  • HuAn82
    Ritka szar film.
  • sweech
    a sárga trutyi nagyon tesznye o_O :D
  • sweech
    kör 1? nah az egy nagy szar
  • Tinman #5
    Azt elfelejtettem hozzátenni, hogy igen, tudom, hogy nem ő rendezte, de producerként a nevét adta hozzá és mást sem lehetett hallani csak ez "Tarantino-Hostel". És bizony erősen Tarantino filmként emlegetik... szégyen :-(
  • Tinman #4
    Egy nagy kerek nulla. Tarantino mélyrepülése...
    Egy egyszerű tini-trash horror, mely zéró egyéniséget hordoz magán. Nagyot csalódtam a mesterben, pedig az összes eddigi műve itt tornyosul felettem a polcomon DVD-n.

És igen... úgy kezdődik, mint a Eurotrip és nagyjából úgy végződik mint az ősöreg Surviving the Game, némileg HC kivitelben.

Nem bírom, ki, hogy ne írjam le: Qrvára szar film, még a sávszélességet sem éri meg.
    Nem, hogy félni nem féltem rajta, de egyenesen szántam a filmet.
    Ez persze csak a személyes kis privát véleményem, de a kategóriájában a Fűrész 1. a Kör 1, de még az Event Horizont is lazán veri.
  • Cat #3
    az eurotrip tényleg állat :)
  • Skyline
    Én nemtom mit nézett a kedves cikkíró de nem nevezném szemérmesnek amikor a japó csajnak kihúzza az egyik fószer a szemét,lógicsál kocsányon ordít a csaj (mindez lkátható faszán) aztán pár pillanattal késöbb a főszereplő levágja egy ollóval a csaj lógó szemét...:)

Amúgy azontúl hogy van benne némi brutalitás a fűrászhez 0 köze van,és maga a film is egy egyszer TALÁN megnézhető horrorocska de amúgy semmi extra.
    De ha már a fűrászhez hasonlítgatunk na akkor így fogalmazok: a fűrász közelébe nem nagyon ér.
  • mikloss
    Jah télleg nagyon jó lenne ha a Motel 2 Magyarországon játszódna legalább a mostani kis turizmust is szétcseszné ahogy Szlovákiáét A Motel meg az Eurotrip Amúgy jó kis fil mondjuk a kínzós része kicsit gyomorforgató de izgalmas, ajánlom!