8
-
#8 Részben igazad van, de azt ne felejtsd el, hogy ezeket a teszteket és fórumokat a reklámozók által fizetett pénzekből fenntartott oldalak közlik. Ha nincs reklám, a neten másból nem nagyon van bevétel (nincs "lapelőfizetési díj"), így tönkremennek az oldalak. -
#7 "reklám időtartamával" értsd a "reklámozás időtartamával"
Bocsi... -
#6 Ez egy kicsit kifordult magából manapság.
A "normális" ez lenne: 1. felmerül az igény -> 2. az igényt kielégítő termék vagy szolgáltatás keresése kezdődik -> 3. a megfelelő termék, vagy szolgáltatás kiválasztásra kerül az elérhető információk alapján.
Ehhez képes ma ez jellemző: 1. a reklám megpróbál rábeszélni valamilyen valós vagy vélt igényre -> 2. valótlan, vagy töredék információkkal meggyőzni próbál az adott árú vagy szolgáltatás megfelelőségére, közben fikázva a többi hasonló árút vagy szolgáltatást -> 3. az ügyfél bedől megveszi a terméket vagy szolgáltatást, aminek forgalmazási ciklusa gyakran a reklám időtartamával egyezik. -> 4. Elégedetlenség, csalódás a reklámokan.
Ez utóbbi csak az "értelmesebb" fogyasztóknál tapasztalható.
-
roliika #5 " Aktívak a netes reklámfogyasztók " Igen! És jól is laknak annyit fogyasztanak belőle! :DD -
risp #4 "Ezen kívül vagy a technikai paraméterekre vagyok kíváncsi, amit a reklámból nem tudok meg, vagy a hibákra, amit meg pláne nem írnak bele."
Azonban ha nem tudsz a termékről, akkor ezekre nem vagy kíváncsi. -
BiroAndras #2 Az addig oké, hogy a neten nézek utánna a cuccosnak. De soha nem jutott eszembe reklámokat olvasni. Árlistákat, teszteket és fórumokat néz az ember szerintem. A reklám definíció szerint hazudik. Ezen kívül vagy a technikai paraméterekre vagyok kíváncsi, amit a reklámból nem tudok meg, vagy a hibákra, amit meg pláne nem írnak bele. -
teddybear #1 Hát nem örülnék egy csomó spamnak...
A popupot is tiltom, a reklám meg nem érdekel. Ha viszont valami nekem kell akkor annak utánanézek én magam. Nem igénylem, hogy teli legyen minden a "kizárólag Neked" stílusú baromságokkal.