1528
Francia bajnokság és válogatott |FFF|
-
#1248 zsíííííros:]]] -
#1247 HÁÁÁÁ HÁhááááá snecik.. bár sajnálom őket, olaszokat ki kellett volna szorítaniuk :c -
#1246 :O
lufi kipukkant:P -
#1245 skótok épp most kúrták el a legnagyobb esélyüket h kijussanak az EBre, kikaptak grúzoktól 2-0ra :pppppppp -
#1244 Holnap az Euro Sporton 18:15-től és 22:30-tól lesz EB selejtező ismétlés. Nem tom melyik időpontban lesz a francia meccs :S Szal majd nézzétek :) -
#1243 Feröer-szigetek - Franciaország 0-6 összefoglaló -
#1242 nemtudom..szerintem előtte a reklám alatt :DD -
#1241 Francia válogatottas meccsen? :ooooo
Mondjuk nem volt nagy hajtás, mert könnyű meccs volt. -
#1240 ismétlés engem is érdekelne..mer...elaludtam -
#1239 A kurva élet!! Rittik ilyenkor kell mennem faterral mindenfele :c
Láttam kb 5 percet meccsből akkro is 2:0 volt, de azután megint el..
Ismétlés lesz vmikor? :|
6:0 az azért nem semmi :D -
karajjj #1238 az nemsemmi :OOOO -
#1237 6:0 lett :|:D
-
#1236 juj 25méterről rothen szabigól (H) szépvolt nagon -
#1235 ja:D -
#1234 rögtön vágott is egyet. -
#1233 Benzema fel Anelka le -
#1232 Anelka és Henry lőtte (H) -
#1231 nah szerencsére csak az első félidöröl maradtam le:D de látom már 0:2 (H) -
#1230 hoppá o:
thx kapcsolom befele :D -
#1229 Ma délután 16:45-től az Euro Sporton élőben megy a Franciaország - Feröer-szigetek EB selejtező! :) -
#1228 geci nem is láttam EZT a golt :||||
miszép -
#1227 jah
nagy ketseg ez a Ribery,de jol beszél:D! -
#1226 úgy legyen!! ^^ -
#1225 Franck Ribery: Olaszország nem fog kijutni az Európa-bajnokságra
A francia labdarúgó-válogatott egyik legnagyobb csillaga, Franck Ribery biztos abban, hogy saját válogatottja mellett nem az olasz, hanem a skót nemzeti tizenegy jut ki az Európa-bajnokságra. A selejtezők B csoportjában jelen pillanatban Skócia, Olaszország, Franciaország a sorrend, a csapatok egy ponttal lemaradva követik egymást.
Franck Ribery feszültséget keltő kijelentéssel rukkolt elő a napokban. A kiváló középpályás a közelgő Európa-bajnoki selejtezők előtt kijelentette: Franciaország és Skócia jut majd ki a kontinensviadalra a B csoportból. A gondolat pikantériáját az adja, hogy ez esetben a világbajnoki címvédő Olaszország labdarúgói csak TV-ből követhetnék a rangos eseményt.
A csoportot jelen pillanatban Skócia vezeti, mögötte egy ponttal van lemaradva Olaszország, míg szintén további egy ponttal van kevesebbje Franciaországnak.
Ami azonban a jelenleg a harmadik helyen álló válogatott esélyeit növeli, hogy a két éllovas november 17-én egymással küzd meg, míg a franciák már nem találkoznak egyik "nagyágyúval" sem.
Ha valaki, akkor Ribery jól ismerheti a skótok képességeit. A gall válogatott ugyanis a legutóbbi mérkőzésén McFadden találatával vereséget szenvedett - ráadásul hazai pályán - riválisától. Akkor mindenki, köztük Ribery is, aggodalmát fejezte ki. Mára azonban megnyugodott a középpályás - legalább is látszólag.
"Már nem vagyok rémült, mert biztos vagyok benne, hogy mi és Skócia kvalifikálja magát a B csoportból - nyilatkozta Ribery a The Daily Recordnak.
"A skótok elleni vereség nagy pofon volt. Nehéz volt megemészteni, és még nehezebb volt elfogadni."
Ribery a folytatásban hozzátette: remekül motivált a skót csapat, amely rendkívüli módon fel tudja szívni magát, így Olaszországnak nem lesz esélye a győzelemre Skóciában.
A döntetlen pedig valószínűleg nem lenne elég Roberto Donadoni válogatottjának. Ez esetben ugyanis a skótok az olaszok előtt maradnának, míg a franciák három nyerhető mérkőzésük sikeres abszolválásával megelőznék a világbajnokot. -
#1224 ááá buzi saint-etienne -
#1223 HÚÚÚ MOSt széttörök valamir -
#1222 bezzeg mi tegnap.....:S:S:S -
#1221 és 6 ponttal vezetik a csoportot :D -
karajjj #1220 az igen :O és pont a Pool ellen -
#1219 bajnokságba is így kéne menjen nekik :D -
#1218 gyááá :D:D -
#1217 Liverpool 0 - 1 Marseille
03.10.2007 20:45
2. félidő - 85'
-
#1216 navégre.. -
#1215 ideje volt már.. -
kretyás #1214 ugyi nincsen már Beye :}}}}}}}}}}}}}}}}}}}} -
#1213 Franciaország: Emon helyett Gerets lett a Marseille vezetőedzője
Menesztette Albert Emon vezetőedzőt a francia első osztályú labdarúgó-bajnokságban (Ligue 1) szereplő Olympique Marseille, és a helyére a belga Eric Geretset szerződtette – jelentette be hivatalos internetes oldalán a Bajnokok Ligája-résztvevő klub.
A most 53 esztendős Eric Gerets 2006-ban a török Galatasaray vezetőedzője volt, és a csapatot tavaly bajnoki címre vezette. Ezt követően elhagyta az isztambuliakat.
A korábbi kiváló válogatot védő 2000-ben és 2001-ben holland bajnok volt a PSV Eindhoven szakvezetőjeként, és dolgozott Németországban, a Kaiserslautern, illetve a VfL Wolfsburg együttesénél.
A Marseille rosszul kezdte a francia bajnokságot, kilenc mérkőzésen szerzett hét pontjával a 20 csapatot számláló mezőnyben csak a 16. helyen áll a tabellán.
„Vérfrissítésre, új kezdetre van szükség az együttesnél – fogalmazott Pape Diouf, a kikötővárosi klub elnöke. – Eric Gerets az az edző, akire éppen emiatt szükségünk van. A tapasztalata és a Belgiumban, Hollandiában, Németország és Törökországban elért eredményei olyan értékek, amelyek hozzásegítik majd a klubot, hogy elérje a céljait.” -
#1212 Kíváncsi vagyok a BL-ben mit nyújtanak már a két komolyabb ellenfél ellen. Remélem azért összekapják magukat mint a Besikt... ellen! -
#1211 az bizony nem lesz egyszerű menet....... -
#1210 durván szar a csapat
a védelem mekkora nulla pff... -
#1209 Pff 9 meccs 1 győzelem :(:(:( Jövő hét Saint Etienne...