49
-
vg #9 Magyarország mindenben übereli Szlovákiát! Természetesen a negatív dolgokra értettem! -
Ritka szar film. -
a sárga trutyi nagyon tesznye o_O :D -
kör 1? nah az egy nagy szar -
Azt elfelejtettem hozzátenni, hogy igen, tudom, hogy nem ő rendezte, de producerként a nevét adta hozzá és mást sem lehetett hallani csak ez "Tarantino-Hostel". És bizony erősen Tarantino filmként emlegetik... szégyen :-(
-
Egy nagy kerek nulla. Tarantino mélyrepülése...
Egy egyszerű tini-trash horror, mely zéró egyéniséget hordoz magán. Nagyot csalódtam a mesterben, pedig az összes eddigi műve itt tornyosul felettem a polcomon DVD-n.
És igen... úgy kezdődik, mint a Eurotrip és nagyjából úgy végződik mint az ősöreg Surviving the Game, némileg HC kivitelben.
Nem bírom, ki, hogy ne írjam le: Qrvára szar film, még a sávszélességet sem éri meg.
Nem, hogy félni nem féltem rajta, de egyenesen szántam a filmet.
Ez persze csak a személyes kis privát véleményem, de a kategóriájában a Fűrész 1. a Kör 1, de még az Event Horizont is lazán veri.
-
Cat #3 az eurotrip tényleg állat :) -
Skyline #2 Én nemtom mit nézett a kedves cikkíró de nem nevezném szemérmesnek amikor a japó csajnak kihúzza az egyik fószer a szemét,lógicsál kocsányon ordít a csaj (mindez lkátható faszán) aztán pár pillanattal késöbb a főszereplő levágja egy ollóval a csaj lógó szemét...:)
Amúgy azontúl hogy van benne némi brutalitás a fűrászhez 0 köze van,és maga a film is egy egyszer TALÁN megnézhető horrorocska de amúgy semmi extra.
De ha már a fűrászhez hasonlítgatunk na akkor így fogalmazok: a fűrász közelébe nem nagyon ér. -
Jah télleg nagyon jó lenne ha a Motel 2 Magyarországon játszódna legalább a mostani kis turizmust is szétcseszné ahogy Szlovákiáét A Motel meg az Eurotrip Amúgy jó kis fil mondjuk a kínzós része kicsit gyomorforgató de izgalmas, ajánlom!