Aktívak a netes reklámfogyasztók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TeszteloPontHu
Részben igazad van, de azt ne felejtsd el, hogy ezeket a teszteket és fórumokat a reklámozók által fizetett pénzekbõl fenntartott oldalak közlik. Ha nincs reklám, a neten másból nem nagyon van bevétel (nincs "lapelõfizetési díj"), így tönkremennek az oldalak.

Tesztelo.hu -- Hardver, digit.fényképezőgép, MP3-lejátszó, mobiltelefon, autó és sok minden más... Csengőhang, oplogó, képüzenet, háttérkép, hangos üdvözlet, videó, JAVA játék. Írható CD és DVD

AgentKis
"reklám idõtartamával" értsd a "reklámozás idõtartamával"

Bocsi...

Bár fölül a gálya, s alul a népnek árja, azért a pénz az úr...

AgentKis
Ez egy kicsit kifordult magából manapság.
A "normális" ez lenne: 1. felmerül az igény -> 2. az igényt kielégítõ termék vagy szolgáltatás keresése kezdõdik -> 3. a megfelelõ termék, vagy szolgáltatás kiválasztásra kerül az elérhetõ információk alapján.
Ehhez képes ma ez jellemzõ: 1. a reklám megpróbál rábeszélni valamilyen valós vagy vélt igényre -> 2. valótlan, vagy töredék információkkal meggyõzni próbál az adott árú vagy szolgáltatás megfelelõségére, közben fikázva a többi hasonló árút vagy szolgáltatást -> 3. az ügyfél bedõl megveszi a terméket vagy szolgáltatást, aminek forgalmazási ciklusa gyakran a reklám idõtartamával egyezik. -> 4. Elégedetlenség, csalódás a reklámokan.
Ez utóbbi csak az "értelmesebb" fogyasztóknál tapasztalható.

Bár fölül a gálya, s alul a népnek árja, azért a pénz az úr...

" Aktívak a netes reklámfogyasztók " Igen! És jól is laknak annyit fogyasztanak belõle! 😄D

Szar játék az élet de qwa jó a grafikja!

"Ezen kívül vagy a technikai paraméterekre vagyok kíváncsi, amit a reklámból nem tudok meg, vagy a hibákra, amit meg pláne nem írnak bele."

Azonban ha nem tudsz a termékrõl, akkor ezekre nem vagy kíváncsi.

Az addig oké, hogy a neten nézek utánna a cuccosnak. De soha nem jutott eszembe reklámokat olvasni. Árlistákat, teszteket és fórumokat néz az ember szerintem. A reklám definíció szerint hazudik. Ezen kívül vagy a technikai paraméterekre vagyok kíváncsi, amit a reklámból nem tudok meg, vagy a hibákra, amit meg pláne nem írnak bele.

Hát nem örülnék egy csomó spamnak...
A popupot is tiltom, a reklám meg nem érdekel. Ha viszont valami nekem kell akkor annak utánanézek én magam. Nem igénylem, hogy teli legyen minden a "kizárólag Neked" stílusú baromságokkal.